thanosth
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Happy Slam, AO
...παλι τζαμπε θα τη βγαλω...προτείνω ως ασκηση:
ολοι οι μαθητές του τμήματος GPS με τα μηχανάκια τους, στις 24 Ιανουαρίου 2010 να βρεθουνε στο εν λογω σημείο για να κοπεί η βασιλόπιτα!!!
οι 3 πρωτοι μαθητές που θα φτάσουν θα κερδίσουν απο βαρκελωνέζικα δωρα αξιας 100, 70 κ 50Ε, πχ εισητήριο στο Νου Καμπ, εισοδο στο λουνα παρκ Ντιμπιντάμπο για ολα τα επιπεδα κ ολη την ημέρα, κ φρουτοσαλάτες κ φρουτοχυμοί από την Boqueria για μια βδομάδα
Εξαιρείται ο δασκαλος mio gps!
εγώ θα φτασω στις 2/6...δεν μου λετε την διευθυνση..γιατι εγώ δεν καταλαβαινω απο τζιπιές.....ευχαριστώ.....παλι τζαμπε θα τη βγαλω...
δε ξερω θανο αλλα αυτο το γλυκο με τη ζεστη υγρη σοκολατα μουχει εξαψει τη φαντασια.26/7 θα φτασω,το απογευμα θα τη τσακισω
.........θανο εισαι να στησουμε ενα γκαλοπ??
''πιστευετε οτι στις 24/1/2010 ο cakenet θα μπορεσει να φτασει στη BCN με τη χρηση gps η θα βρεθει στο sain zermain στους κηπους του λουξεμβουργου να παιζει τηλεκατευθηνομενο βαρκακι στη λιμνουλα?
Εγώ λέω να το παίξουμε για BCN... μια και γνωρίζω την τοποθεσία...θα υποκρίνομαι ότι δήθεν βρίσκω τον προορισμό με το gps και έτσι θα κερδίσω! Πως υποκρίνονται οι γυναίκες στο σεξ; Έτσι θα υποκρίνομαι κι εγώ......παλι τζαμπε θα τη βγαλω...
δε ξερω θανο αλλα αυτο το γλυκο με τη ζεστη υγρη σοκολατα μουχει εξαψει τη φαντασια.26/7 θα φτασω,το απογευμα θα τη τσακισω
.........θανο εισαι να στησουμε ενα γκαλοπ??
''πιστευετε οτι στις 24/1/2010 ο cakenet θα μπορεσει να φτασει στη BCN με τη χρηση gps η θα βρεθει στο sain zermain στους κηπους του λουξεμβουργου να παιζει τηλεκατευθηνομενο βαρκακι στη λιμνουλα?
Όπως θα ανεβαίνεις την Ramblas από Liceau προς την πλατεία Catalunya, στα 200 μέτρα περίπου θα δεις ότι υπάρχει στα αριστερά σου ένα κτίριο που είναι λίγο πιο μέσα στον πεζόδρομο. Στρίβεις αριστερά μέσα σε αυτό το δρομάκι και θα το πετύχεις κατεβαίνοντας! (τύφλα να έχουν τα gps)εγώ θα φτασω στις 2/6...δεν μου λετε την διευθυνση..γιατι εγώ δεν καταλαβαινω απο τζιπιές.....ευχαριστώ..
ευχαριστώ πολυ!!!το γραφω στις σημειώσεις μου!!Εγώ λέω να το παίξουμε για BCN... μια και γνωρίζω την τοποθεσία...θα υποκρίνομαι ότι δήθεν βρίσκω τον προορισμό με το gps και έτσι θα κερδίσω! Πως υποκρίνονται οι γυναίκες στο σεξ; Έτσι θα υποκρίνομαι κι εγώ...
Όπως θα ανεβαίνεις την Ramblas από Liceau προς την πλατεία Catalunya, στα 200 μέτρα περίπου θα δεις ότι υπάρχει στα αριστερά σου ένα κτίριο που είναι λίγο πιο μέσα στον πεζόδρομο. Στρίβεις αριστερά μέσα σε αυτό το δρομάκι και θα το πετύχεις κατεβαίνοντας! (τύφλα να έχουν τα gps)
δεν παρακολουθώ τα μαθήματα......ε, εδωσα τις συντεταγμένες!!! το ιδιο ειναι...
διευθυνση γιοκ!!!
να εχει λίγο σασπένς η εξερεύνηση!!! κατι σαν κυνήγι του χαμένου θησαυρού!
τζάμπα τόσες σελίδες ιδιαίτερα μαθήματα στο τζιπιες;
loipon an kanoyme mia epejergasia στο χαρτη που μας εδωσε ο θανος,μπορουμε πανευκολα μετα με τη χρηση της ''χαμηλης πτησης'' να φτασουμε στη πορτα....ευχαριστώ πολυ!!!το γραφω στις σημειώσεις μου!!