psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Αν είχα, ενδεχομένως να γινόμουν κι εγώ αληταράς προσπαθώντας να βγάλω ένα μισθό από ένα σπίτι-χρέπι που δεν αξίζει ούτε τα μισά, επειδή κάποιος μου δίνει αυτό το δικαίωμα!Πάντως για να καταλάβω, εσείς ρε παιδιά αν είχατε ένα ακίνητο για ενοικίαση, θα το δίνατε 200-300 ευρώ; Η θα προσπαθούσατε να βγάλετε το μέγιστο κέρδος; Πες τε μου ειλικρινά.
Ξέρω άπειρες τέτοιες περιπτώσεις εδώ στη Θεσσαλονίκη, όπως κι ευτυχώς ξέρω και το αντίθετο από κοντινούς μου ανθρώπους που είναι κάτοχοι ακινήτων και νοικιάζουν σε τρίτους, οι οποίοι προτιμούν να τα δίνουν με ένα νορμάλ διαχειρίσιμο ενοίκιο γνωρίζοντας πως έτσι είναι πολύ πιο πιθανό να είναι συνεπής ο ενοικιαστής στις πληρωμές του.
Όχι θα θέλουμε μόνο να ζούμε για να πηγαίνουμε στη δουλειά, να πληρώνουμε λογαριασμούς και να περιμένουμε πότε θα πεθάνουμε.Εδώ θέλουμε να μένουμε μόνοι μας σε ένα σπίτι , σε καλή περιοχή και να βγαίνουμε έξω
δυο φορές την εβδομάδα.
Νομίζω αντιλαμβάνεσαι πόσο ατυχές είναι το παράδειγμα σου όταν μιλάμε για βασικά ζητήματα επιβίωσης και όχι για «πολυτέλειες και πολυκατοικίες» που λέει κι ο Ζαμπέτας.Υπάρχει το επιθυμητό, υπάρχει και το εφικτό. Απλώνεις τα πόδια σου εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Κι εγώ ήθελα Λαμποργκίνι αλλά βολεύομαι Μ αυτό που έχω.
Μπράβο σου γι' αυτό, προφανώς είσαι άξιος που το κατάφερες με τον προσωπικό σου αγώνα. Ένα παραπάνω όμως μιας και γνωρίζεις από δυσκολίες να μη κατηγορείς ανθρώπους που δεν είχαν απλά τις ίδιες ευκαιρίες στη ζωή όταν διεκδικούν τα βασικά. Τα πολύ βασικά κι όχι Λαμποργκίνι.Αν το πάπλωμα δεν μου έφτανε,το άλλαζα. Κι έχω αλλάξει πολλές δουλειές στην ζωή μου.
Δεν έβγαζα μίρλα και γκρίνια. Και ούτε μου έφταιγαν οι άλλοι. Πάλευα και παλεύω από ανήλικος.
Ξενιτεύτηκα και δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Ακόμα και τώρα μένω 50 χιλιόμετρα μακριά από την Βαρκελώνη γιατί το πάπλωμα μου έφτανε για εκεί