vickokka
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- παντου
Συγγνώμη μια-δυο μερες ήθελα να γράψω,αλλα μπορεί σήμερα να τελειώσει...
Οπως βλέπουμε τη γέφυρα απο παλιά πόλη προς Ταξιμ στην αριστερή πλευρά! Βέβαια μέχρι να φτάσετε εκει θα σας ζαλισουν διάφοροι με προσφορές για την κρουαζιέρα απο διάφορες εταιρίες,εγω γι'αυτην είχα διαβάσει στα διάφορα sites αλλα κι εδω,και με αυτήν πήγαμε! Αξίζει πραγματικά!Margialex said:Παιδι επειδη ξεχαστηκα, απο ποια πλευρα του eminonu μου ειπατε ειναι καλυτερα να παρουμε το πλοιαριο για την βαρκαδα, αριστερα ή δεξια;(ετσι οπως βλεπουμε την γεφυρα πηγαινοντας απο παλια πολη προς ταξιμ)
Την εταιρεία την έγραψα στην ιστορία,η οποία βγήκε χθες βράδυ! Λέγεται Turyol,η διάρκεια της κρουαζιερας ειναι μιάμιση ώρα και κοστίζει 12 λίρες.Margialex said:Μπορεις να μου την πεις; και αν δεν επιτρεπεται δημοσιως στειλε μου πμ. 10 λιρες ειπαμε κοστιζει η βαρκαδα ε; ( με την ιστορια πως πας
Είναι στις Ιστορίες σε εξέλιξη γιατι ειναι φρέσκια!Margialex said:που ειναι;;;; ( παταω στις ταξιδιωτικες ιστοριες σου και δεν τη βρισκω!!
Εχει ανέβει.ψαξε στις ιστορίες,αυτές που ειναι σε εξέλιξη και θα την δεις. Αλλιώς κοιτά στα πιο πρόσφατα μηνύματα ,τα χτεσινα κι εκει θαντην βρεις!Margialex said:επειδη ειμαι νεα στην παρεα,που ειναι αυτες οεο;;;η ακομα δεν εχει ανεβει εννοεις ωστε να την δουμε;;;