paefstra
Member
Πάντως, με 300 ευρώ βγάζει σε έναν απο μας το εισιτήριο και του τα πάμε στη βαλίτσα μας :xmas_mrgreen:
Εγώ προσφέρομαι πάντως....!!!!!!!!!!!!:xmas_biggrin:Πάντως, με 300 ευρώ βγάζει σε έναν απο μας το εισιτήριο και του τα πάμε στη βαλίτσα μας :xmas_mrgreen:
Ωραία, θα γίνει πλειοδοτικός διαγωνισμός, απ' ευθείας ανάθεση ή κατά σειρά προτεραιότητας;Εγώ προσφέρομαι πάντως....!!!!!!!!!!!!:xmas_biggrin:
και αν θες σου κάνω δώρο άλλο ένα τενεκέ με λάδι από την κρήτη
Ωραία, ας αποφασίσει ο τριπάκιας... τριπακια, την paefstra χωρίς λάδι ή εμένα μαζί με έναν τενεκέ φρέσκο ελαιόλαδο, πικοιλία Κορωνέικη από την κρήτη?:xmas_lol:Ωραία, θα γίνει πλειοδοτικός διαγωνισμός, απ' ευθείας ανάθεση ή κατά σειρά προτεραιότητας;
(πρόλαβα πρώτη, εντάξει; Λάδι δεν παράγω.)
Απολαμβανω ιδιαιτερα οταν η συζητηση ξεφευγει ευχαριστα απο τον σκληρο πυρηνα του θεματος. Οποτε σορι και συγνωμη για οφφ τοπικ ποστ ειναι περιττα.Είναι γιατί δεν έχεις δοκιμάσει λαδοτύρι Χαλκιδικής!
tripakias, sorry για το off topic. Αυτός που μας κανόνισε τη μεταφορά πήρε ένα χιλιάρικο για ένα σχεδόν γεμάτο φορτηγό από Φρανκφούρτη αλλά, απ' ότι μου λέει ο συνάδελφος, μόνο με Γερμανία συνεργάζεται. Εν πάση περιπτώσει, ψάχνω το τηλ. του anyway μήπως έχει και άλλες άκρες και όταν το βρω θα το ανεβάσω.
Δυστυχως Θαναση δεν νομιζω απ' οτι μου εχουν πει. Το φθηνοτερο ελληνικο εξαιρετικα παρθενο που ειναι αμφιβολου προελευσης παιζει γυρω στα 6 ευρω το μισο λιτρο.να σου πω ρε τριπάκια, δε παίζει να αγοράσεις φθηνό λάδι στην Γαλλία ελληνικό; Εγώ πχ στην Πολωνία σκάω 20 ευρώ για τενεκέ 5 λίτρα ελληνικό λάδι
Χρηστο αν μπορεις να μαθεις δ/νση η επωνυμια θα σου ημουν υποχρεος.Υπάρχει (υπήρχε για την ακρίβεια) και στο Παρίσι κοντά στη place d' Italie ένας Έλληνας που πωλούσε χονδρική λάδι, φέτα(δωδώνη), ελιες, κονσέρβες και τέτοια αλλά δεν ξέρω αν συνεχίζει τώρα.....
ΥΓ..Οι παραγωγοί λαδιού του φόρουμ σε τι τιμές πωλούν;;για να ακούσω..όχι τίποτε άλλο αλλά πρέπει να κάνω και γω τιμολόγηση..:xmas_mrgreen:
Αυτο θα 'ταν ευχης εργον. Δεν με χαλαει ομως και η Δωδωνη απο την απαισια SalakisΡε παιδιά ο άνθρωπος θέλει να στείλει λάδι παραγωγής του κι εσείς του λέτε για κονσέρβες,Δωδώνη και λοιπά τυποποιημένα;