• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΝΒΑ 2010-2011

spor_os

Administrator
Γενικότερα όλοι αυτοί που περιγράφουν είναι για τα ψιλοπανηγύρια.
Και ο Χατζηγεωργίου που κάνει τα ματς του ΠΑΟ και ο Ιωάννου που κάνει τα ματς του ΟΣΦΠ για τη δημόσια.
Και ο Φίλιππας που είναι μια κατηγορία μόνος του.

Νομίζω σήμερα οι διαιτητές το έκοψαν το καρπούζι στη μέση στον αγώνα του ΠΑΟ.
Στον ΟΣΦΠ δεν είδα κάτι σοβαρό. Περισσότερο ο ΟΣΦΠ όταν πλησίαζε αγχωνόταν και έκανε βεβιασμένες ενέργειες για να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά και λιγότερο οι διαιτητές.
Χαρακτηριστική η φάση του αυτοκαλαθιού.
Καιρό είχα να δω!!!!!

Ναι, ο Νίκολας μόνος του το γυρνάει το πόδι του.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Σκουντής ρε. Και τα μυαλά στα κάγκελα. Αλλά μου ήθελε ΣΚΑΪ....

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Γενικότερα όλοι αυτοί που περιγράφουν είναι για τα ψιλοπανηγύρια.
Και ο Χατζηγεωργίου που κάνει τα ματς του ΠΑΟ και ο Ιωάννου που κάνει τα ματς του ΟΣΦΠ για τη δημόσια.
Και ο Φίλιππας που είναι μια κατηγορία μόνος του.

Νομίζω σήμερα οι διαιτητές το έκοψαν το καρπούζι στη μέση στον αγώνα του ΠΑΟ.
Στον ΟΣΦΠ δεν είδα κάτι σοβαρό. Περισσότερο ο ΟΣΦΠ όταν πλησίαζε αγχωνόταν και έκανε βεβιασμένες ενέργειες για να ισοφαρίσει και να περάσει μπροστά και λιγότερο οι διαιτητές.
Χαρακτηριστική η φάση του αυτοκαλαθιού.
Καιρό είχα να δω!!!!!

Ναι, ο Νίκολας μόνος του το γυρνάει το πόδι του.
Χατζηγεωργιου δεν ειναι ασχημος και το διδυμο που εκανε με Σκουντη μου αρεσε πολυ .. ο Ιωαννου ειναι απεριγραπτος δεν ξερω μπορει να ειμαι προκατειλημμενος παντως μονο απο την φατσα του καταλαβαινεις ...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είδηση-βόμβα λουκούμι και δεν είναι πρωταπριλιάτικο: Η Μακάμπι πάει χωρίς τον Πέρκινς στο φάιναλ φορ, οπότε αυτομάτως το χάντικαπ του Παναθηναϊκού στα αθλητικά γκαρντ μειώνεται αισθητά, πλέον ο Διαμαντίδης αντί να κυνηγάει τρεις μαύρους, θα κυνηγάει δύο...

http://www.euroleague.net/news/i/83877/180

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ακούστηκε επίσης πως αν περάσουν, δεν θα παίξουν τελικό λόγω ημερομηνίας. Είχαν κατηγορηθεί για προδοσία όταν είχαν ξαναπαίξει λίγα χρόνια πριν και ακούγεται πως θα χάσουν επίτηδες..Ούτε αυτό είναι πρωταπριλιάτικο...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Join the club....Μπες λίστα αναμονής, κάνε κονέ γιατί δεν παίζει προς το παρόν τίποτα. Στη χειρότερη θα περιμένεις να βγάλουν είτε σύνδεσμοι, είτε γραφεία πακέτα για πτήσεις τσάρτερ...

spor_os

Administrator
Τα εισιτήρια που διέθετε η euroleague εξαντλήθηκαν.
Λογικά τα έχουν αγοράσει τα πρακτορεία. Επίσης η κάθε ομάδα θα πάρει τον αριθμό που της αναλογεί και λογικά ομάδες που δε θα τα διαθέσουν όλα(?) θα τα δώσουν σε ομάδα της επιλογής τους.

Αυτό με τους Ισραηλινούς πράγματι ισχύει σαν θέμα, αλλά και να χάσουν, πάλι μικρό τελικό την ίδια μέρα θα παίξουν οπότε δεν κερδίζουν τίποτα αν χάσουν στον ημιτελικό.
Δε ξέρω αν αποφασίσουν να απέχουν (πράγμα για εμένα που δεν έχει πιθανότητες) ποιες θα είναι οι κυρώσεις της euroleague.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ζήτησαν τουλάχιστον να αλλάξει η ώρα και να παίξουν στις 4 το μεσημέρι, το οποίο εμπορικά είναι καταστροφή για τον τελικό μιας διοργάνωσης. Δεν ξέρω και πολλά για τη θρησκεία τους αλλά τη δεκαετία του '90 οι δικοί μας παίζανε και μετά πήγαιναν να σουβλίσουν το αρνί κι έκαναν Ανάσταση στο γήπεδο, ας κάνουν κι αυτοί μια υποχώρηση. Άσε που στην αρχική πεντάδα ανάθεμα κι αν ξέρει κανείς τους τι είναι το Ταλμούδ και το Remembrance Day.

dmdoc

Member
Εισητηρια που θα βρουμε για Βαρκελωνη???Ξερετε κανα αξιοπιστο γραφειο???
Αγόρασε από τους οπαδούς της κόκκινης αρμάδας,που θα το δουν από το σπίτι.Δες στο ebay,θα κυκλοφορήσουν πολλά...αρκεί να προλάβεις τους εβραίους που θα κάνουν ντου και δεν θα αφήσουν φλούδα....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Η Μακάμπι επιμένει και τονίζει σε όλους τους τόνους ότι δεν θέλει να αγωνιστεί στις 8 Μαϊου (ημέρα διεξαγωγής του τελικού της Ευρωλίγκα) αφύ η συγκεκριμένη ημερομηνία συμπίπτει με την ημέρα μνήμης των πεσόντων στρατιωτών του Ισραήλ.

Ο εκ των ιδιοκτητών της Μακάμπι, Ντέιβιντ Φέντερμαν τόνισε χαρακτηριστικά: "Για εμάς η συγκεκριμένη ημέρα είναι ιερή και το μπάσκετ μπαίνει από κάτω. Δεν πρόκειται έτσι να παίξουμε. Έχουμε ενημερώσει σχετικά την Ευρωλίγκα και περιμένουμε την απόφασή της. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα αλλάξει τις μέρες του φάιναλ φορ, δείχνοντας κατανόηση στο αίτημά μας"

Ναι, και οι χιλιάδες που έκλεισαν ξενοδοχεία, αεροπορικά, άδειες κλπ για να πάνε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες θα χάσουν τα λεφτάκια τους. Εδώ μουσουλμάνοι παίκτες παίζουν στο Ραμαζάνι μισοπεινασμένοι, θα αλλάξουμε τώρα τις ημερομηνίες που η Μακάμπι τις γνώριζε από πέρυσι, επειδή αυτοί προκρίθηκαν στο F4; Ας δώσουν τη θέση τους στους Βάσκους αν δε θέλουν να παίξουν, αλλά είναι απαράδεκτοι.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills