• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουβεντούλα και συμβουλές γύρω από τα gps

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
σοκολάτα made in barcelona με κρέμα καταλάνα και σαντιγύ!χμμμμμ
, aimg101.imageshack.us_img101_9194_bcnchocolatetm5.th.jpg

να δώσω και συντεταγμένες τζιπιες;
41°22'59.33"N

2°10'14.48"E
:cool:

καιρός κ για λίγο πρακτική εξάσκηση!!!:haha:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Ε εσύ στα δεκάξι σου τι θα θελες ιμπιζα δεν θα επέλεγες;τώρα θα μου πεις εμας στα 16 ούτε στη Μύκονο δεν μας πηγαίνανε !
που μας πηγαιναν???????? μυκονο???????????τι ειναι αυτο τρωγεται???
ειχα παει τηνο...και χαλικιδικη-αγιο ορος :lol:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
σοκολάτα made in barcelona με κρέμα καταλάνα και σαντιγύ!χμμμμμ
, aimg101.imageshack.us_img101_9194_bcnchocolatetm5.th.jpg

να δώσω και συντεταγμένες τζιπιες;
41°22'59.33"N

2°10'14.48"E
:cool:

καιρός κ για λίγο πρακτική εξάσκηση!!!:haha:
..............................................εισαι θεος:spain01:
τα GPS να κλειδωσουν το στοχο......

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
προτείνω ως ασκηση:
ολοι οι μαθητές του τμήματος GPS με τα μηχανάκια τους, στις 24 Ιανουαρίου 2010 να βρεθουνε στο εν λογω σημείο για να κοπεί η βασιλόπιτα!!! :haha:
οι 3 πρωτοι μαθητές που θα φτάσουν θα κερδίσουν απο βαρκελωνέζικα δωρα αξιας 100, 70 κ 50Ε, πχ εισητήριο στο Νου Καμπ, εισοδο στο λουνα παρκ Ντιμπιντάμπο για ολα τα επιπεδα κ ολη την ημέρα, κ φρουτοσαλάτες κ φρουτοχυμοί από την Boqueria για μια βδομάδα:clap::cool:

Εξαιρείται ο δασκαλος mio gps!:D

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Την γνωρίζω ήδη την γειτονιά... πέρασα, είδα σοκολάτα...αλλά δεν τίμησα την βόμβα των θερμίδων τελικά! Άρα κερδίζω από τώρα το δώρο των 100 ? ? :clap::clap::clap:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
προτείνω ως ασκηση:
ολοι οι μαθητές του τμήματος GPS με τα μηχανάκια τους, στις 24 Ιανουαρίου 2010 να βρεθουνε στο εν λογω σημείο για να κοπεί η βασιλόπιτα!!! :haha:
οι 3 πρωτοι μαθητές που θα φτάσουν θα κερδίσουν απο βαρκελωνέζικα δωρα αξιας 100, 70 κ 50Ε, πχ εισητήριο στο Νου Καμπ, εισοδο στο λουνα παρκ Ντιμπιντάμπο για ολα τα επιπεδα κ ολη την ημέρα, κ φρουτοσαλάτες κ φρουτοχυμοί από την Boqueria για μια βδομάδα:clap::cool:

Εξαιρείται ο δασκαλος mio gps!:D
...παλι τζαμπε θα τη βγαλω...
δε ξερω θανο αλλα αυτο το γλυκο με τη ζεστη υγρη σοκολατα μουχει εξαψει τη φαντασια:lol:.26/7 θα φτασω,το απογευμα θα τη τσακισω:clap:
.........θανο εισαι να στησουμε ενα γκαλοπ??
''πιστευετε οτι στις 24/1/2010 ο cakenet θα μπορεσει να φτασει στη BCN με τη χρηση gps η θα βρεθει στο sain zermain στους κηπους του λουξεμβουργου να παιζει τηλεκατευθηνομενο βαρκακι στη λιμνουλα?:haha::haha:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
δε ξερω θανο αλλα αυτο το γλυκο με τη ζεστη υγρη σοκολατα μουχει εξαψει τη φαντασια:lol:.26/7 θα φτασω,το απογευμα θα τη τσακισω:clap:
''πιστευετε οτι στις 24/1/2010 ο cakenet θα μπορεσει να φτασει στη BCN με τη χρηση gps η θα βρεθει στο sain zermain στους κηπους του λουξεμβουργου να παιζει τηλεκατευθηνομενο βαρκακι στη λιμνουλα?:haha::haha:
εγώ θα φτασω στις 2/6...δεν μου λετε την διευθυνση..γιατι εγώ δεν καταλαβαινω απο τζιπιές.....ευχαριστώ..

