Μάλτα Μάλτα

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Highlights για εμένα που γύρισα χθες, αποτέλεσαν τα κάτωθι:
  1. η πόλη της Βαλέτα! Πανέμορφη!
  2. ο καθεδρικός ναός του Αγίου Ιωάννη στη Βαλέτα
  3. η "σιωπηλή" πόλη της Mdina
  4. οι κήποι Baraka και ο κανονιοβολισμός
  5. βόλτα στις 3 πόλεις και επιστροφή με ferry
Φυσικά υπάρχουν και πολύ σημαντικά που άφησα απ' έξω όπως το Hypogeum και οι μεγαλιθικοί ναοί ή η βόλτα στο Gozo.
Είχαμε στη διάθεσή μας 3 μέρες και επέλεξα να μην "τρέξω" να προλάβω πολλά. Επέλεξα 2-3 βασικά, χόρτασα περπάτημα στη Βαλέτα και την Mdina, "γέμισα" εικόνες της Μάλτας, απόλαυσα ήρεμα τα γεύματα μου και το Aperol μου 😊 στα πανέμορφα στενά της πόλης!
Όλα εξαρτώνται από το τί θέλεις να δεις. Μουσεία? Φύση? και το πόσο θέλεις να τρέξεις.

katerinaki17

Member
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Από αξιοθέατα όπως το παλάτι του Μαγίστρου,το Φρούριο του Αγίου Αγγελου και το ανάκτορο του ιεροεξεταστή αξίζουν χρόνο?Και στη Mdina τι αξίζει να δουμε?

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Από αξιοθέατα όπως το παλάτι του Μαγίστρου,το Φρούριο του Αγίου Αγγελου και το ανάκτορο του ιεροεξεταστή αξίζουν χρόνο?Και στη Mdina τι αξίζει να δουμε?
Προτείνω να επικεντρωθείτε στη λίστα που έδωσε η @steisy και κυρίως σε βόλτες, με ανάπαυλες για καφές/φαγητό/ποτό. Αυτό θα κάνετε και στη Mdina. Με 2,5 μέρες θα είναι ευτύχημα να κάνετε όλα αυτά. Τα αξιοθέατα που αναφέρεις μπορούν άνετα να παραληφθούν.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.988
Μέλη
39.692
Νεότερο μέλος
k.kol

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom