• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΝΒΑ 2010-2011

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Αλλο με καιει εμενα ... οτι το σκ που ειναι το φαιναλ φορ δεν μπορω να φυγω απο Αθηνα ...... "La bomba" buenas noches !!!! Αυτο που μου αρεσε περισσοτερο απολα ητανε η δηλωση του Σαρουνας ...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τι δήλωση έκανε;

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Στο σημερινό ματς (και ίσως και στα υπόλοιπα, είδα μόνο το δεύτερο)
Σόρυ αλλά δεν το έπιασά ότι το είδα μόνο το δεύτερο, εξαιρούσε το σημερινό.
Εννοείται ότι αποκλειστήκαμε δίκαια.
Δεν γίνεται να χάνεις τρεις συνεχόμενες φορές με δέκα και βάλε και να ισυρίζεται κάποιος το αντίθετο

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ΟΚ. Οι υπόλοιποι στο φάιναλ φορ τι βλέπετε;

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Για τον Σαρούνας δεν ξέρω, αλλά ο μεγας Θανάσης δήλωσε αντιολυμπιακός και ότι χάρηκε που αποκλειστήκαμε.
Είναι ή δεν είναι γραφικός;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Γραφικός ήταν ανέκαθεν, αλλά ειλικρινής γραφικός.

Δηλαδή αν δήλωνε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί επειδή αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός πάλι γραφικός δε θα ήταν;

Θυμάμαι το Θανάση μετά από την ήττα-διασυρμό 73-48 στους τελικούς του '96:
"Τώρα χρειάζεται ψυχραιμία, όχι αποφάσεις εν θερμώ!". Και μόλις φεύγει ο ρεπόρτερ, γυρίζει ο Θανάσης στην κερκίδα και μας φωνάζει "Θα τους διώξω όλους!".

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Φάιναλ φορ με ΠΑΟ-Μακάμπι τελικό λέω εγώ, και προβάδισμα απειροελάχιστο 51-49 υπέρ της ομάδας του ομπράντοβιτς. Νομίζω ότι θα είναι πολύ πιο δύσκολο ματς απ'ότι αποδείχθηκαν τελικά τα ματς με τη μπαρτσελόνα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Για τον Σαρούνας δεν ξέρω, αλλά ο μεγας Θανάσης δήλωσε αντιολυμπιακός και ότι χάρηκε που αποκλειστήκαμε.
Είναι ή δεν είναι γραφικός;
Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ειναι ... σορρυ κιολας ..
‎"Είμαι Μπαρτσελόνα από μικρός... Όμως, φαίνεται ότι το δέσιμο που με ένωσε με αυτή την ομάδα και τους συμπαίκτες μου στον Παναθηναϊκό υπερτέρησε... Δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να βλέπω τον Μάικ, τον Ντρου, τον Μήτσο και τα άλλα παιδιά -με τα οποία έπαιξα τόσο καιρό- να βγάζουν τέτοια ενέργεια και να μην τους υποστηρίξω... Δεν ντρέπομαι να το πω... Είμαι με τον Παναθηναϊκό..." Sarunas Jasikevicious

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Πολύ απλά δεν χρειαζόταν να πει τίποτα, γαιτί με αυτό τον τρόπο και εγώ μπορώ να πω οτι βγάζει τα κομπεξ του από το ποδόσφαιρο
Και μια μικρή διόρθωση 73-38 είναι το ορθό σκορ

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Ολοι Παο-Μακάμπι βλέπουμε αλλά μέχρι τότε πολλά μπορούν να αλλάξουν

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Τι πρόβλεψη να κάνω... δεν τις έχω δει τις άλλες ομάδες καθόλου...

dmdoc

Member
O Παναθηναϊκός σήμερα ήταν λιγότερο καλός από όλα τα ματς της σειράς, αλλά πήρε την πιο "εύκολη" νίκη αφού η μπάρτσα ήταν πολύ πολύ κακή με ναβάρο εξαφανισμένο για ένα ακόμα ματς.
"Εύκολη" νίκη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Μάλλον στο γήπεδο είδαμε άλλο ματς.Με Διαμαντίδη με 2 φάουλ στα πρώτα 1.30" και 2 περιόδους εκτός,με Νίκολας άποντο και τραυματία στο 4.40,με οργανωτή Καλάθη και ανύπαρκτο σουτ περιφέρειας μάλλον το αντίθετο έγινε.Κλειδί στα ματς η overplay άμυνα σε Ναβάρρο....δεν ήταν κακός,ήταν ανύπαρκτος γιατί δεν μπορούσε να πάρει μπάλλα(συγχαρητήρια στην εξαιρετική προσπάθεια του Νικ).Ισοπεδώσαμε τους αλαζόνες με πρώτο σκόρερ τον Ίωνα:roll:
Από κει και πέρα και όσο η άμυνα του Ομπράντοβιτς διατηρούσε και αύξανε μια διαφορά,οι Ισπανοί άρχισαν να αγχώνονται,δεν είχαν την υποστήριξη του κόουτς και κατέβασαν βρακιά...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα