Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
α τα καλά δεν μας τα πες...για πες, για πες..και βρεις μια καλή προσφορά αεροπορικού (καλή ώρα) τότε το τσξίδι στο Περού δεν είναι ανέφικτο. .
Sky team εννοειται φυσικά, σωστα?
α τα καλά δεν μας τα πες...για πες, για πες..και βρεις μια καλή προσφορά αεροπορικού (καλή ώρα) τότε το τσξίδι στο Περού δεν είναι ανέφικτο. .
Λες να μη το είχα διαβάσει; και όντως δεν διαπίστωσα διαφορά, άσε που μου φάνηκε νεροζούμι. Αντιθέτως η μάσηση φύλλων κόκας θες placebo ή όχι κάτι έκανε. Πάντως εκτός από μια ήπια ζάλη και λαχάνιασμα δεν νομίζω ότι είχαμε άλλα συμπτώματα.άψογη ιστορία..
αγχωμένο πάντως σε είδα Παν...υπάρχουν κι άλλοι τρόποι...
many believe mate de coca can prevent and treat soroche, no data support its use in the prevention or treatment of AMS.
http://wwwnc.cdc.gov/travel/yellowbook/2012/chapter-4-select-destinations/cuzco-machu-picchu-peru
Λάθος αστροσυμμαχία. Η προσφορά ήταν της ΤΑΜ και αν θυμάμαι καλά γράφτηκε στο φόρουμ αλλά πέρασε στα ψιλά (;!) ίσως γιατί δεν αφορούσε ναύλο από Αθήνα.α τα καλά δεν μας τα πες...για πες, για πες..
Sky team εννοειται φυσικά, σωστα?
Μα δεν αμφεβαλλα καθολου για το τι ειχες διαβασει. Απορησα που αναζητουσες κιολας το αθλιο νεροζουμι...Λες να μη το είχα διαβάσει; και όντως δεν διαπίστωσα διαφορά, άσε που μου φάνηκε νεροζούμι. Αντιθέτως η μάσηση φύλλων κόκας θες placebo ή όχι κάτι έκανε. Πάντως εκτός από μια ήπια ζάλη και λαχάνιασμα δεν νομίζω ότι είχαμε άλλα συμπτώματα.
Λάθος αστροσυμμαχία. Η προσφορά ήταν της ΤΑΜ και αν θυμάμαι καλά γράφτηκε στο φόρουμ αλλά πέρασε στα ψιλά (;!) ίσως γιατί δεν αφορούσε ναύλο από Αθήνα.
Αναλυτικότερα Madrid-Sao Paolo-Lima-Chiclayo επιστροφή Cusco-Lima-Sao Paolo-London βγήκε στα 430 ευρώ... + 285 ευρώ Αθήνα-Μαδρίτη/Λονδινο-Ρώμη-Αθήνα (κάτσαμε και 1 μέρα Ρώμη οι πλεονέχτες) με Alitalia.
Μπόλικο ζουμί. Κι ακόμα δεν μπήκαμε στα "highlights".Πόσο ζουμί μπορεί να έχει αυτό το ταξίδι ε?
Θα χορτάσουμε μοναδικές εικόνες και περιγραφές!
Εύγε
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ο βορράς επελέγει μετά από πρόταση του Γιώργου αν κι εκείνος πρότεινε να κινηθούμε ακόμα πιο βαθειά στα βουνά (Chachapoyas). Λόγω του ότι ενέταξα και τη Βολιβία στο πρόγραμμα δυστυχώς χρόνος δεν βρέθηκε γι'αυτό το κομμάτι. Η Cajamarca είχε θερμές συστάσεις και δικαίως, άσε που απολαύσαμε και το Corpus Christi. Oι άλλες δυο πόλεις επελέγησαν γιατί αφενός η πρόσβαση ήταν εύκολη κι αφετέρου είχαν ενδιαφέροντα αρχαιολογικά ευρήματα περιξ αυτών. Σίγουρα δεν είναι τουριστικές περιοχές κάτι που προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου. Ακόμα όμως και στο `Cusco δεν ενοχλήθηκα από το τουρισμό. Εκεί που χαλάστηκα ήταν στην Titicaca όπου έκανα το σφάλμα να πάρω ένα από τα γνωστά τουριστικά πακέτα για τα Ούρος και Τακίλε και η όλη εμπειρία ήταν επιεικώς μούφα. (δεν ήξερα, δεν ρώταγαστα μερη αυτα δεν πηγα οταν επισκεφτηκα τη χωρα αλλα ειναι σαν και ν α πηγα μεσα απο τη περιγραφη σου...οι δε φωτο απιστευτες....