• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Ξενοδοχείο στο Βερολίνο

trapper

Member
Γειά σας,

Σχεδιάζω να κλείσω με ξενοδοχείο στο Βερολίνο. Μηπως ξέρει κανείς για τα ξενοδοχεία
Hotel Am Buschkrugpark, Berlin
Mercure hotel Tempelhof, Berlin

Θα ήθελα να έχω πληροφορίες για την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

prowler13

Member
Καλησπέρα παιδιά.Τον Απρίλιο θα πάω στο βερολίνο για 7 μέρες και άρχισα να ψάχνω για τη διαμονή .Βρήκα αυτό το site Ferienwohnung BERLIN x 1800 ANGEBOTE an Ferienwohnungen in Berlin όπου έχει κάποια πολύ ωραία διαμερίσματα και σκοπεύω να κλείσω ένα από αυτά .Θα ήθελα πριν όμως να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς ξέρει αν είναι αξιόπιστο και τα λοιπά.Επίσης σε πρώτο βήμα δεν δίνεις κάρτα και απλά ζητάς το διαμέρισμα και περιμένεις απάντηση . Εγώ σε αυτό το στάδιο βρίσκομαι κ έχω λίγο άγχος για την περίπτωση που χρειαστεί να δώσω κάτι σε στυλ προκαταβολής.

Καμία γνώμη ;

Ευχαριστώ

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Καλησπέρα παιδιά.Τον Απρίλιο θα πάω στο βερολίνο για 7 μέρες και άρχισα να ψάχνω για τη διαμονή .Βρήκα αυτό το site Ferienwohnung BERLIN x 1800 ANGEBOTE an Ferienwohnungen in Berlin όπου έχει κάποια πολύ ωραία διαμερίσματα και σκοπεύω να κλείσω ένα από αυτά .Θα ήθελα πριν όμως να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς ξέρει αν είναι αξιόπιστο και τα λοιπά.Επίσης σε πρώτο βήμα δεν δίνεις κάρτα και απλά ζητάς το διαμέρισμα και περιμένεις απάντηση . Εγώ σε αυτό το στάδιο βρίσκομαι κ έχω λίγο άγχος για την περίπτωση που χρειαστεί να δώσω κάτι σε στυλ προκαταβολής.

Καμία γνώμη ;

Ευχαριστώ
καλησπερα!γυρισα απο βερολινο την προηγουμενη εβδομαδα!δεν ξερω κατι για τα διαμερισματα αυτα, αλλα θα σου προτεινω το ξενοδοχειο που εμεινα εγω, απο το οποιο εμεινα υπερευχαριστημενη!ειναι το agon στην alexanderplatz!(προσοχη προσοχη γιατι υπαρχουν και αλλα agon!)!ειναι κεντρικοτατο, εξωτερικα δεν λεει και πολλα, αλλα εσωτερικα τα δωματια ειναι πολυ ομορφα!ευρυχωρα,με ολες τις ανεσεις, το δικο μας ειχε και κουζινουλα(!!)!χωρις να τους πουμε τιποτα, μας εβαλαν στον 9ο οροφο, που ειναι ο τελευταιος, ειχαμε θεα τον πυργο της τηλεορασης και το park inn!μεγαλο παραθυρο και μπαλκονακι!η θεση του ξενοδοχειου ειναι στρατηγικη, 4 λεπτα με τα ποδια απο την alexanderplatz!το κλεισαμε περιπου 57 ευρω την ημερα με πρωινο(πολυ καλο, ειχε ποικιλια μεγαλη)!ριξε αμα θες μια ματια στο σαιτ του!Hotel***AGON am Alexanderplatz
εγω εκανα την κρατηση μεσω του booking!ααα και κατι σημαντικο!η reception λειτουργει ολο το 24ωρο και ετσι ο,τι ωρα και να φτασεις μπορεις να κανεις check in!:p

gionik

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλικές Αλπεις
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική,Αρκτικός κύκλος
Αν τελικά κλείσεις σε διαμέρισμα άφησε ενα post και για δική μας ενημέρωση. Συνήθως οτάν ταξιδεύω κλέινω διαμερίσματα (ένεκα οικογένειας) και είμαι εως τώρα ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Θα στείλω κι εγώ κράτηση σ¨αυτά για Ιούλιο και θα ενημερώσω σχετικά.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Ένα συν και από εμένα στο Agon, στο οποίο έμενα στο πρόσφατο ταξίδι μου στο Βερολίνο... Εξαιρετικό value for money... Καλά η κουζίνα δε μας χρειάστηκε (btw, σου νοικιάζουν και εξοπλισμό κουζίνας με ελάχιστα λεφτά ανά μέρα), αλλά τα πολύ μεγάλα δωμάτια σίγουρα είναι ευχάριστη έκπληξη, ακόμη κι αν δε μένεις πολύ ώρα στο hotel...
Επίσης, εντάξει, τα τετράγωνα στο Βερολίνο είναι μεγάλα και περπατάς 6-7 λεπτά μέχρι την Alexanderplatz, αλλά το σημείο είναι πολύ βολικό και με πολλές ανταποκρίσεις S και U Bahn.