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ε, εδωσα τις συντεταγμένες!!! το ιδιο ειναι...:haha:
διευθυνση γιοκ!!!
να εχει λίγο σασπένς η εξερεύνηση!!! κατι σαν κυνήγι του χαμένου θησαυρού!:bleh:
τζάμπα τόσες σελίδες ιδιαίτερα μαθήματα στο τζιπιες; :rolleyes:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Εγώ λέω να το παίξουμε για BCN... μια και γνωρίζω την τοποθεσία...θα υποκρίνομαι ότι δήθεν βρίσκω τον προορισμό με το gps και έτσι θα κερδίσω! :lol::lol::lol: Πως υποκρίνονται οι γυναίκες στο σεξ; Έτσι θα υποκρίνομαι κι εγώ... :haha::haha::haha:

εγώ θα φτασω στις 2/6...δεν μου λετε την διευθυνση..γιατι εγώ δεν καταλαβαινω απο τζιπιές.....ευχαριστώ..
Όπως θα ανεβαίνεις την Ramblas από Liceau προς την πλατεία Catalunya, στα 200 μέτρα περίπου θα δεις ότι υπάρχει στα αριστερά σου ένα κτίριο που είναι λίγο πιο μέσα στον πεζόδρομο. Στρίβεις αριστερά μέσα σε αυτό το δρομάκι και θα το πετύχεις κατεβαίνοντας! :D (τύφλα να έχουν τα gps:bleh:)

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Εγώ λέω να το παίξουμε για BCN... μια και γνωρίζω την τοποθεσία...θα υποκρίνομαι ότι δήθεν βρίσκω τον προορισμό με το gps και έτσι θα κερδίσω! :lol::lol::lol: Πως υποκρίνονται οι γυναίκες στο σεξ; Έτσι θα υποκρίνομαι κι εγώ... :haha::haha::haha:

Όπως θα ανεβαίνεις την Ramblas από Liceau προς την πλατεία Catalunya, στα 200 μέτρα περίπου θα δεις ότι υπάρχει στα αριστερά σου ένα κτίριο που είναι λίγο πιο μέσα στον πεζόδρομο. Στρίβεις αριστερά μέσα σε αυτό το δρομάκι και θα το πετύχεις κατεβαίνοντας! :D (τύφλα να έχουν τα gps:bleh:)
ευχαριστώ πολυ!!!το γραφω στις σημειώσεις μου!!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
ε, εδωσα τις συντεταγμένες!!! το ιδιο ειναι...:haha:
διευθυνση γιοκ!!!
να εχει λίγο σασπένς η εξερεύνηση!!! κατι σαν κυνήγι του χαμένου θησαυρού!:bleh:
τζάμπα τόσες σελίδες ιδιαίτερα μαθήματα στο τζιπιες; :rolleyes:
δεν παρακολουθώ τα μαθήματα......

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ευχαριστώ πολυ!!!το γραφω στις σημειώσεις μου!!
loipon an kanoyme mia epejergasia στο χαρτη που μας εδωσε ο θανος,μπορουμε πανευκολα μετα με τη χρηση της ''χαμηλης πτησης'' να φτασουμε στη πορτα....
ιοαννα περιμενω μολις γυρισεις απο BCN να μας δωσεις τα τελευταια must της πολης.
βγαλε και καμια φωτο...τι την εχεις την SD των 2GB:bleh: mh tsigkoyneyese...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom