• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κρασιά του Κόσμου

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για όποιον θέλει να μάθει λίγα περισσότερα πράγματα γύρω από το κρασί ας ακολουθήσει με τη σειρά την καταπληκτική αυτή δουλειά των Ισπανών που ξεκινάει με αυτό το βίντεο.

Last edited by a moderator:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

Last edited by a moderator:

panpan

Member
Οινογνωσία αύριο το απόγευμα στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Οινογνωσία θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη Γ΄ στο Λιμάνι, αύριο στις 18:00...
στο πλαίσιο του 53ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Η Ένωση Οινοπαραγωγών "Οίνοι Βορείου Ελλάδος", σας προσκαλούν στην γευσιγνωσία επώνυμων εκλεκτών οίνων με επιλεγμένες λευκές, ροζέ και ερυθρές ετικέτες από δημοφιλή οινοποιεία του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα.

Thestival - Οινογνωσία αύριο το απόγευμα στην Αποθήκη Γ' στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μια απλή διαφήμιση με άλλα μέσα.
Ενδεχομένως θα ξεπουλήσει και τις φιάλες του μέσω του τρικ και με δυο-τρια πληρωμένα άρθρα που θα λένε ότι το κρασί έχει μια "Σαντορινιά" αρμύρα και θα μπλέξουν και λίγο Αρχαία Ελλάδα μέσα κι έγινε το πράγμα.

Κατά τ'άλλα η Γαία είναι μεγάλο οινοποιείο αλλά σε περιόδους κρίσης όλοι μηχανεύονται κάτι για να πουλήσουν.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Προχτές παρέλαβα τα κρασάκια μου και χτες το βράδυ δεν μπόρεσα να αντισταθώ και ήπια και ένα... το Celeste του Torres, 100% Tempranillo από την περιοχή Ribeira del Duero. Τελικά όσα κρασιά του συγκεκριμένου έχω πιεί δε θυμάμαι κανένα να με έχει απογοητεύσει. Πολύ ωραίο φρουτώδες κρασί με έντονο άρωμα βατόμουρου και πλήρης γεύση που τσακώνεσαι χαλαρά για το ποιος θα πιεί την τελευταία γουλιά. Ειδικά η σχέση τιμής - ποιότητας και το πολύ ωραίο μπουκάλι το ανέβασε πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μου.
Γνώσεις και στυλ maltakia δεν έχω να σας κάνω καλύτερη περιγραφή οπότε σας βάζω φώτο με την πολύ εμπνευσμένη ετικέτα...
awww.weinschenker.nl_inf_espane_beelden_srdr_torres_celeste.jpg

Ίσως να μου θύμισε και λίγο rioja παρόλο που ξέρω οτι αν και πρόκειται για την ίδια ποικιλία οι μέθοδοι οινοποίησης είναι διαφορετικοί...ίσως και να ήμουν σε πολύ καλή διάθεση...:)

Vasileti

Member
δεν θυμάμαι πού το διάβασα ότι η φετεινή σοδειά δεν ήταν καλή για την ευρώπη και αναμένονται ανατιμήσεις στο κρασί?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ανατιμήσεις γίνονται όταν οι χρονιές είναι καλές.Εκτός αν εννοείς ότι θα ανατιμηθούν προς τα κάτω.

panpan

Member
Προφανώς εννοεί ότι λόγω περιορισμένης παραγωγής (ποσοτικά) θα έχουμε
άνοδο τιμών.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κατάλαβα τι εννοεί -αν εννοεί αυτό όντως- όμως το κρασί δεν λειτουργεί έτσι.Όταν έχεις κακές χρονιές οι τιμές πέφτουν γιατί πέφτει η ποιότητα και κατά συνέπεια μειώνεται η ζήτηση κλπ κλπ

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Μετά από σαράντα κύματα ψάχνοντας το Roda I του 2001 και έχοντας πάρει απόφαση οτι δε θα το βρω τελικά έφτασε στα χέρια μου πριν από 5 λεπτά...και είμαι πολύ ενθουσιασμένη!
Maltakia θα έχεις αναφορά εντός ημερών...:)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom