καλησπερα!γυρισα απο βερολινο την προηγουμενη εβδομαδα!δεν ξερω κατι για τα διαμερισματα αυτα, αλλα θα σου προτεινω το ξενοδοχειο που εμεινα εγω, απο το οποιο εμεινα υπερευχαριστημενη!ειναι το agon στην alexanderplatz!(προσοχη προσοχη γιατι υπαρχουν και αλλα agon!)!ειναι κεντρικοτατο, εξωτερικα δεν λεει και πολλα, αλλα εσωτερικα τα δωματια ειναι πολυ ομορφα!ευρυχωρα,με ολες τις ανεσεις, το δικο μας ειχε και κουζινουλα(!!)!χωρις να τους πουμε τιποτα, μας εβαλαν στον 9ο οροφο, που ειναι ο τελευταιος, ειχαμε θεα τον πυργο της τηλεορασης και το park inn!μεγαλο παραθυρο και μπαλκονακι!η θεση του ξενοδοχειου ειναι στρατηγικη, 4 λεπτα με τα ποδια απο την alexanderplatz!το κλεισαμε περιπου 57 ευρω την ημερα με πρωινο(πολυ καλο, ειχε ποικιλια μεγαλη)!ριξε αμα θες μια ματια στο σαιτ του!Hotel***AGON am AlexanderplatzΚαλησπέρα παιδιά.Τον Απρίλιο θα πάω στο βερολίνο για 7 μέρες και άρχισα να ψάχνω για τη διαμονή .Βρήκα αυτό το site Ferienwohnung BERLIN x 1800 ANGEBOTE an Ferienwohnungen in Berlin όπου έχει κάποια πολύ ωραία διαμερίσματα και σκοπεύω να κλείσω ένα από αυτά .Θα ήθελα πριν όμως να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς ξέρει αν είναι αξιόπιστο και τα λοιπά.Επίσης σε πρώτο βήμα δεν δίνεις κάρτα και απλά ζητάς το διαμέρισμα και περιμένεις απάντηση . Εγώ σε αυτό το στάδιο βρίσκομαι κ έχω λίγο άγχος για την περίπτωση που χρειαστεί να δώσω κάτι σε στυλ προκαταβολής.
Καμία γνώμη ;
Ευχαριστώ
Χμ:roll:, λίγο τσουχτερό μου φάνηκε! Καλά, ισως λόγω θερινής περιόδου, αλλά εγώ έκλεισα για 8 νύχτες σε ξενοδοχείο 3 αστέρων (επέλεξα χωρίς πρωινό) 300 ευρώ το δίκλινο. Βέβαια το έκλεισα 4 μήνες πριν το ταξίδι, αλλά σχεδόν 700 μονο το ξενοδοχείο δεν είναι πολλά; ή θεωρείται λογική τιμή;Σας ευχαριστω πολυ παιδια!Ειχα καιρο να μπω στο φορουμ και μολις ειδα τα μηνυματα σας!
Τελικα εκλεισα στο Belahr ,το οποιο ειναι κοντα στην Potsdamer 670 ευρω για 8 διανυκτερευσεις με πρωινο.
Ευχομαι να περασετε ολοι καλα οπου και αν πατε!