• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

ΝΒΑ 2010-2011

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είπα να το μαζέψω λίγο, αλλά όντως το 73-38 ήταν ασυμμάζευτο...

με αυτό τον τρόπο και εγώ μπορώ να πω οτι βγάζει τα κομπεξ του από το ποδόσφαιρο

Δεν νομίζω να υπάρχει Παναθηναϊκός που να χαίρεται περισσότερο από το Θανάση όταν χάνει ο ΠΑΟ στο ποδόσφαιρο...εκτός από μένα.

spor_os

Administrator
Η Ρεάλ κέρδιζε σε όλο το πρώτο ημίχρονο αλλά έμεινε από δυνάμεις... Θα περάσει σίγουρα, η Βαλένθια είναι πολύ μέτρια.
Από τότε που έδιωξε τον Μεσίνα είναι επιεικώς "μη αξιόπιστη", μη πω τίποτα πιο χοντρό. Με τον αυτόματο ότι κάνει.
Ποντάρω στη Βαλένθια.
---
Για τον Ολυμπιακό δε θα ήθελα να σχολιάσω την ομάδα γιατί έχουμε και τελικούς και μπροστά μας.
Μόνο αυτό να πω...
Δεν περίμενα να την πατήσει έτσι άσχημα ο Ίβκοβιτς.
Εκτός του πρώτου αγώνα που κι εγώ αν ήμουν κόουτς περίπατο θα το είχα πάρει, μετά φάνηκε εντελώς αδιάβαστος.
Νικήθηκε κατά κράτος.

Τα ζευγάρια αν κατάλαβα καλά, είναι
Σιένα-Παναθηναϊκός
Ρεάλ-Μaκάμπι
Σωστά κατάλαβες.

Δυο λόγια για τη διαιτησία: μια χαρά στο ματς του Ολυμπιακού, ελαφρώς έδρα στον ΠΑΟ (κι ας λέει ο Συρίγος ό,τι θέλει, ΟΛΑ τα ριπλέι τον εξέθεσαν, ως συνήθως). Ο ΠΑΟ θα μπορούσε να είχε κερδίσει ακόμη και στο πρώτο ματς στη Βαρκελώνη, το οποίο δείχνει πως η διοργανώτρια δεν εσπρώχθη όπως περιμέναμε.
Μη μιλάς έτσι για τον Φίλιππα. (αστειεύομαι)
Είναι ολίγον τι γραφικός. Ευτυχώς που δεν παίζει η μετάδοση στα μεγάφωνα του γηπέδου γιατί θα τα έσπαγαν όλα εκεί μέσα.
Πως τον αντέχει ο Παπαδογιάννης τόσα χρόνια δε ξέρω. Είναι ο μόνος που κάνει μετάδοση μαζί του.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Συγγνώμη, όλοι τον ΠΑΟ βλέπατε; Εγώ που έβλεπα τον Ολυμπιακό είμαι ανώμαλος;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
α συγνώμη, αυτοί με τα κόκκινα ο ολυμπιακός ήταν; τελικά δίκιο έχει ο dmdoc, άλλο ματς έβλεπα εγώ.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Εγώ τα βλεπα και τα δύο παράλληλα και με ήχο... Αλλά η προσοχή μου ήταν στον ΠΑΟ...

spor_os

Administrator
Όχι μωρέ.
Και οι άλλοι που κέρδισαν πράσινα φόραγαν.

fitziano πως το έκανες αυτό και στα 2 τον ήχο?
Τον Ολυμπιακό εντάξει τον είδα χωρίς ήχο.
(αν και με τη μετάδοση που είχαν καλύτερα στο mute και τα 2 θα έπρεπε)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Και πάλι τα ίδια θα πω...είναι εντελώς ξεκάθαρο γιατί.
E συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

Αυτές οι κραυγές του συρίγου έχουν αρχίσει και με κουράζουν. Διασκεδαστικές μέχρι σημείου, σήμερα κατάντησε κάπως αηδία το πράγμα, ειδικά δε στη φάση που φώναζε ότι ο παίχτης της μπαρτσελόνα είχε "πατήσει έξω" (ενώ είναι εμφανές από το λάιβ ήδη ότι έχει προλάβει να πετάξει τη μπάλα στον πεσμένο τσαρτσαρή) ε μούκάτσε κάπως.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ τα βλεπα και τα δύο παράλληλα και με ήχο... Αλλά η προσοχή μου ήταν στον ΠΑΟ...
Εγώ το αντίθετο, αλλά ο φίλος που λέει για το σπικάρισμα του Βαγγέλη Ιωάννου έχει δίκιο. ΕΛΕΟΣ.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
E συμφωνούμε ότι διαφωνούμε.

Αυτές οι κραυγές του συρίγου έχουν αρχίσει και με κουράζουν. Διασκεδαστικές μέχρι σημείου, σήμερα κατάντησε κάπως αηδία το πράγμα, ειδικά δε στη φάση που φώναζε ότι ο παίχτης της μπαρτσελόνα είχε "πατήσει έξω" (ενώ είναι εμφανές από το λάιβ ήδη ότι έχει προλάβει να πετάξει τη μπάλα στον πεσμένο τσαρτσαρή) ε μούκάτσε κάπως.
Ειχε κι άλλα εκτός από αυτό (που ήταν και οφθαλμοφανέστατο). Σε κάποια φάση λέει "χαχαχαχα, κοίτα τι δώσανε". Βλέπει το ριπλέι "α ναι, φάουλ ήταν".
Στην ακριβώς επόμενη φάση "Αυτά το μαύρο χέρι του Ντονγκ δεν είναι;" (όχι του Βουγιούκα είναι, αλλά είναι ταριφόχερο) "Αυτός δεν την έβγαλε;". Δυο φορές το είδαμε το ριπλέι και όχι, δεν την έβγαλε αυτός με το μαύρο χέρι.

Όσο για τις τσιρίδες "αν ήταν ο Ναβάρρο θα το έδινεεεεε; Εεεεεε;", τουλάχιστον κατινίστικες και αδικαιολόγητες σε ένα ματς που τουλάχιστον στα ριπλέι (μόνο αυτά έβλεπα), το υπόλοιπο ματς μόνο όταν το άλλο είχε διακοπή, η διαιτησία δεν έπαιξε ρόλο (κι εκεί που τραυματίστηκε ο Νίκολας δεν τον άγγιξε κανείς, μη λέμε ό,τι θέμε).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα