Señor_Nada
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Άβυσσος
Έγραψες ότι σε καμία πόλη της Ευρώπης δεν μένει κάποιος μόνος του κι ότι το βγαίνω 2 φορές τη βδομάδα στην Ευρώπη απλά δεν υπάρχει. Δύο προτάσεις που απλά δεν ισχύουν.Ευχαριστώ για το σεβασμό και στον ανταποδίδω.
Στην απάντηση σου στο σχόλιο μου ότι το 2 φορές την εβδομάδα έξοδος στην Ευρώπη για τη πλειοψηφία σου σου φάνηκε παράλογο και που το αναφέρω .
Σα να κάνω στρέβλωση της πραγματικότητας ας πούμε .
Ποιος εγώ! Που ζω Ευρώπη μόνιμα από το 1996 σε διάφορες πόλεις και ταξιδεύω από το 1989 σε συχνότητα 2-3 φορές το χρόνο κάθε χρόνο λόγω σπουδών .
Το ότι εσύ λόγω ειδικότητας και καλής εργασίας και ο κύκλος σου μπορεί να στηρίξει το οικονομικό κόστος του ενοικίου στα ύψη αυτά και της καθημερινής εξόδου για ποτό μετά τη δουλειά που μου το έκανες και κανόνα δε σημαίνει ότι αυτό μπορεί να το στηρίξει η πλειοψηφία των κατοίκων της κάθε πόλης. Τι λέμε τώρα .
Με την ίδια λογική αυτά μπορεί να τα λέει και ένας digital nomad που ζει το όνειρο της ζωής του στην Αθήνα η τη Λισαβόνα
Τα ίδια με σένα βλέπει
Η χώρα και η πόλη διαφέρουν !
Επίσης δεν έγραψα ότι είναι κανόνας να πηγαίνουν για ποτό μετά την δουλειά, έγραψα ότι είναι κλασσικό, συνηθισμένο, πως το λένε. Κάτι που εύκολα διαπιστώνεις αν περάσεις μια βόλτα απ'τα μπαρ και τις καφετέριες την ώρα που σχολάει ο κόσμος.
Αυτό που έγραψες για καλή δουλειά και αντίστοιχο κύκλο που έχω πάλι δεν ισχύει. Νορμάλ μισθό παίρνω για θέση πτυχιούχου σε αυτές τις πόλεις, το ίδιο και όσοι γνωρίζω. Προφανώς το τι θεωρείται νορμάλ μισθός για αυτές τις πόλεις και τι για την Αθήνα δεν έχει καμία σχέση. Το πόσα θα έπαιρνα στην Αθήνα το ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα.