• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γερμανία Ξενοδοχείο στο Βερολίνο

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ευχαριστω πολυ παιδια,απλα το προβλημα μου δεν ειναι ποιο ξενοδοχειο να επιλεξω αλλα πως θα το κλεισω...μετα θα κοιταξω κ αυτο

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
Επίσης (μιας και το φάγαμε το κόλημα με την κάρτα) το συγκεκριμένο site, χρειάζεται κάρτα για προκαταβολή.
Γενικά στα περισσότερα ξενοδοχεία θα χρειαστείς κάρτα για εγγύηση και σε κάποια λίγα μπορεί να θέλουν και προκαταβολή. Οπότε βρες κάρτα, πιστωτική Visa.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
δυστυχως δεν μπορω να χρησιμοποιησω καρτα αλλου γιατι θα ειναι στο ονομα του.αρα καταληγουμε οτι πρεπει να βγαλω πιστωτικη καρτα.αυτο ρωταγα τοση ωρα.δεν υπαρχει αλλος τροπος

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Και πάλι κάνεις λάθος. Κατά πρώτον... μάθε να ζητάς και κατά δεύτερον...μάθε να ακούς. Θα σε βοηθήσουν.

Τώρα...για το αν η κάρτα είναι σε άλλο όνομα...αυτό δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι αν θα θέλει κάποιος να σου δώσει την κάρτα του για να την χρησιμοποιήσεις. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.;)

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
καλα δεν ειμαστε ολοι εμπειροι...και πες οτι μου κλεινει ο αλλος με την πιστωτικη του.αν παω εκει και φαινεται το ονομα του θα τρεχω βραδιατικα να ψαχνω ξενοδοχεια?υπαρχει αυτη η περιπτωση?

gmavro75

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ταξίδι στο χρόνο
καλα δεν ειμαστε ολοι εμπειροι...και πες οτι μου κλεινει ο αλλος με την πιστωτικη του.αν παω εκει και φαινεται το ονομα του θα τρεχω βραδιατικα να ψαχνω ξενοδοχεια?υπαρχει αυτη η περιπτωση?
Όχι μπορείς να κλείσει άφοβα και με κάρτα άλλου (π.χ. των γονιών σου). Κανένα πρόβλημα απολύτως. Η κράτηση θα είναι στο όνομά σου.

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
γενικα αποφευγουμε τις πιστωτικες,θα ρωτησω καποιο γνωστο μου.απλα ειχα καποιες αποριες,δεν εχω κλεισει ξανα.βρηκα ξενοδοχεια με 280 ευρω για 4 βραδια(μεσω ιντερνετ) και τα ταξιδιωτικα μου τα εδιναν (τα ιδια ) 480 ευρω.τεραστια διαφορα!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Το να μάθεις να ακούς και να ζητάς δεν είναι θέμα εμπειρίας...αλλά θέμα προσπάθειας! :bleh:

Traveller

Member
Eγώ επιμένω... άστα αυτά με τις πιστωτικές κάρτες και ψάξε ξενοδοχείο με καλό κλιματισμό... αυτό είναι το βασικό... τα ξενοδοχεία του Βερολίνου έχουν πρόβλημα με τον κλιματισμό... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά, το topic είναι που είναι, σας παρακαλώ θερμά μην το κάνουμε χειρότερα.

Αν θέλει το μέλος κάτι πιο συγκεκριμένο ας το ζητήσει. Αλλιώς μη γράφουμε οι υπόλοιποι άσχετα πράγματα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα