• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουβεντούλα και συμβουλές γύρω από τα gps

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Όπως θα ανεβαίνεις την Ramblas από Liceau προς την πλατεία Catalunya, στα 200 μέτρα περίπου θα δεις ότι υπάρχει στα αριστερά σου ένα κτίριο που είναι λίγο πιο μέσα στον πεζόδρομο. Στρίβεις αριστερά μέσα σε αυτό το δρομάκι και θα το πετύχεις κατεβαίνοντας! :D (τύφλα να έχουν τα gps:bleh:)
φιλε cakenet εισαι ενα κινητο GPS...ασε με να σε ξεκλειδωσω....:haha::haha:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
σας δινω τη πανελλαδικη καλυψη του νεου χαρτη της πλατφορμας IGO8.

Ο ΝΕΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

1. 312.000 πλοηγήσιμα χιλιόμετρα.
2. 793 Δήμους και Κοινότητες.
3. 393 πόλεις με πλήρη κυκλοφοριακά δεδομένα.
4. Αναλυτική πλοήγηση σε 13.400 πόλεις, χωριά και οικισμούς.
5. 107.500 σημεία ενδιαφέροντος (POIS).
6. Πλήρη κάλυψη (>97%) για 28 νομούς της Ελλάδας και για όλα τα Ελληνικά νησιά.
7. Πάνω από 72 % της συνολικής οδικής κάλυψης της Ελλάδας.
8. Γεωγραφική κάλυψη του 98,3% του πληθυσμού της.
9. Off road διαδρομές σε 18 νομούς.
δειτε εικονα απο igo8

Attachments

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Έτσιιιιι!!! Πολυτάλαντος! Χα χα χα! Τον δέκτη μου που θα τον ενσωματώσουμε; :bleh::bleh::bleh:
επειδη φορας τον παλιο επεξεργαστη 2440:lol:,θα σε συνδεσουμε με ενα gps gate και μετα ποιος σε πιανει:haha:

Attachments

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
θα διηγηθω μια μικρη ιστοριουλα με χρηση GPSπου μου συνεβη το καλοκαιρι του 2007.
ειμαστε με τα παιδια μας στις λιμνες της βορειας ιταλιας.ξυπναμε το πρωι στο ξενοδοχειο(μεναμε στο dino hotel-πανεμορφο στη λιμνη ματζορε),πηραμε πρωινο και ξεκινησαμε για ανγκονα.το καραβι της ανεκ εφευγε γυρω στις 4 το μεσημερι αν θυμαμαι καλα.η ωρα ηταν 9,μπηκα στο αμαξι,ρυθμιζω το gps και ξεκιναμε.σκεφτομαι θα προλαβω και μια βολτιτσα στον αγιο μαρινο...αμ πως!!λογαριασα με χωρις τον ξενοδοχο.στη μπολωνια μας προειδοποιησαν οι πινακιδες για μποτιλιαρισμα.σε λιγο σημειωτον...
ενταξει λεω καποιο ατυχημα θαχει γινει...
η ωρα περναει και μενα με ζωνουν τα φιδια...
3 ωρες και ναχουμε κανει καμια 20αρια χιλιομετρα
λεω της γυναικας ''μπαινω στον εκτακτης αναγκης'' ο οποιος ηταν αδειος
μη το επιχειρησεις μου λεει θα σε τσιμπησουν σε 5'.
κολωνω και παραμενω στη θεση μου σκεφτομενος διαφορα απαισιοδοξα καθως και ενεργειες που θα εκανα αν χαναμε το καραβι.
η ωρα περναει ανοιγει καπως η κινηση και ως εκ δια μαγειας απελευθερωνεται η εθνικη.
τα χρονικα περιθωρια εχουν στενεψει ομως και η βενζινη εχει λιγοστεψει επικινδυνα...
παταω γκαζι και αρχιζω να γραφω νουμερα 200+++
απο τη πολυ υψηλη ταχυτητα με λαμπακι απο ωρα προσπερναω την εξοδο για ανγκονα....
η γυναικα αρχιζει να φωναζει ''τι κανεις''
''μη μιλας'' της λεω
δενομαι με το μηχανημα που επανυπολογιζει διαδρομη.μας βγαζει απο την εθνικη σε κατι χωματοδρομους,κατι αγροτοσπιτα.τα δρομακια τοσο στενα μετα βιας χωρουσε το αμαξι και χωμα κατω.
η γυναικα αρχιζει να φωναζει ''που μας πας''
της λεω ''μη μιλας''στα γαλλικα ομως....
κυταω συνεχεια να κατεβαινουν τα χιλιομετρα της αποστασης απο το λιμανι αλλα εγω ειμαι σε απιθανες κατηφορικες στροφες και ο χρονος ειναι λεπτα πριν την αναχωρηση του καραβιου.
εγω το εμπιστευομαι το μηχανημα ομως.
καποιια στιγμη βλεπω μια πολυ μεγαλη κατηφορα που καθετα υπαρχουν οδοι με ασφαλτο.οταν λεω ξαφνικα εννοω ξαφνικα.
τους περναω σουβλακι με μεγαλη ταχυτητα...πρωτον δευτερο,τριτο και να η πυλη του λιμανιου με ενα χαμογελαστο χοντρουλι ιταλικο αστυνομικο..γρηγορες εξηγησεις...
και ελληνας λιμενικος
''μη με ελεγξεις ειμαι με αχνους στο ρεζερβουαρ'' του λεω
μπες γρηγορα μου λεει και σβησε.
μεχρι να κλειδωσω το αμαξι απεπλευσε το hellenic spirit.
σαλονι,τσιγαρο και διπλο espresso.
to GPA...οπως το λεει ο φιλος μου cakenet μας εσωσε!!!!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Εγώ προσωπικά...κάπου θα το είχα στουκάρει το αμάξι! :bleh::bleh::bleh:
...δουλευε το esp υπερωριες:haha:
εχασες...
ειμαστε στο αλλο thread του τερκενλη...you know:lol:
αντροπαρεα και εχει πλακα..ταχουμε μπλεξει,λατινικα αρχαια ελληνικα, υπαρξιακα προβληματα ολα...:haha:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
εγώ θα φτασω στις 2/6...δεν μου λετε την διευθυνση..γιατι εγώ δεν καταλαβαινω απο τζιπιές.....ευχαριστώ..
Οποιεσδήποτε συντεταγμένες μπορείς να τις βρείς στο χάρτη, από το Google Maps (απλά τις βάζεις στο search box)

(σημείωσα κι εγώ το ζαχαροπλαστείο, που θα φτάσω Βαρκελώνη αμέσως μετά την κάλπη στις 7/6...).

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
φτού σου!!!:D
βλεπω το μισό τραβελστορις να πινει ζεστη μαυρη σοκολάτα στο μπιστρό και οχι ζαχαροπλαστείο!:haha:
Σας προειδοποιώ παντως:
εχει ολου παππούδες και γιαγιάδες, ηλικίες δηλαδή ανω των 50 και βάλε!!!:bleh:
δεν ειναι για νεολαία!:bleh:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
φτού σου!!!:D
βλεπω το μισό τραβελστορις να πινει ζεστη μαυρη σοκολάτα στο μπιστρό και οχι ζαχαροπλαστείο!:haha:
Σας προειδοποιώ παντως:
εχει ολου παππούδες και γιαγιάδες, ηλικίες δηλαδή ανω των 50 και βάλε!!!:bleh:
δεν ειναι για νεολαία!:bleh:
θανε μηπως εχεις ποσοστα στο ζαχαροπλαστειο???:haha:
εγω επειδη θα παω τελευταιος...θα περιμενω να μου δωσει τη διευθυνση η ιωαννα η ο taver:clap:
καποιος θα με λυπηθει:haha:

manolism

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πραγματικα το Gps μπορει να σε σωσει σε καποιες περιπτωσεις...εγω 2-3 φορες το χρειαστηκα εντος ελλαδος και πραγματικα με εσωσε. Ειδικα σε μια περιπτωση οπου ειχε ομιχλη που δεν εβλεπες ουτε το τιμονι το Gps με πηγε στον προορισμο μου κυριολεκτικα χωρις να εχω ιδεα που παω....στηριχτηκα στο gps και με εσωσε!!! Βεβαια υπαρχουν περιπτωσεις που εαν το gps δεν ειναι καλο τοτε την πατησες.....

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom