fotast
Member
Εξαρτάται αλλά δεν νομίζω να κάνει υπερβολική ζέστη συχνά.Καλύτερα για μπάνιο είναι η Πρίγκηπος.παιδια εχει παει κανεις αρχες ιουλη?ζεματαει;;;;
στα πριγκηπονησα μπορει κανεις να κανει μπανιο;
Εξαρτάται αλλά δεν νομίζω να κάνει υπερβολική ζέστη συχνά.Καλύτερα για μπάνιο είναι η Πρίγκηπος.παιδια εχει παει κανεις αρχες ιουλη?ζεματαει;;;;
στα πριγκηπονησα μπορει κανεις να κανει μπανιο;
το νερο ειναι καθαρο?ενταξει δεν ειναι κ χαλκιδικη αλλα αν δεν ειναι καθαρα δεν μπαινω!το μαγιω επιτρεπεται ή να βαλω κανα τσουβαλι;Εξαρτάται αλλά δεν νομίζω να κάνει υπερβολική ζέστη συχνά.Καλύτερα για μπάνιο είναι η Πρίγκηπος.
Γενικά τα νερά μάλλον προς το θολό είναι...Επομένως καλυτέρα να δοκιμάσεις μόνον σε περίπτωση μεγάλης ζέστης.Με μαγιώ φυσικά....το νερο ειναι καθαρο?ενταξει δεν ειναι κ χαλκιδικη αλλα αν δεν ειναι καθαρα δεν μπαινω!το μαγιω επιτρεπεται ή να βαλω κανα τσουβαλι;
Νέα μόδα το....burkini.....το μαγιω επιτρεπεται ή να βαλω κανα τσουβαλι;
η πολη ειναι μαγικη!!! Αυριο φευγω! Πρωτη φορα ηταν υπεροχα, Σιγουρα θα ξαναπαω γιατι σε 5 μερες δεν μπορεις να δεις πολλα πραγματα. Παντου αστυνομικοι και οπου υπηρχαν εισοδοι με πολυ κοσμο, αιγυπτιακο παζαρι, μεγαλο παζαρι, εμπορικα κτλπ υπηρχε ελεγχος σε οσου ειχαν τσαντα, παντου αστυνομικοι ενταξει γενικα υπηρχε μια ασφαλεια.
Μεγαλη συγκινηση η Αγια Σοφια!!! Τι εχει περασει αυτος ο ναος ενας Θεος ξερει. Βγαλαμε και ενα timelapse video με τον Βοσπορο. οποτε περιμενουμε το επομενο ταξιδι!
Αχ αυτοι μπακλαβαδες τα τσαγια το σαλεπι οι ναργιλεδες και αυτο το ναυραν ολα τα λεφτα!!
...και 60% μειων εκλεισα το saphire που συνηθως πηγαινω....32,00 ! Ευρω δικλινο με πρωινό για Ιουλιο..! Φανταζομαι οτι δεν θα ειναι πρωτος τουριστικος προορισμος φετος...Πληροφοριακά, μετά από τυχαία αναζήτηση που έκανα για το τριήμερο Αγίου Πνεύματος, οι τιμές στα ξενοδοχεία της Πόλης είναι μειωμένες κατά περίπου 30% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο τα προηγούμενα έτη (φαντάζομαι απόρροια της ανασφάλειας λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων)