• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κρασιά του Κόσμου

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όταν μου την έλεγες για τα riesling ήμουν πολύ πίσω από εκεί που είμαι τώρα.Καλά έκανες και μου την έλεγες.Παίζει και να με πείσμωσες.

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
Για να μη λέτε ότι δεν προτείνω Έλληνες,θα σου έλεγα να δοκιμάσεις το Viognier του Γεροβασιλείου αν δεν το έχεις ήδη κάνει,μιας και σε βλέπω ενημερωμένη.

Ας επωφεληθούμε εμείς λοιπόν των γνώσεων σου.......
Πες μας και κανένα από το Βόρειο Ροδανό?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Είναι τόσο λίγες οι επιλογές στην Ελλάδα που απλώς θα σου πω έναν τυφλοσούρτη.
Όποιο λευκό γράφει πάνω Condrieu και ότι κόκκινο γράφει Cote Rotie ή Hermitage πιες τα άφοβα.
Μόνο που δαγκώνουν.Άσχημα.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Για να μη λέτε ότι δεν προτείνω Έλληνες,θα σου έλεγα να δοκιμάσεις το Viognier του Γεροβασιλείου αν δεν το έχεις ήδη κάνει,μιας και σε βλέπω ενημερωμένη.
και τα τρία μονοποικιλιακά λευκά του γεροβασιλείου είναι πολύ καλά, θα έλεγα όι ξεχωρίζει το chardonnay 2009

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
awww.heinemann_dutyfree.com_media_catalog_product_cache_13_ima77c8789ce9d16e28a114f27cfa41cd13.jpg

Είχα κάτι μουσαφίρηδες και το άνοιξα το ρημάδι.
Hopler Gruner Veltliner Eiswein 2008
Η Αυστριακή εκδοχή στα icewine σε μια από τις καλύτερες εκφράσεις της.
Άνθη,ροδάκινο,σταφίδα,ξηροκάρπια και τραγανή οξύτητα.
Τι να σας λέω,το καταευχαριστήθηκα.Δυστυχώς αμφιβάλλω αν κυκλοφορεί εδώ,εγώ το είχα φέρει από το τελευταίο μου ταξίδι.Όσοι περάσετε ξανά από Βιέννη,χτυπήστε ένα.

σαιτας

Member
awww.heinemann_dutyfree.com_media_catalog_product_cache_13_ima77c8789ce9d16e28a114f27cfa41cd13.jpg

Είχα κάτι μουσαφίρηδες και το άνοιξα το ρημάδι.
Hopler Gruner Veltliner Eiswein 2008
Η Αυστριακή εκδοχή στα icewine σε μια από τις καλύτερες εκφράσεις της.
Άνθη,ροδάκινο,σταφίδα,ξηροκάρπια και τραγανή οξύτητα.
Τι να σας λέω,το καταευχαριστήθηκα.Δυστυχώς αμφιβάλλω αν κυκλοφορεί εδώ,εγώ το είχα φέρει από το τελευταίο μου ταξίδι.Όσοι περάσετε ξανά από Βιέννη,χτυπήστε ένα.
που μενεις ειπαμε ??????? :bleh::bleh::bleh:

Vasileti

Member
Δεν έμεινε σταγόνα αδερφέ.
Έχω ένα φίλο ναυτικό κρασογνώστη που Θέλω να υποδεχτώ με δύο μπουκάλια κρασί, ένα λευκό ένα κόκκινο. Δεν τό έχω το θέμα αλλά ούτε σοβαρό ποσόν μπορώ να διαθέσω. Είδα τις προτάσεις σας, το vina esmeralda καλό και φτηνό, 8 ευρώ. Τι κόκκινο να προσθέσω για να φτάσω τα 50 ευρώ και ο φίλος να καταλάβει ότι προσπάθησα να τον ευχαριστήσω?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γιατί να βάλεις δίπλα σε ένα κρασί των 8 ευρώ ένα των 42;
Εγώ θα έλεγα κάτι ισοβαρές και αν πρόκειται και για δώρο από τον ίδιο παραγωγό κατά προτίμηση.
Μεταξύ μας,παίρνεις δυο Όβηλους (λευκό-κόκκινο) και πίνεις και καλό κρασί και δείχνει και ωραία στο μάτι και όποιος ξέρει από κρασί αποκλείεται να απογοητευτεί.

Vasileti

Member
Γιατί να βάλεις δίπλα σε ένα κρασί των 8 ευρώ ένα των 42;
Εγώ θα έλεγα κάτι ισοβαρές και αν πρόκειται και για δώρο από τον ίδιο παραγωγό κατά προτίμηση.
Μεταξύ μας,παίρνεις δυο Όβηλους (λευκό-κόκκινο) και πίνεις και καλό κρασί και δείχνει και ωραία στο μάτι και όποιος ξέρει από κρασί αποκλείεται να απογοητευτεί.

έλα ντε... μεταξύ μας αυτό θα κάνω... στην υγειά μας!

panpan

Member
Kανονικα ξεκινησα να παρω το δεξια,αλλα η Nedelja μου εβαλε ιδεες
με το Torres

aimg202.imageshack.us_img202_959_20121027179.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη