Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Αρκετα νομίζω ε. Άμα θέλετε να παίξετε ξύλο κανονίστε ραντεβού. Ως εδώ.
Μετά το ευχάριστο διάλειμμα να σου πω οτι απόλυτο ναι ή όχι,κατά την προσωπική μου άποψη,δεν υπάρχει.Εξαρτάται του τι βιώνεις καθημερινά...Δηλαδή εσύ βρίσκεις αυτή την οργή δικαιωλογημένη? Γιατί για έμενα σίγουρα δέν είναι.
Bρε έρση αυτά τα λένε πιο διπλωματικά, μας μπουμπούριασες μεσημεριάτικα!Για μενα αυτη η ιστορια, καθως και καποιες αλλες, ειναι απλως καποια σημαδια οτι το αυγο του φιδιου ειναι ηδη στην εκκολαψη. Απαξιωνοντας γενικα τους θεσμους, οπου ναναι θα μας καθισει στο σβερκο ο δικος μας τοπικος Χιτλερισκος. Ευτυχως που ειμαστε και η τελευταια τρυπα του ζουρνα, οποτε θα τον φαμε ολον μονοι μας χωρις να τον εξαγαγουμε και παρα περα...
Ακομη δεν ειδαμε το φιδι να βγαινει απο το αυγο. Αυτο ειναι ακομη μπροστα μας.
Συγνωμη! Πραγματικα δεν ειχα τετοιο σκοπο.Bρε έρση αυτά τα λένε πιο διπλωματικά, μας μπουμπούριασες μεσημεριάτικα!
..Μετά το ευχάριστο διάλειμμα να σου πω οτι απόλυτο ναι ή όχι,κατά την προσωπική μου άποψη,δεν υπάρχει.Εξαρτάται του τι βιώνεις καθημερινά...
αργησε παααααααααρα πολυ!!!!!!!!!! Και τους 300 γινεται;;;;;;;;;;;;:xmas_rolleyes:..
H οργη εχει να κανει με το πως βιωνει ο καθε ενας τα δικα του προβληματα που ειναι πολλα.. .. εγω παντως κκαι ας με παρετε με τις πετρες:xmas_lol: το καταχαρηκα ..και αργησε να ελθει,τετοια αντιδραση..:xmas_smile:
Σιγα να μη σε παρουμε με τις πετρες. Τις χρειαζομαστε για αλλους.....
H οργη εχει να κανει με το πως βιωνει ο καθε ενας τα δικα του προβληματα που ειναι πολλα.. .. εγω παντως κκαι ας με παρετε με τις πετρες:xmas_lol: το καταχαρηκα ..και αργησε να ελθει,τετοια αντιδραση..:xmas_smile:
Το κακο ειναι οτι εχουμε γεμισει κερχανατζηδες και δεν φτανουν αυτες που εχουμε.''Όστις εστί αναμάρτητος πρώτος τω λίθω βαλλέτο'' η έχουμε γεμίσει αναμάρτητους η έχετε τόσες πολλές πέτρες και δεν ξέρετε τι να τις κάνετε.
Δεν δινεις και κανενα συνωνυμο για να καταλαβαινουμε εμεις οι αδαεις; :xmas_biggrin:Το κακο ειναι οτι εχουμε γεμισει κερχανατζηδες και δεν φτανουν αυτες που εχουμε.
κυριολεκτικα ειναι το αφεντικο οικου ανοχης.Δεν δινεις και κανενα συνωνυμο για να καταλαβαινουμε εμεις οι αδαεις; :xmas_biggrin: