fantasia13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινικη Αμερικη
Παιδια μεχρι το τελος.....το εγκεφαλικο δεν θα το γλυτωσω...
Τι ομορφια θεε μου !!!!!!
Τι ομορφια θεε μου !!!!!!
Έχουμε φώτο;Και πού να δεις τον δάσκαλο στο σχολείο των Καλάς (όχι τα μάτια, όλο το πακέτο μαζί).
Να γίνεις! Δεν πτοούμαι από τις απειλές σου!Κι αν τις δω αναρτημένες σε κάποιο ποστ θα γίνω πρασινογκρί από το κακό μου
Οφ κορς! Λίγη υπομονή να φτάσουμε στους Καλάς και θα ανέβει μετά βαϊων και κλάδων!Έχουμε φώτο;
Α, δεν θέλω τέτοιες απορίες! Το άγριο μονόφρυδο ασφαλώς και δεν είναι προϊόν τυχαιότητας, που αφέθηκε σε ανεξέλεγκτη ανάπτυξη ελλείψει τσιμπιδακίου. Το μονόφρυδο είναι ακριβώς το στοιχείο εκείνο που δημιουργεί στο γυναικείο υποσυνείδητο την απαραίτητη μυστηριακή αντίστιξη. Κάτι σαν ύστατο σύνορο, ένα αγκαθωτό πλέγμα που θα χρειαστεί να υπερπηδήσεις πριν βουτήξεις και χαθείς αμετάκλητα μέσα στις γαλάζιες λίμνες των ματιών. Άμα προσεγγίσεις το θέμα φροϋδικά όπως είθισται στο Πακιστάν θα το καταλάβεις αμέσως.υγ.1 Μία απορία: τσιμπιδάκι φρυδιών δεν έχουν εκεί στο Πακιστάν;
Μετά από τέτοια ανάλυση άντε να συνεχίσω την περιγραφή. Αισθάνομαι πολύ λίγος έως χαζός που δεν μπόρεσα να αποκωδικοποιήσω ή να προσδώσω τέτοιες ψυχαναλυτικές ιδιότητες σ'ένα μονόφρυδο.Α, δεν θέλω τέτοιες απορίες! Το άγριο μονόφρυδο ασφαλώς και δεν είναι προϊόν τυχαιότητας, που αφέθηκε σε ανεξέλεγκτη ανάπτυξη ελλείψει τσιμπιδακίου. Το μονόφρυδο είναι ακριβώς το στοιχείο εκείνο που δημιουργεί στο γυναικείο υποσυνείδητο την απαραίτητη μυστηριακή αντίστιξη. Κάτι σαν ύστατο σύνορο, ένα αγκαθωτό πλέγμα που θα χρειαστεί να υπερπηδήσεις πριν βουτήξεις και χαθείς αμετάκλητα μέσα στις γαλάζιες λίμνες των ματιών. Άμα προσεγγίσεις το θέμα φροϋδικά όπως είθισται στο Πακιστάν θα το καταλάβεις αμέσως.
Απροκάλυπτες επιθέσεις ΕΓΩ;;; Τολμάς και ζητάς τα ρέστα ενώτεκμηριώνω κάθε μου λέξη με την παράθεση ντοκουμέντων-σοκ με την φερεγγυότητα και το κύρος μιας Espresso??? Φτου σου και πάλι φτου σου!Μετά από τέτοια ανάλυση άντε να συνεχίσω την περιγραφή. Αισθάνομαι πολύ λίγος έως χαζός που δεν μπόρεσα να αποκωδικοποιήσω ή να προσδώσω τέτοιες ψυχαναλυτικές ιδιότητες σ'ένα μονόφρυδο.
Αλλά επειδή δέχομαι συνεχείς κι απροκάλυπτες επιθέσεις (διότι για μια υπόληψη ζούμε σ'αυτό το φόρουμ) θα επανακάμψω για να αποκαλύψω μετά βδελυγμίας, (εγώ ο φάρος της τάξεως και της ηθικής ) το ζοφερό κέλευσμα της ηδυπάθειας που κατέκλυσε την συνταξιδιώτισσά μου, της οποίας "απάρθενη σιγόλαμψε η ματιά" πάνω στον ανυποψίαστο δάσκαλο των Καλάς που ήταν ήρεμος σαν τ'αρνί και γλυκύτατος σαν κουρτσέλι κατά πως λένε και στο χωριό μου.