• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Κωνσταντινούπολη

thessaris

Member
Ευχαριστώ πάρα πολύ. Το αμάξι θα είναι στο όνομα της κοπέλας μου και θα είναι μαζί μου. Συνεπώς, δε θεωρώ ότι θα υπάρξει πρόβλημα.
Κανένα. Η κοπέλα σου θα πάει στον υπάλληλο στο γκισέ με την άδεια του αυτοκινήτου, την ταυτότητά της (ή το διαβατήριο) και την πράσινη κάρτα και θα περάσετε κανονικά.

marilounaxos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
χαθηκαμε!!!!Για πειτε γνωμες για να παρακατω εστιατορια αν τα γνωριζετε,(οσον αφορα την ποιοτητα,τιμη,περιβαλλον),:Khorassani,Shadow,Barbecue house,Meat house restaurant,Sokullu rastaurant,Faros restaurant,Red river Pub,Pasazade,Sir Evi,Ozler....Αυτα

XRISTOS71

Member
Margialex said:
χαθηκαμε!!!!Για πειτε γνωμες για να παρακατω εστιατορια αν τα γνωριζετε,(οσον αφορα την ποιοτητα,τιμη,περιβαλλον),:Khorassani,Shadow,Barbecue house,Meat house restaurant,Sokullu rastaurant,Faros restaurant,Red river Pub,Pasazade,Sir Evi,Ozler....Αυτα
Pasazade respect

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Margialex said:
Στο Khorasani εφαγα πριν μια βδομάδα και το φαγητο ειναι πολυ καλο για την περιοχη! Καλές μερίδες,πολυ νόστιμο το μαντί και τα κεμπαπ και καλές τιμές! Κι το σέρβις πολυ καλο χωρίς να ειναι ενοχλητικό!
Πολυ καλο ειναι και το Palatium πίσω απο την Αγία Σοφια απέναντι απο το Four Seasos Hotel,εχει καλο φαγητο, ωραίο ναργιλεδες και φανταστικό περιβαλλον

marilounaxos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
ευχαριστωωω...α για πες πως περασες;; το ξενοδοχειο;;;και επισης τι ειναι το μαντι;;με ζυμαρικα φτιαχνεται?

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Margialex said:
ευχαριστωωω...α για πες πως περασες;; το ξενοδοχειο;;;και επισης τι ειναι το μαντι;;με ζυμαρικα φτιαχνεται?
Το ξενοδοχείο σούπερ!καθαρο με θέα ακριβώς στην Αγία Σοφια και καλο πρωινό!πολυ ευχαριστημένη!το μαντί ειναι ζυμαρικά απο τον Πόντο πολυ νόστιμο!περασα υπέροχα περίμενε να διαβάσεις ιστορία!οσο βρέχει θα κάτσω να γράψω....

marilounaxos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
α να ρωτησω, λεωφορεια που πανε ταξιμ απο σουλταναχμεντ;;λεμε ρε παιδι μου αν περναει κανενα,σε περιπτωση που το πετυχουμε...

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Margialex said:
α να ρωτησω, λεωφορεια που πανε ταξιμ απο σουλταναχμεντ;;λεμε ρε παιδι μου αν περναει κανενα,σε περιπτωση που το πετυχουμε...
Απ?ο,τι ξέρω κι από ό,τι είδα δεν υπάρχουν , το τραμ είναι τόσο βολικό που θα σας αρέσει!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom