• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΝΒΑ 2010-2011

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Θυμήσου του, θα πουν πως είναι δείγμα "σεβασμού για τις διαφορετικές κουλτούρες, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα των θρησκευμάτων, ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, στο πλευρό των πεσόντων, όχι άλλο ολοκαύτωμα, έξω ο Βύντρα" και άλλα τέτοια. Εγώ είμαι σίγουρος πως θα περάσει το χούι της Μακάμπι.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
ο Συριγος εχει πει μερικες απο τις μεγαλυτερες ατακες που εχω ακουσει...

οπως σε εναν αγωνα Αρη-Παοκ μου φαινεται, που ο λυπηριδης πεταξε ενα "τουβλο" και ο Συριγος με μια φυσικη απλοτητα σχολιασε: "χμ...στον γαμο του καραγκιοζη η μπαλα"

ή στο παγκοσμιο που εγινε στην Αθηνα, που σε ενα ματς ανουσιο, πρωι πρωι, για κανα 4λεπτο δεν εκανε αναμεταδοση...προφανως πηγε να παρει φραπε, πηγε για -------, δεν ξερω....αλλα ακουγοταν μονο τα παπουτσια απο τους παικτες και η μπαλα....

θεος...

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Θυμήσου του, θα πουν πως είναι δείγμα "σεβασμού για τις διαφορετικές κουλτούρες, σεβόμαστε τη διαφορετικότητα των θρησκευμάτων, ο αθλητισμός είναι πολιτισμός, στο πλευρό των πεσόντων, όχι άλλο ολοκαύτωμα, έξω ο Βύντρα" και άλλα τέτοια. Εγώ είμαι σίγουρος πως θα περάσει το χούι της Μακάμπι.

Εβραιοι ειναι...δεν μασανε απο τετοια...θα περασει το δικο τους (ρατσιστης;)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
υποθέτω ήθελες να βάλεις ; και ) αλλά σου βγήκε ;) ;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κι'εγώ είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ότι χρειάζεται για να παίξει η Μακάμπι. εξάλλου μάλλον το σφάλμα είναι της ευρωλίγκας, αφού η Μακάμπι το είχε θέσει από την αρχή της διοργάνωσης όταν έγινε γνωστή η ημερομηνία του final four.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Κι άντε να πουν μετά στις υπόλοιπες ομάδες τί ώρα θα παίξουν, στα κανάλια τι ώρα θα μεταδώσουν και πόσα λεφτά θα χάσουν, στον κόσμο που έχει κλείσει επιστροφές Δευτέρα πρωί κι όχι Κυριακή βράδυ, ότι τσάμπα θα πληρώσει μια νύχτα διαμονή στη Βαρκελώνη και μια μέρα άδεια από τη δουλειά του...(ψιλά γράμματα αυτά, αλλά όλα παίζουν).
Είναι φάουλ η Ευρωλίγκα στα σίγουρα, μάλλον δεν υπολόγισε πως θα φτάσει η Μακάμπι στους τέσσερις. Ηθελέστα και παθέστα λέω εγώ. Ας φάει τις μηνύσεις από τα κανάλια τώρα για να βάλει μυαλό για επόμενη φορά.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Οριστικό στις 14:30 ο μικρός τελικός και στις 17:30 ο μεγάλος τελικός.
Αναλυτικά εδώ
Στις 17:30 λόγω

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Και αν έχουμε 12 παρατάσεις, ή πλακωθούν στον μικρό τελικό, ή καθυστερήσουν με ένα μαγικό τρόπο τα πούλμαν ή ό,τι άλλο απίθανο σεμιναριο και δεν τους βγει η ώρα θα σηκωθούν να φύγουν από το γήπεδο;

Δεν έχω δει τη Ρεάλ(αλλά λογικά θα περάσει σήμερα) και αν δεν ήμουν Παναθηναϊκός θα ήθελα πολύ να τη δω να το σηκώνει μέσα στη Βαρκελώνη.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ήταν που ήταν αγγαρεία ο μικρός τελικός, τον έβαλαν και στις 14:30, τρελή βαρεμάρα από τους παίκτες προβλέπεται.

Εντάξει ο τελικός τι να κάνουμε, καλώς τον έβαλαν μια ώρα που να μπορούν να παίξουν και οι Ισραηλινοί, στο κάτω-κάτω με το σπαθί τους προκρίθηκαν κρίμα ήταν να μην παίξουν. Άντε να δούμε τι φάιναλ φορ θα δούμε...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μες στη ντάγκλα του μεσημεριού τους έβαλαν τους καημένους;;;:shock:
Καλά για τον τελικό τι να πω, αν συμφώνησαν όλες οι πλευρές-ομάδες-κανάλια κλπ- στη τελική καλά έκανε η Ευρωλίγκα, αφού τα είχε κάνει θάλασσα εξ αρχής..

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Παρεμπιπτόντως, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των φάιναλ φορ που δε συμμετέχει καμία ομάδα από τις τέσσερις που πήραν μέρος στην περσινή σαιζόν! Την Μπαρτσελόνα την έφαγε ο Παναθηναϊκός, η ΤΣΣΚΑ αποκλείστηκε από την πρώτη φάση (!!!), για την Παρτιζάν δεν είναι κάθε μέρα Χριστούγεννα και αν θυμάμαι καλά η άλλη ήταν η Ταού που έχασε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισραηλινούς.

Επίσης, απορία: στη Λιουμπλιάνα δε θα γίνει κανένα φάιναλ φορ; Ολόκληρη γηπεδάρα έχτισαν οι άνθρωποι, 40 εκατομμύρια κόστισε, έχει χωρητικότητα της προκοπής, σε μια χαρά μπασκετική χώρα βρίσκεται, άντε ντε...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom