• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Ξενοδοχείο στο Βερολίνο

pinelopi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βρεττάνη , Λίγηρας
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού..αρκεί να φεύγω
Για κοίταξε ότι πρότειναν στο δικό μου τόπικ "Πάω βερολίνο .Τι μου προτείνετε?". Ψάξε να το βρείς θα σε βοηθήσει τρομέρά.Εγώ πάω αρχές Δεκεμβρίου και εννοείται πως θα κάνω όλα όσα μου πρότειναν οι φίλοι του φόρουμ. Καλά να περάσεις ....

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
το τι σου αρεσει ειναι καθαρα προσωπικη υποθεση. διαβασε βιβλια(παπασωτηριου, ελευθερουδακης κλπ) ακουσε σχολια, στο booking.com θα βρεις και σχολια απο τους πελατες των ξενοδοχειων αλλα αποφασισε μονος σου, αλλωστε το βερολινο ειναι ευκολος προορισμος, το μετρο τελειο και οπου να μεινεις θα εχεις ευκολη προσβαση οπουδηποτε. Ενα ξενοδοχειο 3 αστερων εκει ισοδυναμει σε καθαριοτητα σε 5αστερο εξωευρωπαικων χωρων.

etoile

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Ολόκληρη η γη !!!
Καλησπερα!!!
Τα Χριστουγεννα θα παμε Βερολινο και σκεφτομαστε να μεινουμε στο Park Inn Berlin-Alexanderplatz (http://www.parkinn-berlin.de/). Οσοι ξερετε το Βερολινο, μπορειτε να μου πειτε αν ειναι κοντα στα πιο σημαντικα αξιοθεατα; Γιατι μου φαινεται τεραστιο το Βερολινο και δεν εχω καταλαβει που ειναι καλυτερα να μεινω τελικα!! :roll: Τονιζω οτι δεν μας αρεσει να χρησιμοποιουμε συγκοινωνια, λατρευουμε να κινουμαστε με τα ποδια. Οποτε θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι σε περιοχη καλη με βαση αυτο.
Θα με βοηθησετε παρα παρα πολυ γιατι εχω μπερδευτει!!!
Σας ευχαριστω :lol::lol::lol:

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
κοιτα το σηγκεκριμενο ξενοδοχειο ειναι σε καλη θεση γιατι ειναι ακριβως στην πλατεια οπου ειναι ενα μεγαλος σταθμος του μετρο,δυστηχως ή ευτυχως το βερολινο εχει 2 κεντρα οποτε αν θες να το γυρισεις ολο αναγκαστηκα θα χρησιμοποιησης μετρο ειναι μακρινες οι αποστασεις,αλλα η πλατεια που θα εισαι ειναι κοντα στην περιοχη των μουσειων και στην κεντρικη λεωφορο που οδηγη στην πυλη του βραδεμβουργου.
σε τη τιμη το βρηκες?

gps vagelis

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ-NO MONEY
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Κατα τη γνωμη μου ειναι καλυτερα καποιο ξενοδοχειο στην περοχη Μite και ειδικοτερα κοντα στο σταθμο Hackescher Markt.Eτσι θα βρισκεσαι κοντα στα αξιοθεατα(Νησι των μουσειων) και στην εντονη νυχτερινη ζωη της περιοχης.Επιπλεον μπορεις να βρεις πολλα φαγαδικα με διεθνη κουζινα και ακομα ο σταθμος που προαναφερθικα ειναι στο μεσον του δικτυου μετρο και ετσι θα μπορεις να κινηθεις ανετα σε ολα τα σημεια της πολης.Παντως και η Αlex.Platz ειναι κοντα στον σταθμο Hackescher Markt.Εγω παντως εμενα στο σταθμο που σου ειπα σε ενα low budget hotel.Καλα να περασεις.To Berlin ειναι υπεροχο

annageo

Member
Επόμενο Ταξίδι
Paris!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου...
etoile, εμεις παμε Βερολινο Φεβρουαριο, μετα απο αρκετο ψαξιμο και αφου απεκλεισα εντελως το Δυτικό Βερολινό για λογους που αναφερονται σε ενα αλλο τοπικ "παω Βερολινο- τι μου προτεινετε", κατεληξα και έκλεισα στο Park Inn για 5 νύχτες..

τα πλεονεκτηματα του ειναι οτι ειναι κεντρικα.. με σταθμους μετρο κλπ γυρω, γυρω και νομιζω οτι θα εχει κι αρκετα πραγματα αν θες να περπατησεις!!!!!
κατα τ' αλλα ειναι σχετικα ακριβο (παντα σε συγκριση με καποια αλλα, π.χ. novotel), στην τιμη δεν περιλαμβανεται πρωινο, στο tripadvisor διαβασα οτι τα δωματια ειναι σχετικά μικρα, το μπανιο ειναι με τζαμι.. κλπ.
αυτα!!! παντως οσο δεν ειχα κλεισει δωματιο αγχωνομουνα..τωρα εχω ηρεμησει και περιμενω πως και πως να ερθει ο καιρος για να φυγουμε....
καλα να περασεις και περιμενουμε εντυπωσεις!!!!

leon00

Member
λοιπον εμεινα με τη γυναικα μου εκει το καλοκαιρι (αυγουστο)
ειχα πληρωσει 85 με πρωινο(πλουσιο πρωινο )
ειναι κοντα στα μουσεια(περγαμου,αιγυπτιακο )εχει διπλα του galleria (πολυκαταστημα 5 οροφων για ψωνια,μαλιστα εχει εισοδο και απο την αιθουσα πρωινου)
ειναι διπλα στην alexaderplatz οπου υπαρχει υπογειος και μπορεις ευκολα να χρησιμοποιησεις ,υπαρχει παρκιν κολητα με το ξενοδοχειο αλλα ενω στην αρχη μου ειπαν οτι ηταν δικο τους οταν με τρακαραν μεσα στο παρκιν και φωναξα το υπευθυνο security μου εκανα το κινεζο ,μου ειπαν οτι ειναι δημοτικο και οτι υπαρχει μονο μια καμερα στην εισοδο-εξοδο και δεν μπορουσαν να δουν πιο ηταν το αυτοκινητο που με χτυπησε και αν ηθελα(πραγμα ανωφελο) μπορουσαν να φωναξουν την αστυνομια
το παρκιν τελικα το πληρωσα στο τελος (τους αφησα και φιλοδωρημα επιτειδες ) στο ακεραιο (15 ευρω ημερ.)
στα σεντονια την πρωτη μερα βρηκα μια κηλιδα (σαν αιμα) πηρα τηλ. και ηρθε μια γερμανιδα με φρουτα στα χερια και μου το αλλαξαν
σεντονια αλλαζουν καθε τρεις μερες (και οχι δυο) και οταν τους ρωτησα γιατι δεν αλλαζουν καθε δυο οπως σε ολα τα 4 αστερων μου ειπαν για πρασινο πλάνητη και οικολογια (και γω τους απαντησα οτι δεν μπορει να εχει οφελος μονο το ξενοδοχειο απο το green planet)
μειναμε στο 30 οροφο μακρια απο το ανσασερ(που εχει θορυβο) με εξαιρετικη θεα το πυργο τηλεορασης(αυτο εγινε γιατι οταν πηγαμε (γυρω στις μια δεν υπηρχε δωματιο και μας ειπε η κοπελα οτι θα σας δωσω ενα πολυ ωραιο δωματιο αλλα στις 2μισυ ωρα
το μπανιο ειναι οντως με γυαλινο τοιχο (με αμμοβολη και μαλιστα οχι παντου )
τα παραθυρα δεν ανοιγουν(ανοιγει το πρωτο αλλα υπαρχει και δευτερο που δεν ανοιγει)
σαν περιοχη ειναι καλα (με δεδομενο οτι θα χρησιμοποιησεις μεσα μεταφορας γιατι ειναι μεγαλη πολη)
ολοι ευγενικοι κανουν τη δουλεια τους αλλα μεχρι εκει
(ειδα οτι δουλευουν πολυ με γρουπ αρα λιγο μηχανικα)

υ.γ. αν χρησιποιησεις δικο σου αυτοκινητο προσοχη χρειαζεσαι καρτα (ενα αυτοκολητο )
πρασινη-κιτρινη αναλογα με την παλαιοτητα του αυτοκινητουπου μπανει μπροστα στο τζαμι

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έκλεισα κι εγώ για Βερολίνο (αρχές Γενάρη). Αρχικά σκεφτόμουν κι εγώ για το Park Inn Berlin-Alexanderplatz, αλλά αυτό με το γυάλινο τοίχο στο μπάνιο μας ψιλοτρομοκράτησε με την παρέα μου.
Έτσι κλείσαμε 2 δωμάτια σε ένα ξενοδοχείο "Angleterre", περίπου στα ίδια χρήματα (από το site του ξενοδοχείου). Βρίσκεται πάνω στη Friedrichstrasse (νότια, 2 τετράγωνα νοτιότερα από το checkpoint charlie). Το ξέρει κανείς? Είναι βολική περιοχή? Στο χάρτη φαίνεται να έχει U-bahn στη γωνία του τετραγώνου, στο tripadvisor μιλάνε για "great location"...

Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
¨Εκλεισα και εγώ μόλις πριν λίγο ξενοδοχείο (σε αυτό: Hotel BERLIN Ibis Berlin Potsdamer Platz: hotel reservation in BERLIN )

Το έψαχνα από δω και από κει, και τελικά κατέληξα σε αυτό.

περισσότερα σίγουρα θα σας πώ όταν επιστρέψω μετά τις 24/12 από το Βερολίνο.

Αν φυσικά έχει μείνει κανείς, ευπρόσδεκτες οι παρατηρήσεις του! :clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills