• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κρασιά του Κόσμου

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πόση ώρα χρειάζεσαι για να πιείς ένα ποτήρι;
Επίσης το σταφύλι θα αρχίσει να ξεπαγώνει μετά από λίγη ώρα και δεν είμαι βέβαιος πως θα επιδράσει.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Πόση ώρα χρειάζεσαι για να πιείς ένα ποτήρι;
Επίσης το σταφύλι θα αρχίσει να ξεπαγώνει μετά από λίγη ώρα και δεν είμαι βέβαιος πως θα επιδράσει.
Εγώ άσε.... Είμαι γρήγορη δεν είμαι κριτήριο :) Σωστό αυτό για το σταφύλι. Ίσως πικρίζει κιόλας.

filippia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Για τους Αθηναίους φίλους. Μπορεί κάποια να τα έχετε ήδη δοκιμάσει. Πείτα μας ποια αξίζουν την επίσκεψή μας.:p
http://www.lifo.gr/mag/columns/5393

Last edited by a moderator:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Απλά πράγματα,μετά από αυτά που μας έδειξες τον τελευταίο καιρό και μας έβγαλες τα μάτια.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
awines2u.gr_images_prds_355.jpg

Syrah,Domaine Costa Lazaridi

Από τις πολύ καλές ελληνικές ετικέτες Syrah,μιας ποικιλίας που το κλίμα της χώρας ευνοεί ιδιαίτερα για να δώσει καλά αποτελέσματα.

Μαύρο φρούτο,λίγο δέρμα και το χαρακτηριστικό πιπέρι των Syrah.Θα ταιριάξει άψογα δίπλα σε μια ζουμερή μπριζόλα ή ένα κοκκινιστό.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Φιλέτο με σως μπεαρνέζ και τηγανητές πατάτες,με μαρουλοσαλάτα.
Ένα απλό πιάτο ιδανικό για να συνοδεύσει ένα καλό κρασί.
ashop.mezzacorona.it_var_plain_site_storage_images_media_image246e8f7b9b4eac88f50d6e1c6e5e7dc2.jpg

Η τελευταία μου φιάλη από την εξόρμησή μου στη Τοσκάνη το 2011.Ένα Super Tuscan blend (65% Sangiovese,35% Cabernet).Κόκκινο κεράσι και νότες βατόμουρου με μπόλικα φυτικά στοιχεία και λίγο μανιτάρι.Ήπιες τανίνες και σχετικά χαμηλό αλκοόλ (13%) έδωσαν ένα πολύ απαλό αποτέλεσμα χωρίς κορόνες,ιδανικό για απλά πιάτα όπως αυτό που προανέφερα.

Βεβαίως κόστισε όσο ένα ενοίκιο (περίπου 25€).

Evapar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία/Πολυνησία
Ερώτηση στους ειδικούς - με τι επιδόρπιο θα συνοδεύατε ένα icewine και συγκεκριμένα το καναδέζικο Inniskillin;

Attachments

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα