makisg
Member
εγώ θα πρότεινα στον Def να χρηματοδοτεί τά ταξίδια σας για να απολαμβάνουμε και εμείς αυτά τα αριστουργήματα περιγραφών και φωτογραφιών για μέρη και χώρες που ούτε στον ύπνο μας δεν θα δούμε κάποιοι από εμάς.
έξοχη ιδέα!εγώ θα πρότεινα στον Def να χρηματοδοτεί τά ταξίδια σας για να απολαμβάνουμε και εμείς αυτά τα αριστουργήματα περιγραφών και φωτογραφιών για μέρη και χώρες που ούτε στον ύπνο μας δεν θα δούμε κάποιοι από εμάς.
Το οποίο είναι απίστευτο! Πολλά μπράβο στο ζεύγος. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.Μαλλον θα ενσωματωθούν (αν συμφωνεί και το έτερον ταξιδιωτικό ήμισυ) ανά κεφάλαιο. Διαπίστωσα ότι είναι εύκολο με copy paste.
Και βέβαια η ιστορία θα αναγράφει ότι είναι ΚΑΙ δια χειρός isabelle!
Κατά τα λοιπά, θα έλεγα ότι μάλλον εγώ κάνω φιλότιμες προσπάθειες να τους φτάσω και στην γραφή και στην φωτογραφία. Άλλωστε αυτό το επιδεικνύει περίτρανα το προσωπικό τους site.
Kάτσε έχει και συνέχεια το πράγμα, ακόμα στους Kalash δεν φτάσαμε... με αρρωστησατε...χρειαζομαι επειγοντως γιατρο....
Kάτσε έχει και συνέχεια το πράγμα, ακόμα στους Kalash δεν φτάσαμε.
Ας όψονται τα τρεχάματα
Πιάνουν τα χέρια σου στα μπετά και τα πλακάκια;;Αν θέλετε μπορούμε να αναλαβουμε τίς υπόλοιπες υποχρεώσεις σας και εσεις να συνεχίζετε το γραψιμο της ιστορία σας
Πόσο, μα πόσο σωστό μου ακούγεται!εγώ θα πρότεινα στον Def να χρηματοδοτεί τά ταξίδια σας για να απολαμβάνουμε και εμείς αυτά τα αριστουργήματα περιγραφών και φωτογραφιών για μέρη και χώρες που ούτε στον ύπνο μας δεν θα δούμε κάποιοι από εμάς.
Μόλις μου χάρισες τον επίλογο της ιστορίας;;Με τη σειρά μου το θεωρώ χρέος μου να στηρίζω με κάθε ευκαιρία τον καθένα που "το σκέφτεται" αλλά διστάζει, και να του πω ψύχραιμα και τεκμηριωμένα: "Μην αφήνεις ύπουλα τροφοδοτούμενοι φόβοι να σε κρατάνε μακριά από τα όνειρά σου. Η άγνωστη ομορφιά των ξεχασμένων γωνιών του πλανήτη και, πάνω απ' όλα, η γνώση και η εμπειρία ζωής που θ' αποκομίσεις με την επίσκεψή σου εκεί είναι πολύ σπουδαία αγαθά για να αφήσεις να σου τα στερεί μια βρώμικα κατευθυνόμενη "ενημέρωση". Χρησιμοποιησε τη λογική σου, ενημερώσου σωστά και πολύπλευρα, οργανώσου, και ξεκίνα με αυτοπεποίθηση για κει πού το λέει η καρδιά σου. Έτσι κι αλλιώς - φαντάζομαι πια να το κατάλαβες - ο κόσμος δεν είναι ΠΟΥΘΕΝΑ ασφαλής."