• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ξυλοδαρμός βουλευτή

Traveller

Member
Το κουβεντιάζω απ'το έχω προσωπική γνωριμία απέχουν παρασάγγας.

Αν δεν θες να παρεξηγείσαι μάθε να εκφράζεσαι.

υ.γ. Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να πάρω γραμμή από τον τάφο του Ντουρούτι.Αν γνωρίζεις επ'αυτού διαφώτισέ με.

Μια χαρά εκφράζομαι απλά γουστάρεις να μου την πεις... κανένα πρόβλημα... στο σπάω σε πενηνταράκια λοιπόν για να μην μένουν εντυπώσεις...

Το να έχεις άποψη για έναν άνθρωπο επειδή έχεις συνεργαστεί μαζί του δηλαδή τον γνωρίζεις προσωπικά δεν σημαίνει ούτε ότι είσαι κολλητός μαζί του ούτε ότι συμφωνείς με αυτά που πρεσβεύει...

Υ.Γ. Συμβουλή για Ντουρούτη...Ξαναδιάβασε το ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ... θα σου κατέβει έμπνευση από εκει...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ίσως η προσωπική γνωριμία? ίσως?
Αυτο φοβαμαι οτι αμα τους γνωρισω προσωπικα θα τους συμπαθησω.
Αντε ρε Traveller να χαρεις και θα με κανεις να ξερασω...

Traveller

Member
Αυτο φοβαμαι οτι αμα τους γνωρισω προσωπικα θα τους συμπαθησω.
Αντε ρε Traveller να χαρεις και θα με κανεις να ξερασω...
Σε παραπέμπω σε αυτά που έγραψα στον maltakias... και μην λες πράγματα που ποτέ δεν είπα... ΠΟΤΕ δεν είπα ότι συμπαθώ τον Χατζηδάκη... είπα οτι έχω συνεργαστεί μαζί του και σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου βλάκας... το υπόλοιπα που λέτε είναι αέρας φρέσκος...

Μην ξερνάς τώρα άστο για αύριο...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σε παραπέμπω σε αυτά που έγραψα στον maltakias... και μην λες πράγματα που ποτέ δεν είπα... ΠΟΤΕ δεν είπα ότι συμπαθώ τον Χατζηδάκη... είπα οτι έχω συνεργαστεί μαζί του και σε διαβεβαιώ ότι δεν είναι καθόλου βλάκας... το υπόλοιπα που λέτε είναι αέρας φρέσκος...

Μην ξερνάς τώρα άστο για αύριο...
Εγω δεν ειπα τιποτα. Απλα αυτο το συμπερασμα εβγαλα απ' οσα γραφεις.
Που ειπα οτι ειναι βλακας; Τοσο κοσμακη εχει μαγεψει, βλακα θα τον ελεγα;

Δεν ξερνω τις Κυριακες.

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
Το κουβεντιάζω απ'το έχω προσωπική γνωριμία απέχουν παρασάγγας.
Αν δεν θες να παρεξηγείσαι μάθε να εκφράζεσαι.
maltakias, υπάρχει και το ignore στις λειτουργίες του σάιτ. Να αγιάσει αυτός που το εφήυρε! Όπως κάνουμε καθημερινό ignore σε τέτοιους (δαρμένους) βουλευτές...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και να χάσω μια πηγή γέλιου απ'τη ζωή μου;
Δεν θα'σαι καλά.

dmdoc

Member
Αν εσύ πιστεύεις ότι με πέντε φάπες που θα δώσεις σε έναν υπουργό θα αλλάξεις την κατάσταση τότε τρως σότο με κουτόχορτο ανακατεμένο... ως εκεί σου κόβει φαίνεται και αυτά λες...
Συμπέρασμα δικό σου,γιατί διαβάζεις ότι θες...μάλλον μέχρι εκεί σου κόβει τριμέγιστε μαθουσάλα ΚΑΙ της πολιτικής.Μα υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις τέλος πάντων;;;...μάλλον το σότο με κουτόχορτο και σως ροκανίδια που σε ταίζουν καθημερινά δεν ξέρεις,κακομοιράκο....

Christian

Member
Και όχι, δεν ψήφισα κανέναν από τους 300 ποτέ. Και απορώ και με το ότι όλοι (το 90% όσων ξέρω) λένε το ίδιο... Δηλαδή πού είναι αυτό το 96% που ψηφίζει τα κοινοβουλευτικά κόμματα; Έστω, το 85% που ψηφίζει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ;
Από προσωπική εμπειρία, όσοι υποστηρίζουν πως δεν έχουν ρίξει ψήφο στα δύο κόμματα που έχουν κυβερνήσει και δεν λένε ποιο κόμμα έχουν ψηφίσει .....σίγουρα είναι ψηφοφόροι των πράσινων και των μπλέ.

Ήμουν βέβαιος.
Και τώρα θα απαξιώσεις τις απόψεις ολωνών μας,θα μας καλέσεις να κρυφτούμε κάπου.
Πολύ σωστά κατάλαβες μαλτάκια ......να κρυφτείτε εκεί που είσασταν κρυμένοι τόσα χρόνια οι μάρτυρες.
Μάρτυρες... εεε ..μάρτυρες.

Traveller

Member
Συμπέρασμα δικό σου,γιατί διαβάζεις ότι θες...μάλλον μέχρι εκεί σου κόβει τριμέγιστε μαθουσάλα ΚΑΙ της πολιτικής.Μα υπάρχει κάτι που δεν ξέρεις τέλος πάντων;;;...μάλλον το σότο με κουτόχορτο και σως ροκανίδια που σε ταίζουν καθημερινά δεν ξέρεις,κακομοιράκο....

Eγώ καλέ μου από ταξίδια ξέρω και σε ξεστραβώνω... από πολιτική έχω θέσεις και δεν πιέζω κανέναν, την γνώμη μου λέω... είπα το εξής απλό... είναι τεράστια λαλακία να πιστεύει κάποιος οτι ρίχνοντας πέντε φάπες σε έναν υπουργό αλλάζει τίποτε στην πολιτική κατάσταση... είπα επίσης οτι είναι αποπροσανατολισμός και προβοκάτσια... αυτή είναι η άποψη μου... οι maltakias και σια αρχίσανε τα κουλά και τους είπα ότι τους ταίζουν κουτόχορτο αν πιστεύουν ότι αυτό είναι σοβαρή μορφή αντίδρασης... εσύ έκανες την βαθυστόχαστη πολιτική ανάλυση του μπρι... είναι προφανές ποιός τρώει μπρι και ποιός κουτόχορτο λοιπόν, μην επανέρχεσαι...

Σύντροφε Christian... το είπα από την αρχή... η θέση του ΚΚΕ στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ολόσωστη... οι γραφικοί που ζούν στο 36 και υποστηρίζουν οπορτουνιστές ξεφτύλες Ουκρανούς Γκαιμπελίσκους και ρίχνουν λάσπη για την Κροστάνδη υποστηρίζοντας το συνοθύλευμα Τσαρικών, αστών και ηλιθίων μας κατηγορούν για γραφικούς... ναι maltakias καλύτερα γραφικός παρά ξεφτύλας "μάρτυρας" και ουραγός της αντίδρασης...

Υ.Γ. Τι έγινε το ξαναδιάβασες το βιβλίο? Πήρες καμιά ιδέα πως θα γίνεις ο διάδοχος του Ντουρούτι?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom