• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουβεντούλα και συμβουλές γύρω από τα gps

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ωραία όταν ξανάρθεις ενημέρωσε να τα πούμε και απο κοντά!
Να κανονήσουμε και εμείς συνάντηση travelstorητών στα Ιωαννινα!Οσοι πιστοί Ηπειρώτες και μη προσέλθετε !Γιατί ζήλεψα ολίγον τη συνάντηση στη Θεσσαλονίκη
......δηλαδη θα εχουμε παγουροσυναντηση???:haha::haha:

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
......δηλαδη θα εχουμε παγουροσυναντηση???:haha::haha:
μμ!τα ξέρεις λεπτομερώς απο οτι βλέπω !Ναι θα αδειάσουμε τη λίμνη με τα παγούρια μας!Έχεις και κόρη βλέπω αλλά για να της κάνεις φυσική θαναι πιο μεγάλη απο τη δικια μου (7 χρονών)Με τα παιδιά σου ταξιδεύεις εξωτερικό;Εγώ το τολμώ πρώτη φορά φέτος το Πασχα για Ιταλία!
Για να μην ξεφεύγουμε όμως απο το θέμα (καλό θα ήταν όμως να ανοίξουμε και ένα θέμα :Ταξιδεύω με παιδιά Μιας και έμαθες τη διαδικασία δεν το κάνεις;)
Μάλλον θα ψαξω πλέον για Navigon και ξεχνώ τα mio Εξάλλου με ενδιαφέρει περισσότερο να μη χάνομαι στην Ευρώπη γιατί στην Ελλάδα όσο να πεις πιο εύκολα θα βρείς την άκρη ακόμα και αν χαθείς

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
ειμαι και οικονομικος φιλε cakenet:D
το καφε το πινω σκετο:bleh:
Μα γιατί παιδί μου...το ίδιο θα μας το χρεώσουν...βάλε κάτι μέσα αφού πληρωμένο θα είναι! :bleh::bleh::bleh:

αντε mio gps εξασφάλισες τζάμπα καφε, φαγητο στη σάμο, στα γιαννενα, στο κολωνάκι!!! τυχεράκια:haha::bleh: Και εδω αν ερθεις θεσσαλονίκη θα σε κεράσω τσουρεκι σοκαλατί απο τον γνήσιο Τερκενλή!
Αυτό πόνεσε! :bleh::bleh:

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
...εχω μπερδευτει....γιατι κανω και φυσικη στη κορη...
συσκευη navigon δεν εχεις????????????αν ναι εξωτερικο αποκλειεται ναχεις προβλημα..............
Μιο moov 360 έχω..σε μπερδέψαμε..συγχρόνως σε ρωτάμε 2-3 άτομα!!
και είχα πρόβλημα στην Ιταλία εκτός πόλεων.. (αργούσε να δώσει εντολή να στρίψουμε και χάναμε συνέχεια τις εξόδους μέχρι να καταλάβουμε ότι κάτι τρέχει..)

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
μμ!τα ξέρεις λεπτομερώς απο οτι βλέπω !Ναι θα αδειάσουμε τη λίμνη με τα παγούρια μας!Έχεις και κόρη βλέπω αλλά για να της κάνεις φυσική θαναι πιο μεγάλη απο τη δικια μου (7 χρονών)Με τα παιδιά σου ταξιδεύεις εξωτερικό;Εγώ το τολμώ πρώτη φορά φέτος το Πασχα για Ιταλία!
Για να μην ξεφεύγουμε όμως απο το θέμα (καλό θα ήταν όμως να ανοίξουμε και ένα θέμα :Ταξιδεύω με παιδιά Μιας και έμαθες τη διαδικασία δεν το κάνεις;)
Μάλλον θα ψαξω πλέον για Navigon και ξεχνώ τα mio Εξάλλου με ενδιαφέρει περισσότερο να μη χάνομαι στην Ευρώπη γιατί στην Ελλάδα όσο να πεις πιο εύκολα θα βρείς την άκρη ακόμα και αν χαθείς
mio να παρεις ακουσε με. δε θα χασεις...;)
ταξιδευω παντα με τα παιδια μαζι απο 18 μηνων...ειναι 16 η μεγαλη.ο μικρος 8 αλλα duracel...ολη μερα στο δρομο και το βραδυ στο ξενοδοχειο μπενει και καμια ωρα στο internet...

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Μιο moov 360 έχω..σε μπερδέψαμε..συγχρόνως σε ρωτάμε 2-3 άτομα!!
και είχα πρόβλημα στην Ιταλία εκτός πόλεων.. (αργούσε να δώσει εντολή να στρίψουμε και χάναμε συνέχεια τις εξόδους μέχρι να καταλάβουμε ότι κάτι τρέχει..)
σορρυ
θελει ξεκλειδωμα...και ειναι ευκολο το unlocking
μετα θα βαλουμε οτι θες πανω....μεχρι και tom tom(αυτο φτιαχνω ...σε λιγες μερες θαναι ετοιμο)

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Μα γιατί παιδί μου...το ίδιο θα μας το χρεώσουν...βάλε κάτι μέσα αφού πληρωμένο θα είναι! :bleh::bleh::bleh:

...θες να με δηλητηριασεις..αφου την απεχθανομαι τη ζαχαρη..
διαβασα μαλλον στο δικο σου ..εκει που ραμπλαρεις:clap:για τη σοκολατα στη βαρκελωνη που ειναι λιωμενη με με με...you know..
εκει θα τσακισω μια πως το λεει ο κωνσταντινου στο προφιτερολ:haha:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
σορρυ
θελει ξεκλειδωμα...και ειναι ευκολο το unlocking
μετα θα βαλουμε οτι θες πανω....μεχρι και tom tom(αυτο φτιαχνω ...σε λιγες μερες θαναι ετοιμο)
Τι είναι το tomo tom?

...θες να με δηλητηριασεις..αφου την απεχθανομαι τη ζαχαρη..
διαβασα μαλλον στο δικο σου ..εκει που ραμπλαρεις:clap:για τη σοκολατα στη βαρκελωνη που ειναι λιωμενη με με με...you know..
εκει θα τσακισω μια πως το λεει ο κωνσταντινου στο προφιτερολ:haha:
Βάλε σιρόπι καραμέλας..έστω γάλα...έστω λιωμένη σοκολάτα! :lol::lol::lol:

Τι σοκολατένιο εννοείς στην Βαρκελώνη; Δεν αντιλαμβάνομαι! :lol:

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
mio να παρεις ακουσε με. δε θα χασεις...;)
ταξιδευω παντα με τα παιδια μαζι απο 18 μηνων...ειναι 16 η μεγαλη.ο μικρος 8 αλλα duracel...ολη μερα στο δρομο και το βραδυ στο ξενοδοχειο μπενει και καμια ωρα στο internet...
Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που μεγαλώνουν έτσι τα παιδιά τους!
Λοιπόν επιμένεις στο mio Πράγματι οι οδηγίες που έδωσες για το ξεκλείδωμα μου φάνηκαν παιχνιδάκι... εύκολο για μένα δεν ξερω για παρακάτω.. Θα μπορώ να έχω τις φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά;για το miomoov360 μιλάμε όπως και η mary

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Τι είναι το tomo tom?

Βάλε σιρόπι καραμέλας..έστω γάλα...έστω λιωμένη σοκολάτα! :lol::lol::lol:

Τι σοκολατένιο εννοείς στην Βαρκελώνη; Δεν αντιλαμβάνομαι! :lol:
2.εννοω οτι εκει που ραμπλαρα νοερα...καποιος εγραφε μην αμελησουμε να χτυπησουμε σοκολατα που τη φερνουν ζεστη στο πιατο σε υγρη μορφη...
1.tom tom ειναι προγραμμα πλοηγησης,κορυφη στο εξωτερικο,σε νηπιακο επιπεδο στην ελλαδα.

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που μεγαλώνουν έτσι τα παιδιά τους!
Λοιπόν επιμένεις στο mio Πράγματι οι οδηγίες που έδωσες για το ξεκλείδωμα μου φάνηκαν παιχνιδάκι... εύκολο για μένα δεν ξερω για παρακάτω.. Θα μπορώ να έχω τις φωνητικές οδηγίες στα Ελληνικά;για το miomoov360 μιλάμε όπως και η mary
2.ναι στα ελληνικα θαναι εκτος του navigon.
1. ...εχουν ομως γαιδουρεψει!!μου λεει η μεγαλη''μονο βαρκελωνη δεν ερχομαι.θα ερθω αν παμε και ιμπιζα!!!
την καρυδωνεις η οχι...

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
2.ναι στα ελληνικα θαναι εκτος του navigon.
1. ...εχουν ομως γαιδουρεψει!!μου λεει η μεγαλη''μονο βαρκελωνη δεν ερχομαι.θα ερθω αν παμε και ιμπιζα!!!
την καρυδωνεις η οχι...
Ε εσύ στα δεκάξι σου τι θα θελες ιμπιζα δεν θα επέλεγες;τώρα θα μου πεις εμας στα 16 ούτε στη Μύκονο δεν μας πηγαίνανε !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom