• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Ξενοδοχείο στο Βερολίνο

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Ειδικα αν πας για πρωτη φορα στο βερολινο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μεινεις στην ανατολικη μερια!!
Στο δυτικο υπαρχουν μονο μαγαζια, αντε και το κουφιο δοντι!! Σε αυτη την πολη πας για να "μαθεις" ιστορια και ιστορια υπαρχει ΜΟΝΟ στο ανατολικο!!

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Ειδικα αν πας για πρωτη φορα στο βερολινο ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να μεινεις στην ανατολικη μερια!!
Στο δυτικο υπαρχουν μονο μαγαζια, αντε και το κουφιο δοντι!! Σε αυτη την πολη πας για να "μαθεις" ιστορια και ιστορια υπαρχει ΜΟΝΟ στο ανατολικο!!
Για κάποιον που θα πάει πρώτη φορά Βερολίνο, δεν θα του προτείνω να μείνει στην Tucholsky που έμεινα εγώ. Ο λόγος προφανής. Χρειάζεται κάτι πιο κεντρικό πιο δυτικό αν το θές ως αφετηρία για να μπορέσει να γνωρίσει το Βερολίνο του σήμερα και να άνακαλύψει αυτό του χθές. Εκτός από το κούφιο δόντι σε εκείνη την περιοχή μπορεί να δει το μουσείο της Kate Kolwitz, Fasanen st. μπορεί να δει το μέγαρο της Εβραικής κοινότητας και την εκπληκτική Savigny Platz. Από κει και πέρα οι ανακαλύψεις έπονται... Νομίζω ότι έτσι είναι πιο καλό το φλέρτ με αυτήν την πόλη μέχρι να εξελιχθεί σε έρωτα.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Θα σου προτεινα να διαλεξεις το ξενοδοχειο που σου αρεσει στην τιμη που κανεις κεφι και να μην νοιαζεσαι πολυ για τα υπολοιπα διοτι 1) οι συγκοινωνιες ειναι αψογες 2) το κυκλοφοριακο ειναι μηδενικο και 3) η πολη ειναι ασφαλεστατη. Εγω οταν πηγα περσυ την πρωτοχρονια εμεινα στην ιδια περιοχη και καθε αλλο παρα "αστοχη επιλογη... τελειως λαθος" την θεωρω εκτος και αν εχεις κινητικα προβληματα . Το λεωφορειο για το ανατολικο τμημα κανει λιγοτερο απο 15 λεπτα και η διαδρομη ειναι ευχαριστη.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
olgaki εγώ δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με traveller και ευαγγελία....
Βερολίνο=Ανατολικό Βερολίνο...ό,τι και να λέμε....
Η Kurfurstedamm δεν έχει τίποτε το ιδιαίτερο,απλός εμπορικός δρόμος,άν έχεις λοιπόν κατά νου και κάποιο άλλο ξενοδοχείο στο Ανατολικό Βερολίνο θάλεγα να το προτιμήσεις...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Η Kurfurstedamm δεν έχει τίποτε το ιδιαίτερο,απλός εμπορικός δρόμος,άν έχεις λοιπόν κατά νου και κάποιο άλλο ξενοδοχείο στο Ανατολικό Βερολίνο θάλεγα να το προτιμήσεις...
Πεστα romantic γιατι δεν ακουνε..
Αλλο να κανεις βολτα στην Oranienburger strasse και στην hackescher markt το βραδυ και αλλο στην ανιαρη Kurfurstedamm!!!
Ασε μπροστα απο τον σταθμο της δευτερης μπορεις να φας το καλυτερο currywurst της πολης(υπαρχει καντινουλα με τα ολα της) και μετα να καθισεις διπλα στο παρακμιακο μπαρακι να πιεις και τα cocktail σου:cool::cool:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
δεν ξέρω τι θα σκεφτειται..αλλα εγω πριν λιγο εκλεισα στο 5αστερο grand hotel esplanade berlin...616 ερω για 4 βράδια..
ηταν απο τα λιγα ξενοδοχεια που ειχε ευελικτη τιμη και ακυρωση την ίδια μερα της αφιξης...σχεδον όλα τα άλλα στο booking ειχαν μη επιστρεψιμη χρεωση...που σημαινει οτι αν τυχει καμμια στραβη και δεν πας χρεωνεσαι ολο το ποσον..δεν υπαρχει επιστροφη χρηματων..
θα ειμαι πρωτοχρονια εκει...

penthesilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
δεν ξέρω τι θα σκεφτειται..αλλα εγω πριν λιγο εκλεισα στο 5αστερο grand hotel esplanade berlin...616 ερω για 4 βράδια..
ηταν απο τα λιγα ξενοδοχεια που ειχε ευελικτη τιμη και ακυρωση την ίδια μερα της αφιξης...σχεδον όλα τα άλλα στο booking ειχαν μη επιστρεψιμη χρεωση...που σημαινει οτι αν τυχει καμμια στραβη και δεν πας χρεωνεσαι ολο το ποσον..δεν υπαρχει επιστροφη χρηματων..
θα ειμαι πρωτοχρονια εκει...
Γειά σου ρε Ιωάννα. Καλά ξηγήθηκες. Άντε γιατί βαρέθηκα τη μιζέρια και τους δήθεν. Να πας στο πράγματι πολύ ωραίο ξενοδοχείο που έκλεισες, πέρνα κι από το Adlon για ένα καφεδάκι, και δες τα όλα δυτικό, ανατολικό και mitte. Μπορεί και να σε δούμε εκεί . Καλά να περάσεις...:clap:

penthesilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
romantic βρίσκεσαι σε λαθός λόμπυ. Εσύ που σε τέσσερις μέρες είδες όλο το Berlin μπορείς πραγματικά να εκτιμήσεις την αξία μιας βόλτας το βραδάκι στην Oranienburger st. Φαντάζομαι κι ο Traveller το γνωρίζει - άλλωστε είναι γνωστός guru του forum-. Γεια σας παιδιά.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Γειά σου ρε Ιωάννα. Καλά ξηγήθηκες. Άντε γιατί βαρέθηκα τη μιζέρια και τους δήθεν. Να πας στο πράγματι πολύ ωραίο ξενοδοχείο που έκλεισες, πέρνα κι από το Adlon για ένα καφεδάκι, και δες τα όλα δυτικό, ανατολικό και mitte. Μπορεί και να σε δούμε εκεί . Καλά να περάσεις...:clap:
Ελπιζω να μην εννοεις εμας δηθεν!! Αν και μαλλον εμας εννοεις .. Θα προσπαθησω να ειμαι ευγενικη και σε σενα και σε καποιους αλλους. Εμεις γραφουμε ΕΔΩ γιατι ερωτηθηκαμε οχι γιατι απλα μας κατεβηκε απο το κεφαλι.
Επιτρεψε μου λοιπον να σου πω οτι ειμαστε μελη εδω και καποια χρονια στο συγκεκριμενο φορουμ, γραφουμε συχνα και δεν μπαινουμε στην χαση και στην φεξη μονο και μονο για την "πουμε" και να υπερασπιστουμε (ξερεις καλα ποιαν) και να εξαφανιστουμε μετα.
Sorry για το off topic Ιωαννα καλα εκανες και εκλεισες εκει δεν ειπαμε οτι ειναι χαλια, εχω μεινει και εγω στην συγκεκριμενη περιοχη απλα τωρα πια επιλεγω να μενω στο ανατολικο..
Αυτα και καλη καρδια απο τους δηθεν....

penthesilia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μόναχο
Ταξίδι-Όνειρο
ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
Ελπιζω να μην εννοεις εμας δηθεν!! Αν και μαλλον εμας εννοεις .. Θα προσπαθησω να ειμαι ευγενικη και σε σενα και σε καποιους αλλους. Εμεις γραφουμε ΕΔΩ γιατι ερωτηθηκαμε οχι γιατι απλα μας κατεβηκε απο το κεφαλι.
Επιτρεψε μου λοιπον να σου πω οτι ειμαστε μελη εδω και καποια χρονια στο συγκεκριμενο φορουμ, γραφουμε συχνα και δεν μπαινουμε στην χαση και στην φεξη μονο και μονο για την "πουμε" και να υπερασπιστουμε (ξερεις καλα ποιαν) και να εξαφανιστουμε μετα.
Sorry για το off topic Ιωαννα καλα εκανες και εκλεισες εκει δεν ειπαμε οτι ειναι χαλια, εχω μεινει και εγω στην συγκεκριμενη περιοχη απλα τωρα πια επιλεγω να μενω στο ανατολικο..
Αυτα και καλη καρδια απο τους δηθεν....

Αγαπητή Ευαγγελία, βλέπω παρακολουθείς τα δρώμενα του forum εμβριθώς και πολύ χαίρομαι γι' αυτό . Εγώ λοιπόν , μιας και τώρα γνωριζόμαστε καλά, είμαι σαν τις ακριβές κολώνιες. Έρχομαι και φεύγω. Καλό είναι το παλιό να μάθει να εκτιμάει το νέο διαφορετικά ποιό το νόημα της ανταλλαγής απόψεων και ιδεών (ταξιδιωτικών). Όσο για τους φίλους μου, ξέρεις εσύ ποιούς, πίστεψέ με δεν έχουν καμμία ανάγκη από την υπεράσπισή μου. Και για να μην είμαι και πολύ off topic προτείνω στο Ολγάκι μετά από τρείς δικές μου επισκέψεις στο Βερολίνο να μείνει σε ξενοδοχείο του mitte. sorry spore δεν θα το ξανακάνω.
Άντε παιδιά κι ό,τι είπαμε ψωμί κι αλάτι ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων...

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Ένα ακριβό άρωμα αφήνει την αίσθησή του και αρκετά πιο μετά...δεν εξατμίζεται! :bleh::bleh::bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom