maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Όταν μου την έλεγες για τα riesling ήμουν πολύ πίσω από εκεί που είμαι τώρα.Καλά έκανες και μου την έλεγες.Παίζει και να με πείσμωσες.
Για να μη λέτε ότι δεν προτείνω Έλληνες,θα σου έλεγα να δοκιμάσεις το Viognier του Γεροβασιλείου αν δεν το έχεις ήδη κάνει,μιας και σε βλέπω ενημερωμένη.
και τα τρία μονοποικιλιακά λευκά του γεροβασιλείου είναι πολύ καλά, θα έλεγα όι ξεχωρίζει το chardonnay 2009Για να μη λέτε ότι δεν προτείνω Έλληνες,θα σου έλεγα να δοκιμάσεις το Viognier του Γεροβασιλείου αν δεν το έχεις ήδη κάνει,μιας και σε βλέπω ενημερωμένη.
που μενεις ειπαμε ???????
Είχα κάτι μουσαφίρηδες και το άνοιξα το ρημάδι.
Hopler Gruner Veltliner Eiswein 2008
Η Αυστριακή εκδοχή στα icewine σε μια από τις καλύτερες εκφράσεις της.
Άνθη,ροδάκινο,σταφίδα,ξηροκάρπια και τραγανή οξύτητα.
Τι να σας λέω,το καταευχαριστήθηκα.Δυστυχώς αμφιβάλλω αν κυκλοφορεί εδώ,εγώ το είχα φέρει από το τελευταίο μου ταξίδι.Όσοι περάσετε ξανά από Βιέννη,χτυπήστε ένα.
Έχω ένα φίλο ναυτικό κρασογνώστη που Θέλω να υποδεχτώ με δύο μπουκάλια κρασί, ένα λευκό ένα κόκκινο. Δεν τό έχω το θέμα αλλά ούτε σοβαρό ποσόν μπορώ να διαθέσω. Είδα τις προτάσεις σας, το vina esmeralda καλό και φτηνό, 8 ευρώ. Τι κόκκινο να προσθέσω για να φτάσω τα 50 ευρώ και ο φίλος να καταλάβει ότι προσπάθησα να τον ευχαριστήσω?Δεν έμεινε σταγόνα αδερφέ.
Γιατί να βάλεις δίπλα σε ένα κρασί των 8 ευρώ ένα των 42;
Εγώ θα έλεγα κάτι ισοβαρές και αν πρόκειται και για δώρο από τον ίδιο παραγωγό κατά προτίμηση.
Μεταξύ μας,παίρνεις δυο Όβηλους (λευκό-κόκκινο) και πίνεις και καλό κρασί και δείχνει και ωραία στο μάτι και όποιος ξέρει από κρασί αποκλείεται να απογοητευτεί.