• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ξυλοδαρμός βουλευτή

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αρκετα νομίζω ε. Άμα θέλετε να παίξετε ξύλο κανονίστε ραντεβού. Ως εδώ.

dmdoc

Member
Δηλαδή εσύ βρίσκεις αυτή την οργή δικαιωλογημένη? Γιατί για έμενα σίγουρα δέν είναι.
Μετά το ευχάριστο διάλειμμα να σου πω οτι απόλυτο ναι ή όχι,κατά την προσωπική μου άποψη,δεν υπάρχει.Εξαρτάται του τι βιώνεις καθημερινά...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Για μενα αυτη η ιστορια, καθως και καποιες αλλες, ειναι απλως καποια σημαδια οτι το αυγο του φιδιου ειναι ηδη στην εκκολαψη. Απαξιωνοντας γενικα τους θεσμους, οπου ναναι θα μας καθισει στο σβερκο ο δικος μας τοπικος Χιτλερισκος. Ευτυχως που ειμαστε και η τελευταια τρυπα του ζουρνα, οποτε θα τον φαμε ολον μονοι μας χωρις να τον εξαγαγουμε και παρα περα...
Ακομη δεν ειδαμε το φιδι να βγαινει απο το αυγο. Αυτο ειναι ακομη μπροστα μας.

Borealis

Member
Για μενα αυτη η ιστορια, καθως και καποιες αλλες, ειναι απλως καποια σημαδια οτι το αυγο του φιδιου ειναι ηδη στην εκκολαψη. Απαξιωνοντας γενικα τους θεσμους, οπου ναναι θα μας καθισει στο σβερκο ο δικος μας τοπικος Χιτλερισκος. Ευτυχως που ειμαστε και η τελευταια τρυπα του ζουρνα, οποτε θα τον φαμε ολον μονοι μας χωρις να τον εξαγαγουμε και παρα περα...
Ακομη δεν ειδαμε το φιδι να βγαινει απο το αυγο. Αυτο ειναι ακομη μπροστα μας.
Bρε έρση αυτά τα λένε πιο διπλωματικά, μας μπουμπούριασες μεσημεριάτικα!

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Μετά το ευχάριστο διάλειμμα να σου πω οτι απόλυτο ναι ή όχι,κατά την προσωπική μου άποψη,δεν υπάρχει.Εξαρτάται του τι βιώνεις καθημερινά...
..
H οργη εχει να κανει με το πως βιωνει ο καθε ενας τα δικα του προβληματα που ειναι πολλα.. .. εγω παντως κκαι ας με παρετε με τις πετρες:xmas_lol: το καταχαρηκα ..και αργησε να ελθει,τετοια αντιδραση..:xmas_smile:

Pokahontas

Member
..
H οργη εχει να κανει με το πως βιωνει ο καθε ενας τα δικα του προβληματα που ειναι πολλα.. .. εγω παντως κκαι ας με παρετε με τις πετρες:xmas_lol: το καταχαρηκα ..και αργησε να ελθει,τετοια αντιδραση..:xmas_smile:
αργησε παααααααααρα πολυ!!!!!!!!!! Και τους 300 γινεται;;;;;;;;;;;;:xmas_rolleyes:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
..
Σιγα να μη σε παρουμε με τις πετρες. Τις χρειαζομαστε για αλλους...

chrisbd

Member
''Όστις εστί αναμάρτητος πρώτος τω λίθω βαλλέτο'' η έχουμε γεμίσει αναμάρτητους η έχετε τόσες πολλές πέτρες και δεν ξέρετε τι να τις κάνετε.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
''Όστις εστί αναμάρτητος πρώτος τω λίθω βαλλέτο'' η έχουμε γεμίσει αναμάρτητους η έχετε τόσες πολλές πέτρες και δεν ξέρετε τι να τις κάνετε.
Το κακο ειναι οτι εχουμε γεμισει κερχανατζηδες και δεν φτανουν αυτες που εχουμε.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Το κακο ειναι οτι εχουμε γεμισει κερχανατζηδες και δεν φτανουν αυτες που εχουμε.
Δεν δινεις και κανενα συνωνυμο για να καταλαβαινουμε εμεις οι αδαεις; :xmas_biggrin:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν δινεις και κανενα συνωνυμο για να καταλαβαινουμε εμεις οι αδαεις; :xmas_biggrin:
κυριολεκτικα ειναι το αφεντικο οικου ανοχης.

μεταφορικα ο αναξιος, ο ατιμος, το καθαρμα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα