• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ξυλοδαρμός βουλευτή

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Eγώ καλέ μου από ταξίδια ξέρω και σε ξεστραβώνω... από πολιτική έχω θέσεις και δεν πιέζω κανέναν, την γνώμη μου λέω...
Δεν πιεζεις κανεναν αλλα ποσταρες 10 φορες οτι ο Χατζηδακης δεν ειναι στο bottom 5...

οι maltakias και σια αρχίσανε τα κουλά και τους είπα ότι τους ταίζουν κουτόχορτο αν πιστεύουν ότι αυτό είναι σοβαρή μορφή αντίδρασης...
Ολα μπορω να τα δεχτω αλλα σια; σια μωρε;

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Νομίζω ότι έφαγε μία απαντησή μου ο δαίμονας -.-

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Και καλώς την είπες.Η βία,είτε μεμονωμένη είτε ομαδική,δίνει τους χαρακτήρες της ζούγκλας και μας διώχνει από το ανθρώπινο.Το ερώτημα είναι,μήπως το άτομο που οδηγείται στην βία,έχει ήδη χάσει την ανθρωπιά του,όταν βλέπει την ζωή του γύρω να γκρεμίζεται,και τα όνειρά του να διαλύονται;
Βέβαια,ζούμε στην Ελλάδα,και είμαστε καχύποπτοι.Και θέτουμε το ερώτημα της προβοκάτσιας και του αποπροσανατολισμού,που δεν είναι και άτοπο.Έχουμε άλλωστε,το παράδειγμα της φωτιάς στην τράπεζα,την ώρα που γινόταν το ντου στην Βουλή.Εκεί δυστυχώς δεν υπολόγισαν τους αθώους που ήταν μέσα.
Από την άλλη,και οι μεγαλύτερες επαναστάσεις ξεκίνησαν από μια φιανομενικά "αθώα" αφορμή.Κάτι μικρό,που πυροδότησε τον μηχανισμό,που οδήγησε και τους πλέον αδιάφορους να βγουν στους δρόμους και να εκδηλώσουν την οργή τους.Ο χρόνος θα δείξει αν αυτές οι 5 φάπες,είναι ικανή και αρκετή σπίθα για την φωτιά.
Το γεγονός είναι οτι ο κόσμος είναι πλημμυρισμένος με οργή,και η οργή της μάζας είναι πάντα ανεξέλεγκτη και απρόβλεπτη.Όταν καθοδηγείται,δεν έχει αποτέλεσμα και είναι μεμονωμένη.

Δηλαδή εσύ βρίσκεις αυτή την οργή δικαιωλογημένη? Γιατί για έμενα σίγουρα δέν είναι.

Όσο για το θέμα της προβοκάτσιας και του αποπροσανατολισμού...έμενα πάλι για κλασσικό Ελληνικό στρουθοκαμιλισμό μου κάνει.

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Συμφωνώ ότι μόνο με αγώνες θ αλλάξει η κατάσταση,
αλλά δεν μπορώ και να μην παραδεχτώ ότι το καταφχαριστήθηκα
το συγκεκριμένο μπουνίδι.
Γεια στ χέρια των γερόντιων.

XRISTOS71

Member
πάντως το ιδανικό δεν ειναι οι φαπες αλλά πραγματικά μπινελίκια και μάλιστα δίκιλα !!

κορνέδες που ειναι και της μόδας

Last edited by a moderator:

NTINA

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Άλλες εποχές περασμένες
και τετράκιλο,Χαλάλι τους.
Τώρα όμως .....?Οι μπούφλες μας μείνανε.:xmas_wink:

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Καταρχην να παραδεχτω πως χαιρομαι με καθε -σχεδον- επιθεση σε πολιτικους που εχουν συμμετασχει σε κυβερνωντα σχηματα , οχι χωρις να ντρεπομαι ομως για λογαριασμο μου. Ντρεπομαι, ωστοσο, περισσοτερο για οσους τους ανεβαζουν στην εξουσια και τους διατηρουν εκει. Η οργη μου το τελευταιο διαστημα ομως δεν εχει αντικειμενο τους πολιτικους αλλα τους πολιτες. Θα εδερνα ευχαριστως αυτον που παρκαρει οπου του κατεβει κι αφηνει τη γιαγια η τη μαμα με το καροτσακι να κανει γυρω-γυρω ολοι το τετραγωνο, αυτον που με προσπερναει μεσα σε παρκινγκ για να μου παρει τη θεση, τον οδηγο που γκαζωνει μες στη βροχη και με κανει μουσκεμα με λασπες η αυτον που κατεβαζει τα σκουπιδια του σε περιοδους απεργιων.
Οταν αποκτησουμε τροπους, αναπτυξουμε αλληλεγγυο πνευμα και δε χρειαζεται να παλευουμε για τα αυτονοητα, τοτε θα τα βαλω και με τους πολιτικους αλλα οχι με ενα δυο μπουνιδια- με μαζικοτητα και σχεδιασμο.

chrisbd

Member
Η εικόνα αυτή του ξυλοδαρμού δεν μου άρεσε καθόλου. 10 νοματαίοι να βαράνε έναν, πολύ έντιμο και παληκαρίσιο.... Υπάρχουν και πιο ήπιες μορφές, γιαουρτώματα, ντομάτες, αυγά(το αγαπημενο μου), καφέδες, πορτοκαλάδες, λεμονάδες, φρέκα Κώωωωωκ .......... ωχ ξέφυγα.

ΥΓ καλά αυτός ο Χατζηδάκης έχει άγνοια κινδύνου για τους βουλευτές τούτες τις χαλεπές μέρες;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom