• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουβεντούλα και συμβουλές γύρω από τα gps

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
γιαυτο φιλε μανωλη στην ελλαδα πρωτη επιλογη πρεπει να ειναι το destinator.γενικα βλεπω καποιο προβλημα με τις μονοδρομησεις(στα προγραμματα πλην destinator).
ομως ολοι πρεπει ναχουμε κατανου οτι ειναι απο ανθρωπο φτιαγμενη και λαθη εχουν στη χαρτογραφηση.ακομα και μεσα στην αθηνα.
προσφατα εκει στο MEC στη παιανια ειχα προβλημα.βγαζοντας με απο αττικη οδο αντι να με παει αριστερα μου δινει εντολη δεξια.τελικα μετα απο περιπλανηση το καταλαβα και γυρισα.
σε γενικες γραμμες ομως κανει δουλεια.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Οποιεσδήποτε συντεταγμένες μπορείς να τις βρείς στο χάρτη, από το Google Maps (απλά τις βάζεις στο search box)

(σημείωσα κι εγώ το ζαχαροπλαστείο, που θα φτάσω Βαρκελώνη αμέσως μετά την κάλπη στις 7/6...).
Εγω ηθελα να αποφύγω την κάλπη....επιστρεφω στις 7/6....παντα ταξιδευω τετοιες μέρες...ελπιζω να κανει και τις βουλευτικές τότε....αλλιώς αν τις κάνει νωρίτερα την έβαψα...πρεπει να βρω προορισμο....και θα μου στοιχισει και ακριβά....
επειδη οπως λέει ο yorgos αυτοί που ψηφιζουν δεν αποφασιζουν....παντα την κανω με ελαφρα πηδηματάκια...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγω ηθελα να αποφύγω την κάλπη....επιστρεφω στις 7/6....παντα ταξιδευω τετοιες μέρες...ελπιζω να κανει και τις βουλευτικές τότε....αλλιώς αν τις κάνει νωρίτερα την έβαψα...πρεπει να βρω προορισμο....και θα μου στοιχισει και ακριβά....
επειδη οπως λέει ο yorgos αυτοί που ψηφιζουν δεν αποφασιζουν....παντα την κανω με ελαφρα πηδηματάκια...
Εγώ πάλι προτιμώ να πάρω ένα αεροπλάνο, να πάω στο χωριό μου να ψηφίσω και να επιστρέψω αυθημερόν, και μετά να χρησιμοποιήσω τις 3 μέρες εκλογική άδεια που δικαιούμαι για να κάνω κανα ταξιδάκι. Τσάμπα άδεια είναι αυτή!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Κι εγώ που παρακολουθώ; Αν δεν πάρω την συσκευή να πατήσω τα κουμπάκια της να εξοικειωθώ.....σκούρα τα πράγματα! :haha::clap:
δεν θέλω παιδια άλλα στο κεφάλι μου...αρνουμαι να μαθω το gps...το χρησιμοποιησαμε για πρωτη φορα στην βαυαρια το καλοκαιρι και δεν μπορώ να πώ..ακριβέστατο....μας εβγαλε ασπροπροσωπους....αλλα το ανελαβε ο συζυγος και ο γιος μου ο οποιος κατεβασε απο ιντερνετ το χαρτη της γερμανιας ....χωρις αυτό πλεον δεν κάνεις βήμα....σε οδικά ταξίδια.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
θανε μηπως εχεις ποσοστα στο ζαχαροπλαστειο???:haha:
εγω επειδη θα παω τελευταιος...θα περιμενω να μου δωσει τη διευθυνση η ιωαννα η ο taver:clap:
καποιος θα με λυπηθει:haha:
εμενα ποιος θα με λυπηθεί να μου δωσει ακριβή διευθυνση...με σας τους gpsέδες που εμπλεξα!!!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
εμενα ποιος θα με λυπηθεί να μου δωσει ακριβή διευθυνση...με σας τους gpsέδες που εμπλεξα!!!
την αλλη βδομαδα που θα χαλαρωσουν λιγο τα πραγματα στη δουλεια μου θα σου φτιαξω ιωαννα ενα videaki εικονικης πλοηγησης για το ζαχαροπλαστειο-ΚΑΠΗ(ταδε εφη θανος:lol:),που θα σε απογειωσει:clap::clap:.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
και εμενα πριν 3 χρονια οταν βρεθηκα στην αθηνα για γαμο με βοηθησε παρα πολύ, να παω στην εκκλησια στην ν. σμύρνη, στους κουμπαρους κ στο ζευγαρι στην καλλιθέα, στους συγγενείς στα πατήσια, στο γλέντι στον πειραιά!!!
destinator και τα μυαλά στα κάγκελα!:clap:

Υ.Γ.:αντε να βοηθήσω λίγο με καμιά φωτο παραπάνω:
λίγο απο το εξωτερικο του μαγαζιου με τις βιτρίνες του:,
aimg204.imageshack.us_img204_3035_dsc043556091225mk0.th.jpg , aimg134.imageshack.us_img134_3443_img8530640x425vm5.th.jpg , aimg140.imageshack.us_img140_913_img8528640x425tn5.th.jpg

λιγο απο το εσωτερικό
aimg177.imageshack.us_img177_9251_dsc04341b640x480tv2.th.jpg aimg211.imageshack.us_img211_700_dsc043406080920dp1.th.jpg , aimg136.imageshack.us_img136_7808_img8529640x425mz4.th.jpg
το πανέμορφο δάπεδο του μαγαζιού
aimg264.imageshack.us_img264_58_dsc043576099046no0.th.jpg

ελπίζω να βοήθησα!:bleh:

οχι, δεν παιρνω ποσοστά, αν επαιρνα θα εδινα ονομα, τηλεφωνα, διευθυνση και λοιπά στοιχεία!:bleh:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ο νεος χαρτης του destinator Q4 2008/115 ειναι πραγματικα πολυ βελτιωμενος.εχει δοθει εμφαση στον εμπλουτισμο των POIs.
ο ανωτερω ορος περιλαμβανει κατηγοριες σημειων ενδιαφεροντος μιας χωρας,δηλ.κρατικες υπηρεσιες,πολιτισμικα σημεια,ξενοδοχεια,διασκεδαση,τραπεζες,αεροδρομια και δεκαδες αλλες κατηγοριες και υποκατηγοριες.

οι νομιμοι χρηστες της πλατφορμας destinator ,μπορουν να τον κατεβασουν δωρεαν απο την ιστοσελιδα
www.ngi.gr
oi παρανομοι ας απευθυνθουν στον ...αι βασιλη:clap:

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ PPC

Ena προγραμματακι για pda που μας δειχνει τους εορταζοντες.
Εχει τη δυνατοτητα να μας υπενθυμιζει μια εβδομαδα νωριτερα,με popup,ποιους απο τους φιλους μας πρεπει να τηλεφωνησουμε,αρκει να τους εχουμε περασει στις επαφες της συσκευης.
Τελος εκτος της φασης της σεληνης,μας δειχνει και τη κατασταση της μπαταριας

http://rapidshare.com/files/145149314/eortologio.rar

awww.turboirc.com_ppc_eort1.jpg

awww.turboirc.com_ppc_eort2.jpg

Last edited by a moderator:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
την αλλη βδομαδα που θα χαλαρωσουν λιγο τα πραγματα στη δουλεια μου θα σου φτιαξω ιωαννα ενα videaki εικονικης πλοηγησης για το ζαχαροπλαστειο-ΚΑΠΗ(ταδε εφη θανος:lol:),που θα σε απογειωσει:clap::clap:.
το περιμένω .......

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Νέα μοντελα Mio Moov : S300,S500,S556,S700
Mio Moov S300 - οθόνη 3.5"

Mio Moov S500 - οθόνη 4.7"

Mio Moov S556 - οθόνη 4.7" + Bluetooth

Mio Moov S700 - οθόνη 7"

Αναμενονται μεσα στο πρωτο εξαμηνο του 2009...

δειτε και αυτο...απο την επισημη ιστοσελιδα της εταιρειας
Mio Corporate Blog

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος