Vasileti
Member
Στα top 2012 αναφέρει και τη Σικελία. Αγαπημένη, είχαμε πιεί ένα γλυκό, όμορφο κεφάλι, πιθανότατα ήταν αυτό το καραμελέ marsala
Στα top 2012 αναφέρει και τη Σικελία. Αγαπημένη, είχαμε πιεί ένα γλυκό, όμορφο κεφάλι, πιθανότατα ήταν αυτό το καραμελέ marsala
Έχω πιεί το Λέοντα,τον Ορεινό και τους δύο ξένους και είναι όλα τους συμπαθητικά,με εξαίρεση ίσως τον Ορεινό τον οποίο προσωπικά δεν θα πρότεινα σε κάποιον.Μoλτάκια τώρα που έρχονται οι γιορτές και θα μαζευόμαστε περισσότερο σε σπίτια, έχεις καμιά καλή πρόταση για κρασί που να συνοδεύει πιατέλες λιπαρών και έντονων τυριών; Συγκεκριμενοποιώ: κάτι σε merlot ίσως ή παρεμφερή ποικιλία για να αρέσει σε περισσότερους ουρανίσκους ανεξάρτητα από οινική γνώση, σε τιμή πολύ φιλική (μάξιμουμ 10 ευρώ) προκειμένου να μπορείς να προμηθευτείς πολλά μπουκάλια. Έχω πολλά κι εγώ κατά νου, τα ρίχνω στο τραπέζι και θα'θελα και άλλες ιδέες αν έχετε:
Αυτό ξαναπές το...Ρε,εδώ αν μαζευόμασταν και στήναμε κανένα εστιατόριο θα τους παίρναμε και τα σώβρακα.
Έχουμε όλες τις ειδικότητες.Θα κάναμε μια ωραία κοοπερατίβα και θα μοιραζόμασταν και το ρίσκο και τα κέρδη στα ίσια.
Φατσούλα που γελάει έβαλα γιατί μου φάνηκε καλή ιδέα.Ναι,γελάτε εσείς.
Αλλά στη Γαλικία έτσι ξεκινήσαν κάτι παρεΐτσες και έφτιαξαν θαύματα.
Που είσαι ρε Γιώργο να τα πεις.
Όχι για την κονόμα,αλλά για να βγαίνει ένα καλό μηνιάτικο και να κάνεις κάτι που γουστάρεις,όπως είπε και η Nedelja.
Βρε δεν είπα ότι το λες ειρωνικά.Φατσούλα που γελάει έβαλα γιατί μου φάνηκε καλή ιδέα.
Αν και κινδυνεύουμε να βγούμε οφ τόπικ βάζω 100 μπουκάλια κρασί,γιαΒρε δεν είπα ότι το λες ειρωνικά.
Απλώς λέω ότι το εννοώ πιο σοβαρά από απλώς μια κουβέντα να γίνεται.