(Στη χειρότερη αν έχεις μεγάλες αποσκευές, υπάρχει γραμμή τραμ που περνάει από Alexanderplatz και κάνει στοπ ακριβώς έξω από το Agon...)

(Btw... έχει και συμπαθέστατο πρωϊνό!)

Επίσης, αν θες, δες και το Arena που είναι εκεί δίπλα.. (δεν έχω μείνει)

antigoni87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη! 20-27/3/2009
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Σας ευχαριστω πολυ παιδια!Ειχα καιρο να μπω στο φορουμ και μολις ειδα τα μηνυματα σας!
Τελικα εκλεισα στο Belahr ,το οποιο ειναι κοντα στην Potsdamer 670 ευρω για 8 διανυκτερευσεις με πρωινο.
Ευχομαι να περασετε ολοι καλα οπου και αν πατε!:)
Χμ:roll:, λίγο τσουχτερό μου φάνηκε! Καλά, ισως λόγω θερινής περιόδου, αλλά εγώ έκλεισα για 8 νύχτες σε ξενοδοχείο 3 αστέρων (επέλεξα χωρίς πρωινό) 300 ευρώ το δίκλινο. Βέβαια το έκλεισα 4 μήνες πριν το ταξίδι, αλλά σχεδόν 700 μονο το ξενοδοχείο δεν είναι πολλά; ή θεωρείται λογική τιμή;

gionik

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλικές Αλπεις
Ταξίδι-Όνειρο
Καραϊβική,Αρκτικός κύκλος
Το καλοκαίρι όντως ανεβαίνουν λίγο οι τιμές. Εγώ τελικά έκλεισα στο hotel Sheifelt στο κέντρο του Δυτικού Βερολίνου μετά απο υποδείξεις πολλών φίλων που έμειναν στην περιοχή. Είναι και κοντά σε σταθμούς οποτε το θεώρησασ καλό

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Κι εγω σκεφτομαι για Βερολινο...
Τα ποδηλατα που νοικιαζουν εχουν και με θεσεις για παιδια οπως στο Αμστερνταμ?

rezi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cuba?Brazil?South afrika?
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημικη Βολτα
MITTE ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΣ ΤΟ ALEXANDER PLATZ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΠΟΣΧΟΛΕΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ,ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΓΙΚΗ ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ 24 ΩΡΕΣ ΜΕΤΡΟ.ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.Θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω κρατηση σε καποιο ξενοδοχειο?πρεπει να πληρωσω με πιστωτικη μεσω ιντερνετ η μπορω να κανω κρατηση και να πληρωσω εκει?αν ναι πως γινεται η κρατηση ?μεσω μειλ?τηλεφωνου?αν δεν εχω πιστωτικη τι γινεται?αν εχετε να προτεινετε καποιο κεντρικο ξενοδοχειο θα το εκτιμουσα.ευχαριστω πολυ!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
καταρχην εχω να προτεινω το agon am alexanderplatz! αμα δεις την ιστορια μου για βερολινο λεω αναλυτικες πληροφοριες γι' αυτο! ;)

κατα δευτερον.. βαζεις την πιστωτικη στο booking αλλα (εκτος αν το λεει στους ορους καθε ξενοδοχειου) δε χρεωνεται η καρτα... πληρωνεις οταν πας ειτε με καρτα ειτε με μετρητα..

κατα τριτον... γυρισε το μηνυμα σου στα ελληνικα γιατι τα greeklish δεν επιτρεπονται και θα στο σβησουνε :(

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Καταρχην να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες και οχι greeklish γιατι τα αφεντικα θα στο επισημανουν οσονουπω!:lol::lol:
Εγω εμεινα στο Park inn στην Alexanderplatz το κεντριοκοτερο, κατα την γνωμη μου, σημειο με αμεση προσβαση σε ολα τα σημεια ενδιαφεροντος, στο Ανατολικο κομματι.Ξενοδοχεια πολλα προτεινοντε και σε αλλο topic που ανοιξε προσφατα, δες το λιγο.

Εγω εμεινα ενθουσιασμενη απο το 4* ξενοδοχειο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα