coccobill
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σανγκρι-Λα
Μα υπαρχει και το Lalibela στη Ναξου..Υπήρχε ένα στην Ι.Δροσοπούλου και Κεας γωνία αλλά έπεσαν κάτι πιστολιές και απο τότε γιόκ Αιθιόπιαν στην Κυψέλη
Μα υπαρχει και το Lalibela στη Ναξου..Υπήρχε ένα στην Ι.Δροσοπούλου και Κεας γωνία αλλά έπεσαν κάτι πιστολιές και απο τότε γιόκ Αιθιόπιαν στην Κυψέλη
Πόσο σίγουρος ήμουν οτι ήξερες ΚΑΙ ΤΟ Axum ( όπως σωστά εγραψε ο Ζόρζ )Γνωριζουμε αγαπητε μου, διοτι ειμεθα πελατες το παλαι ποτε...
Μετά την Ισπανόφωνη Ροκ,σειρά έχει η παγκοσμίως διάσημη Περουβιανή κουζίνα.Οι ψήφοι μου:
1. Ιαπωνία
2. Βιετνάμ
3. Περού
4. Ταϊλάνδη
5. Τουρκία
6. Ελλάδα
7. Ισπανία
8. Αιθιοπία
9. Κίνα
10. Μαρόκο
Λόγω μυστικών συστατικών που καλλιεργούνται εκεί, να υποθέσω?3. Περού
H κουζίνα του Νόμπου έχει και περουβιανά συστατικά, αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί Περουβιανή.... Αν και το ότι έχουμε στην Αθήνα ένα από τα κορυφαία Ιαπωνικά εστιατόρια του κόσμου, αξίζει μιας εκτενέστερης αναφοράς σε ένα ταξιδιωτικό forum...Σόρι, αλλά πρέπει να είναι κανείς πολύ άσχετος από τις τάσεις της κουζίνας για να μην ξέρει τι εστί περουβιάνικη, ίσως το πιο ιν πράγμα από το Λονδίνο μέχρι το Τόκυο εδώ και πέντε χρόνια (μερικοί από μας την τιμούμε επί δεκαπενταετίας). Για τον Νόμπου έχει πάρει το αυτί σας;
Εχεις δει χοντρο Ιταλο..; Ή Ιταλιδα; Η ιταλικη κουζινα εκτος Ιταλιας παχαινει, εντος Ιταλιας καθολου..alma said:Kαλά η ιταλική κουζίνα είναι υπέροχη.Κρίμα που παχαίνει κ για αυτό τρώμε λίγο και μετά γυμναστήριο.Είναι γευστικότατη.Αν δεν ήταν και παχυντική...,θα την προτιμούσαμε ακόμα πιο συχνά.
Μάλλον παχαίνει όταν τρώς όλη την ιταλική κουζίνα.Εχεις δει χοντρο Ιταλο..; Ή Ιταλιδα; Η ιταλικη κουζινα εκτος Ιταλιας παχαινει, εντος Ιταλιας καθολου..
Ουουουουου... εναν και δυο;Εχεις δει χοντρο Ιταλο..; Ή Ιταλιδα;