• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ξυλοδαρμός βουλευτή

dmdoc

Member
Με κόφτει που σας ταίζουν λαικίστικο σότο και το τρώτε...
Ώπα ρε μεγάλε!!! Εσένα δλδ τι σε ταίζουν...μπρικ;;

και επί συγκεκριμένου... ο Χατζηδάκης δεν ήταν σε καμιά περίπτωση μέσα στους πέντε χειρότερους ευρωβουλευτές από καταβολή ευρωβουλής...
Εσένα στο ταίσαν αυτό και μας το δίνεις μασημένο;;

αυτά είναι σάχλες και για να το λέω κάτι παραπάνω θα ξέρω...
...προκύπτει από το μπρικ που σε ταίζουν;
Δεν καταλαβαίνω γιατί διαφωνείς με τον Πήτερ...ίδιοι είστε!!!!

peter75rhodes

Banned
Επόμενο Ταξίδι
GWT/BGY/BRA/AMS/MAD/CRL
Ταξίδι-Όνειρο
Island/Grönland
dmdoc με προσβάλεις, εγώ δεν τα ξέρ' όλα! Ξέρω όμως πως οι ολοκληρωτικοί βουλευτές έχουν και ολοκληρωτικούς ψηφοφόρους...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
dmdoc με προσβάλεις, εγώ δεν τα ξέρ' όλα! Ξέρω όμως πως οι ολοκληρωτικοί βουλευτές έχουν και ολοκληρωτικούς ψηφοφόρους...
Η υποστήριξη στο Χατζηδάκη είναι ολοκληρωτισμός? Που το βρήκες αυτό? Με ποιά λογική του παραλόγου, το δικάιωμα στην αξιοπρέπεια και στην ελεύθερη έκφραση είναι ολοκληρωτισμός? Ποιος είναι αυτός που έχει δικαίωμα να καταδικάζει χωρίς δίκη, και να επιβάλλει ποινές δια της μαγκούρας?
Το να γίνεται δημόσιος ξυλοδαρμός του οποιουδήποτε, που δεν έχει μάλιστα και δυνατότητα να αντιδράσει ή να αμυνθεί (ένας εναντίον τόσων), είναι δείγμα έλλειψης δημοκρατίας και πολιτισμού. Και είναι μορφή ολοκληρωτισμού.

Traveller

Member
ο Χατζηδάκης δεν ήταν σε καμιά περίπτωση μέσα στους πέντε χειρότερους ευρωβουλευτές από καταβολή ευρωβουλής
Τις τελευταίες τρεις λεξούλες τις έβαλες εσύ.Εγώ μίλησα γι' αυτούς με τους οποίους συνέπεσα.
Δεν μίλησες καθόλου γιαυτούς που συνέπεσες... είπες οτι ο Χατζηδάκης ήταν ο χειρότερος ευρωβουλευτής που είχαμε ποτε και μετά είπες οτι είναι στο 5 botoom end... εσύ τα είπες Γιώργο μου... αν άλλα γράφεις και άλλα εννοείς να το κοιτάξεις... μην κατηγορείς εμένα για παραπληροφόρηση...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ήμουν βέβαιος.

Και τώρα θα απαξιώσεις τις απόψεις ολωνών μας,θα μας καλέσεις να κρυφτούμε κάπου,θα μας πείς ότι τα ξέρεις όλα καλύτερα,θα φας κράξιμο,θα διαγραφούν τα μισά post και τέλος κάποιος mod θα κλειδώσει το θέμα για να σώσει την αξιοπρέπειά σου.

Καληνύχτα.

Traveller

Member
Ώπα ρε μεγάλε!!! Εσένα δλδ τι σε ταίζουν...μπρικ;;
Αν εσύ πιστεύεις ότι με πέντε φάπες που θα δώσεις σε έναν υπουργό θα αλλάξεις την κατάσταση τότε τρως σότο με κουτόχορτο ανακατεμένο... ως εκεί σου κόβει φαίνεται και αυτά λες...

Traveller

Member
Ξέχασα ρε maltakias εσύ στη ζωή σου συναναστρέφεσαι μόνο με αναρχικούς... σε υπουργεία δεν έχεις πάει ποτέ, δεν έχεις κουβεντιάσει με κανένα δεξιό αριστερό ή πασοκτζή... μόνο στον τάφο του Ντουρούτι πας για να πάρεις γραμμή... είναι κακό για σένα να γνωρίζεις έναν άνθρωπο που δεν είσαι στον ίδιο πολιτικό χώρο ε? όλο σαχλαμάρες είσαι τι άλλο να πω πιά...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το κουβεντιάζω απ'το έχω προσωπική γνωριμία απέχουν παρασάγγας.

Αν δεν θες να παρεξηγείσαι μάθε να εκφράζεσαι.

υ.γ. Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να πάρω γραμμή από τον τάφο του Ντουρούτι.Αν γνωρίζεις επ'αυτού διαφώτισέ με.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ποιος είναι αυτός που έχει δικαίωμα να καταδικάζει χωρίς δίκη, και να επιβάλλει ποινές δια της μαγκούρας?
Οπως θα γνωριζεις πως για να δικαστει ενας βουλευτης, πρεπει να παραπεμθει σε δικη απο τη Βουλη. Αν ποτε γινει αυτο, αναλαμβανει η
"ανεξαρτητη" δικαιοσυνη. Ολα αυτα ανηκουν πιο κοντα στη σφαιρα της φαντασιας και μακρυτερα απο την πραγματικοτητα.

Ποιος; Ο ανεργος, ο συνταξιουχος, ο εργατης, ο σκληρα εργαζομενος υπαλληλος, ο μικροεπιχειρηματιας, η ανυπαντρη ή η χηρα μανα, ο πολυτεκνος, ο φοιτητης, ο ΑΜΕΑ, ο φανταρος, η νοικοκυρα, ο μεταναστης και αλλοι. Μα πανω απ' ολα το παιδι που του 'χουν στερησει να ονειρευεται το μελλον του.

Traveller

Member
Η "λευκή" απεργία, το να πηγαίνεις δηλαδή στη δουλειά σου αλλά να "ξεχάσεις"να τσεκάρεις στην είσοδο αν κάποιος πλήρωσε εισιτήριο, είναι κάτι που γίνεται πολύ συχνά στην Ευρώπη (κι ενδεχομένως να έχει γίνει κι εδώ, δεν το γνωρίζω). Υποθέτω πως είναι παράνομο(νομικές γνώσεις δεν έχω, αλλά κάποιος θα έχει εδώ), αλλά παρότι ανακοινώνεται και εκ των προτέρων, είθισται να μη συλλαμβάνονται οι απεργοί, επειδή είναι λίγο δύεσκολο να στείλεις εισαγγελείς σε όλα τα μουσεία μιας χώρας πχ κι επειδή σιωπηρά σε μερικές περιπτώσεις οι ίδιες οι αρχές προτιμούν τη λευκή απεργία από την κανονική διότι δε δημιουργούνται δυσλειτουργίες σε όλον τον τομέαπου ταλαιπωρούν τους πάντες και αποτελούν και δυσφήμιση.
Γιώργο διαβάζεις τι λες? Μας λες και το υποστηρίζεις σοβαρά δηλαδή ότι οι υπάλληλοι της ΔΕΗ υπάρχει περίπτωση να κατεβάσουν τους μετρητές χωρίς να έχουν σοβαρή νομική συνέπεια? Να παίρνει δηλαδή μια ολόκληρη μέρα όλος ο κόσμος τσάμπα ρεύμα και να μην τρέχει κάστανο? Αυτό που λες αγόρι μου δεν είναι λευκή απεργία είναι παράβαση καθήκοντος και θα πας μέσα σούμπιτος... μην τα πετάς έτσι... κανένας δεν βάζει το κεφάλι του στο ντουρβά για να κάνει μια τέτοια κραμπινάτη παρανομία... στο ξαναλέω είναι σα να κλέβεις το δημόσιο... στην καλύτερη σε στέλνουν σπίτι σου λόγω βλακείας και στη χειρότερη σε μπουζουριάζουν... είπαμε οι δημόσιες υπηρεσίες δεν είναι το μαγαζάκι του πατέρα σου...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν μίλησες καθόλου γιαυτούς που συνέπεσες... είπες οτι ο Χατζηδάκης ήταν ο χειρότερος ευρωβουλευτής που είχαμε ποτε και μετά είπες οτι είναι στο 5 botoom end... εσύ τα είπες Γιώργο μου... αν άλλα γράφεις και άλλα εννοείς να το κοιτάξεις... μην κατηγορείς εμένα για παραπληροφόρηση...
Περιέργως, σε αυτό έχεις δίκιο, έγραψα "που είχαμε ποτέ". Λάθος μου.

Δεν θα διορθώσω τη διατύπωση στο αρχικό ποστ, ως αυτοκριτική, εννοούσα πως η άποψή μου είναι πως ο Χατζηδάκης είναι μέσα στους πέντε χειρότερους Ευρωβουλευτές με τους οποίους συνέπεσα (στο σύνολο των εκατοντάδων Ευρωβουλευτών, όχι μόνο των Ελλήνων).

Άντε τώρα, καλό Σαββατόβραδο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα