isabelle
Member
Έγιναν από κάτι καλύτερο: Από την φωτογραφική δεινότητα του Hydronetta!Τι υπέροχες αυτές οι φωτογραφίες!!! Οι σιλουέτες των δέντρων σχεδόν εξαϋλωμένες. Λες και έγιναν από πινέλο ζωγράφου!
Έγιναν από κάτι καλύτερο: Από την φωτογραφική δεινότητα του Hydronetta!Τι υπέροχες αυτές οι φωτογραφίες!!! Οι σιλουέτες των δέντρων σχεδόν εξαϋλωμένες. Λες και έγιναν από πινέλο ζωγράφου!
Βρε, μπας και σου θυμίζει, στο ελαφρώς ξώφαλτσο, αυτόν εδώ? (μορφές και οι δυο, αλλά ο δικός μας είναι και παίδαρος!)Iσαβέλλα οι φωτό από τα χωράφια τα σπάνε και ο Ζυρίνης με τις πατάτες ακόμη περισσότερο (ακόμη δεν έχω βρει ποιον μου θυμίζει θα σπάσω το κεφάλι μου).
Είσαι φιλή λέμε!ο δικός μας είναι και παίδαρος!)
Και του Adobe Camera Raw για να είμαι ειλικρινήςΈγιναν από κάτι καλύτερο: Από την φωτογραφική δεινότητα του Hydronetta!
Ναι, αλλά κι αυτό δεν αποδίδει παρά στα έμπειρα χέρια ενός καλλιτέχνη!Και του Adobe Camera Raw για να είμαι ειλικρινής
Όχι άλλον μου θυμίζει, αλλά κοντά έπεσες. Νομίζω ότι μου θυμίζει (βασικά τα μάτια του) κάποιον διάσημο λατινοαμερικάνο ή Ιρανό/ Μέσης Ανατολής είναι πολύ χαρακτηριστικά, απίθανο μου φαίνεται να μην του το έχουν ξαναπεί, από χτες έχω σπάσει το κεφάλι μου. Τέλος πάντων, ας μη χαλάω την ιστορία με ανούσιες σπαζοκεφαλιές.Βρε, μπας και σου θυμίζει, στο ελαφρώς ξώφαλτσο, αυτόν εδώ? (μορφές και οι δυο, αλλά ο δικός μας είναι και παίδαρος!)
Και πού να δεις τον δάσκαλο στο σχολείο των Καλάς (όχι τα μάτια, όλο το πακέτο μαζί).Δε θέλω να φανώ λιγούρα αλλά τί μάτια είναι αυτά! Στην 5η φωτογραφία από το τέλος. (το μονόφρυδο ασχολίαστο)
Κι αν τις δω αναρτημένες σε κάποιο ποστ θα γίνω πρασινογκρί από το κακό μουΑχά! Άρχισαν πάλι οι απειλές κατά της ζωής των υπερήλικων γονιών μου, κι όλα αυτά από γουρουνίσια ζήλια για δυο-τρεις ψωροφωτό από δυο ψωροβοσκοπούλες ; Εγώ τι να πω που δεν άφησες τίποτε, μα ΤΙΠΟΤΕ που να μην το ξέσκισες!
Αλλάχ μου μπιραλλάχ μου, τι ανάρτηση έπος είναι αυτή;