• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Ξενοδοχείο στο Βερολίνο

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
αν δεν εχει καποιος πιστωτικη τι κανει?μπορει καποιο αλλο ατομο να κανει κρατηση με δικια του πιστωτικη για μενα η θα φαινεται το ονομα του στο ξενοδοχειο αντι του δικου μου?

Traveller

Member
Eγώ μια συμβουλή θα σου δώσω... πριν κλείσεις κάποιο ξενοδοχείο να ρωτήσεις αν λειτουργούν τα κλιματιστικά του γιατί ήμουν χθες βράδυ με μια παρέα έξω και τα παιδιά μου είπαν ότι τα κλιματιστικά στα ξενοδοχεία του Βερολίνου έχουν πρόβλημα...

XRISTOS71

Member
Eγώ μια συμβουλή θα σου δώσω... πριν κλείσεις κάποιο ξενοδοχείο να ρωτήσεις αν λειτουργούν τα κλιματιστικά του γιατί ήμουν χθες βράδυ με μια παρέα έξω και τα παιδιά μου είπαν ότι τα κλιματιστικά στα ξενοδοχεία του Βερολίνου έχουν πρόβλημα...
πράγματι ...έχει δίκιο ο θείος traveller για τα κλιματιστικά στό Βερολίνο

υπάρχει όντως πρόβλημα :rolleyes:

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
μια και πιασαμε τα θέματα θέρμανσης... :D

το agon έχει καλοριφέρ με διακόπτη που τον ρυθμίζεις εσύ... Μέχρι σάουνα μπορείς να το κάνεις το δωμάτιο και το μπάνιο.. αμεεε... :bleh:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
το ανατολικό βερολίνο αγόραζε φθηνό ρεύμα από ΗΠΑ κάτι που δεν ήταν γνωστό για ευνόητους λόγους... η διαφορά τάσης (110-220) δημιούργησε τα προβλήματα που αναφέρονται!

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
αν δεν εχει καποιος πιστωτικη τι κανει?μπορει καποιο αλλο ατομο να κανει κρατηση με δικια του πιστωτικη για μενα η θα φαινεται το ονομα του στο ξενοδοχειο αντι του δικου μου?

Traveller

Member
To βασικό είναι να βρεις ένα ξενοδοχείο με καλό κλιματισμό... από εκεί πρέπει να αρχίσεις...

Μετά χρησιμοποίησε όποια κάρτα θέλεις... δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα...

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
μπορω να χρησιμοποιησω μια καρτα ate bank-debit(visa)?θελει πιστωτικη η μπορεισ και με χρεωστικη?ευχαριστω

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κατ'αρχήν δε μας έχεις πει από πού θέλεις να κλείσεις. Από το σάιτ του ξενοδοχείου ή από άλλο site (πχ booking.com) ?

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
δεν το ηξερα οτι παιζει ρολο.εγω εχω αυτη την καρτα.απο που μπορω να κλεισω?

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Και τις δύο φορές που πήγα Βερολίνο είχα μείνει σε appartment και η τιμή ήταν πολύ καλή και τις δυο φορές (άλλα ήμασταν 3 άτομα τη μία και 5 την άλλη). Δες εδώ μήπως βρεις κάτι (αν είσατε 4 άτομα π.χ. σίγουρα θα συμφέρει). Διάλεξε περιοχή Mitte (κέντρο) αν κα στο Kreuzberg είναι καλά (έχει νυχτερινή ζωή και μαγαζιά)... γενικά το Βερολίνο δεν είναι και πάρα πολύ μεγάλο. Από Alexander Platz (κέντρο του ανατολικού) μέχρι την Potsdamer Platz (κέντρο του δυτικού) να είναι μισή ώρα με τα πόδια? οπότε οτιδήποτε είναι στο Mitte σου κάνει...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αγαπητή, δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε με μισόλογα που μας δίνεις. Δώσε μας περισσότερες πληροφορίες και θα σε βοηθήσουμε. Πού να ξέρουμε εμείς αν το μαγαζί που πας να ψωνίσεις οτιδήποτε δέχεται πληρωμή με τον Α ή με τον Β τρόπο; αν πρόκειται για σάιτ ξενοδοχείου, πρέπει να ρωτήσεις εκεί. Αν πρόκειται για το booking.com , υπάρχει αναλυτική συζήτηση στο φόρουμ , κάνε σε παρακαλώ αναζήτηση.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα