maltakias
Member
- Μηνύματα
- 2.538
- Likes
- 3.226
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Μάνι μάνι το 2πr,φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον,όπως και άλλα που έχεις κατά καιρούς ανεβάσει (Grans Muralles π.χ.)Θέλεις να σου στείλω κάποιο;
Μάνι μάνι το 2πr,φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον,όπως και άλλα που έχεις κατά καιρούς ανεβάσει (Grans Muralles π.χ.)Θέλεις να σου στείλω κάποιο;
τον Νοέμβριο που σε κάλεσα στο wine bar heteroclito στο σύνταγμα αλλά δυστηχώς έλειπες, κατέληξα με την πατερίτσα μου τότε να πιω την πρώτη βραδιά ένα καταπληκτικό αγιωργίτικο του Αιβαλή το Μονοπάτι και την δεύτερη βραδιά ένα εξίσου καλοφτιαγμένο merlot του Τσέλεπου το κοκκινόμυλος. η τιμή κάβας και των 2 ειναι στα 21-22€ περίπου και το σερβίρουν με περίπου 10€ επιπλέον, είχε καλοκαιρινό ακόμη καιρό παρότι νοέμβρης και τα απόλαυσα έξω, σας τα προτείνω και τα δύο ανεπιφύλακταΜάνι μάνι το 2πr,φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον,όπως και άλλα που έχεις κατά καιρούς ανεβάσει (Grans Muralles π.χ.)
Κατ'αρχήν δεν είναι ότι δεν θεωρώ εγώ τον Ελληνικό αμπελώνα καλό,είναι ότι δεν τον θεωρεί η παγκόσμια βιβλιογραφία.Σε αυτό εδώ The World Atlas of Wine - Wikipedia, the free encyclopedia που διαβάζω αυτό το καιρό,ο Ελληνικός αμπελώνας πιάνει μόλις 4 σελίδες,όταν ο Γαλλικός πιάνει 100,ο Ιταλικός 34 κι ο Ισπανικός 19.maltakias μιας και έχεις γίνει ειδικός πια στο θέμα κρασί, ποια είναι η άποψή σου για το θέμα Ελλάδα και κρασί; Ξέρω ότι δεν θεωρείς γενικά τον ελληνικό αμπελώνα ιδιαίτερα αξιόλογο σε σχέση με τους κολοσσούς, αλλά αν υποθέσουμε ότι υπάρχει σωστή πολιτική στην ανάπτυξη του οίνου στην Ελλάδα, έχει την προοπτική η χώρα να φτιάξει πραγματικά μεγάλα κρασιά και να γίνει οινικός προορισμός; Εννοώ από πλευράς κλίματος, ανθρώπινου δυναμικού, τεχνογνωσίας κλπ θεωρείς ότι μπορεί να γίνουμε σοβαρή παραγωγός χώρα κρασιού;