• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κρασιά του Κόσμου

GTS

Member
maltakias said:
Χαχαχα,είστε καταπληκτικοί.

Την υπηρεσία την έχω μόνο για καθάρισμα και μασάζ.
Γιατι, τη γυναικα σου τι την εχεις? Εκτος απο το μαγειρεμα, αυτο μας το πες.

...και τωρα επιστροφη στα κρασια ΑΝΕΥ αλλων σχολιων παρακαλω.

Vasileti

Member
Vasileti,ο μόνος λόγος που απευθύνθηκα σε τρίτο πρόσωπο είναι η παρεΐστικη διάθεση και τα πειράγματα που διέπουν αυτό το νήμα.Δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλλω -αν τίθεται τέτοιο ζήτημα- κι εξάλλου όταν και αν θέλω να το κάνω,το κάνω πάντα ευθέως κι όχι εμμέσως.

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ που μοιράστηκες κάτι προσωπικό μαζί μας κι εύχομαι καλές γιορτές και να πάει καλά η δραστηριότητά σου.

Ίσα ίσα, είσαι από εκείνους που θέλω να διαβάζω και να με διαβάζουνε.
Το δε κρασί τελικά συνδέθηκε τόσο πολύ με τη ζωή μου ξαφνικά, που βρέθηκε βασικός κομπάρσος σε ζητήματα ζωής και θανάτου. Διάβασε προσεκτικά το θέμα που έγραψα 7 μικρά και μεγάλα κρασιά σε 7 διαδοχικές μικρές και μεγάλες travel stories , που ολοκληρώθηκε αναπάντεχα και τόσο στενάχωρα και θα καταλάβεις

Last edited by a moderator:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Για όσους (πολύ) αρχάριους-σαν κι εμένα-θέλουν να κατανοήσουν κάτι παραπάνω περί κρασιών:
Το λεξιλόγιο του αρχάριου - Κρασί - αθηνόραμαUmami.gr

"Ασφαλώς θα σας έχει τύχει, έστω και μια φορά, να βρεθείτε στο ίδιο τραπέζι με κάποιο «ειδικό» του κρασιού. Σίγουρα δε θα έχετε αισθανθεί κάποια ίχνη αμηχανίας ακούγοντάς τον να περιγράφει το κρασί που έχετε στα ποτήρια σας και να χρησιμοποιεί λέξεις που δεν έχουν κανένα νόημα για εσάς σε συνδυασμό με αυτό."---->τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει..α ναι! Αυτά που γράφει ο maltakias στο συγκεκριμένο θέμα:D Χωρίς παρεξήγηση, ε; Πολύ ωραία τα λες αλλά ως αρχάρια χρειάζομαι κι ένα λεξικό συγχρόνως:D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
"Ασφαλώς θα σας έχει τύχει, έστω και μια φορά, να βρεθείτε στο ίδιο τραπέζι με κάποιο «ειδικό» του κρασιού.
Οχι, με τον maltakias ευτυχως δεν εχω συμφαγει ποτε. Κι ευτυχως δηλαδη, γιατι και δεν θα καταλαβαινα Χριστο περι κρασιων και θα βρισκοταν σιγουρα εστω κι ενας ακομη λογος να με βγαλει εκτος εαυτου...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ποια ειναι η πιο ακριβη σαμπανια ν'ανοιξω για ενα αγαπητο κοριτσι του φορουμ που γιορταζει σημερα;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σ/Κ ήμουν Ναύπλιο και με την ευκαιρία πετάχτηκα μέχρι τη Νεμέα να επισκεφτώ το οινοποιείο πολύ γνωστού παραγωγού.

Η λέξη απογοήτευση δεν περιγράφει ικανοποιητικά αυτό που συνάντησα.
Ανύπαρκτες εγκαταστάσεις,απαράδεκτη γνώση γύρω από το αντικείμενο και ξενάγηση που αν είσαι οτιδήποτε άλλο εκτός από ανίδεος μουστακαλής μπάρμπας σου φαίνεται γελοία.

Πάλι καλά που πήρα δυο φιάλες σε καλή τιμή.

Κάτι λέγαμε πρόσφατα για τον οινοτουρισμό στην Ελλάδα.Ωραίο ανέκδοτο.

Χαρακτηριστικός διάλογος την ώρα της γευσιγνωσίας:

-Το τάδε το έχετε που το συμπαθώ κιόλας;
-Όχι.
-Πως κι έτσι;
-Ε,έκανε κάτι βλακείες πειράματα ο μπαμπάς μου και το χάλασε κι έχουμε να το βγάλουμε δυο χρόνια...!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου

Εκπομπές Travelstories

Booking.com