chris7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Τέλεια αφήγηση.
Ευχαριστούμε.
Ευχαριστούμε.
Για να εμφανιστεί όχι. Αλλά συνέβαλε εν μέρει με τις συμβουλές του στην οργάνωση και κυρίως στην ... κινητοποίησή μας!Επιασες δουλεια κιολας πουλακι μου ..στο τσακ μπαμ!!!!Ειμαστε γοητευμενοι για μια ακομα φορα .
Εγινε και αναφορα στον Χορχε (το γνωστο) στην αρχη.Μη μου πεις οτι θα εμφανιστει και αυτος καποια στιγμη στο ταξιδι?
Αχ έχω 3 ατέλειωτες, 1 που τώρα γράφω και 1 που χρωστάω για το προσφατο ταξίδι στην Ινδία. Πολλή δουλειά. Το γράψιμο θέλει διάθεση γι'αυτό είπα να ξεκινήσω άμεσα πριν με πάρει από κάτω η καθημερινότητα. Πάντως και η Ινδία είναι εξαιρετική επιλογή. 'Ενας κόσμος μόνη της!hydronetta θαυμαζω τα ταξιδια σου.. και κατα καποιο τροπο ειμαι στα χναρια σου (ναι, απεχω πολυ ακομα!) αλλα κοιτα, οταν αποφασισα να παω Ισλανδια βρηκα σ'εσενα (και στην isabelle φυσικα) την εμπνευση, μετα σκεφτομουν πολυ σοβαρα Περου-Βολιβια κ τσουπ να η ιστορια σου.. αλλα τελικα θα παω Ινδια..χρωστας ομως ιστορια ακομα..
Στο Περού, όπως και σε όλες τις περιοχές που βρίσκονται κοντά στον ισημερινό (γεωγραφικό πλάτος), η διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας είναι σχεδόν σταθερή (περί τις 12 ώρες) και η ανατολή ή η δύση του ηλίου, ανεξαρτήτως εποχής, συμβαίνουν σ' ένα πολύ στενό χρονικό εύρος περί την 6η πρωινή ή απογευματινή (χοντρικά: 05:30-06:30 , 17:30-18:30).Τελευταία στάση της ημέρας (μιας και χειμώνας στο Περού νύχτωνε κατά τις 6.30μμ).
άψογη ιστορία..Έπαιρνα βαθιές ανάσες για να ξορκίζω πιθανή νόσο υψομέτρου, αναζητούσα επίμονα τσάι coca,