• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κουβεντούλα και συμβουλές γύρω από τα gps

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ PNA...
How To Unlock Mio Moov 200
Η μεθοδος που θα δωθει στη συνεχεια ειναι απολυτως ασφαλης,εχει δοκιμαστει κατ'εξακολουθηση δινοντας παντα τα επιθυμητα αποτελεσματα.
Πρεπει ομως να διευκρινισθει,οτι ο χρηστης φερει ακεραια την ευθυνη για τα αποτελεσματα που θα υποστει στη περιπτωση που δεν ακολουθησει κατα γραμμα τις οδηγιες.
Τα θετικα της μεθοδου ειναι
α.το σταθερο unlocked(δεν χρειαζεται πλεον να ενεργοποιουμε αρχεια μετα απο hard reset ...).
β.η ελευθερη επιλογη του προγραμματος που επιθυμουμε και οχι η καταναγκην χρηση του εμπορικου προγραμματος της εταιρειας.
Στα αρνητικα
α. η εκπτωση της εγγυησης σε περιπτωση βλαβης της συσκευης.

Ας ξεκινησουμε....

1. ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
................................................................
2.ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ BACKUP ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ.
3.ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
4.ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΤΟ SETUP ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ 1 ΚΑΙ ΚΛΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ''Unlock Desktop''
5.ΑΠΟΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΟ MIOMOOV ΚΑΝΟΝΤΑΣ ''ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ''(SOS!!!!!!!!!!!)
6.HARD RESET ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ....

Last edited by a moderator:

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Και μόλις είπα οτι το έλυσα το μυστήριο κατι με έφερε πίσω μήπως αγαπητέ mio gps απο την ασχετοσύνη μου μπερδεύτηκα;
Εκείνο το p.360 είναι άλλο απο το mio moov360 που εγώ ανέφερα;μήπως αυτό είναι απλά pna ενώ το άλλο είναι pda και δυσεύρετο πλέον;και άρα αν είναι απλα pna δεν αξίζει να δώσω τα 248euro;Αχ μη βαρας ξέρω σε έχω τρελάνει !

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Σχετικά με την ερώτησή σου για GPS, δες στην παρακάτω διεύθυνση.
Είναι μία απάντηση που έδωσα παλιότερα. Πιστεύω θα κατατοπιστείς
αρκετά._
http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...DF%ED%E7%F4%EF-%E9%F7/3086-gps.html#post38365
Kατατοπιστικότατο και το άρθρο σου..ευχαριστώ! ;)

Συγνωμη αν εχετε ηδη απαντησει και δεν το καταλαβα. Πραγματικα κανω φιλοτιμες προσπαθειες αλλα...:roll:
Κι εγώ την ίδια απορία είχα... αλλά μας την έλυσε ο miogps παρακάτω! :cool:

σε ολα τα mio μπαινει το destinator. αν μιλαμε για pda αμεσα, ενω για pna με μια επεμβαση που λεγεται ''ξεκλειδωμα''.
Σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά στο ξεκλείδωμα..τι συμβαίνει;

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Και μόλις είπα οτι το έλυσα το μυστήριο κατι με έφερε πίσω μήπως αγαπητέ mio gps απο την ασχετοσύνη μου μπερδεύτηκα;
Εκείνο το p.360 είναι άλλο απο το mio moov360 που εγώ ανέφερα;μήπως αυτό είναι απλά pna ενώ το άλλο είναι pda και δυσεύρετο πλέον;και άρα αν είναι απλα pna δεν αξίζει να δώσω τα 248euro;Αχ μη βαρας ξέρω σε έχω τρελάνει !
....δυστυχως εχεις δικιο:(:(
το miomoov360 ειναι διαφορετικο απο το p360:(.
to miomoov360 ειναι pna και επειδη ταξιδευεις εξωτερικο χρειαζεται ξεκλειδωμα για να εχουμε πλουραλισμο προγραμματων.
η μεθοδος του ειναι αυτη που ποσταρα πιο πανω...

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Σε περίπτωση που πάει κάτι στραβά στο ξεκλείδωμα..τι συμβαίνει;[/quote]
...δε βαριεσαι μια ζωη την εχουμε:D
σκεφτεσαι θετικα...τι μου κοστισε μια βραδυα στη Πεγγυ:haha:

η δευτερη λυση ειναι....θα σου πω αν κατι στραβωσει...
η τριτη μου το στελνεις courier και την αλλη μερα στο στελνω πισω:clap:
...και θα κερασεις καφε στο κολωνακι μολις ανεβω αθηνα:bleh::bleh:

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Χα χα...έναν καφεδάκο στον χρωστάμε έτσι κι αλλιώς...τόσους χάρτες θα μας στείλεις! :clap:

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
ειμαι και οικονομικος φιλε cakenet:D
το καφε το πινω σκετο:bleh:
αμα περάσεις απο τα Γιάννενα το Χειμώνα ή απο τη Σάμο το καλοκαίρι σου χρωστάω καιγώ καφεδάκι και γιατί όχι και καμμιά ζαγορίσια πιτα!

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
αμα περάσεις απο τα Γιάννενα το Χειμώνα ή απο τη Σάμο το καλοκαίρι σου χρωστάω καιγώ καφεδάκι και γιατί όχι και καμμιά ζαγορίσια πιτα!
...χαχαα ερχομαι συχνα γιαννενα γιατι ειναι ο κουμπαρος μου εκει...
οι πιττες σας δεν παλευονται,αλλα και οι κρητικες ειναι τελειες..τα πιταρακια με σπανακι....:clap:

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
μαρια
οχι δεν εφταιγε το μηχανημα σου.το λογισμικο πλοηγησης κατα τη γνωμη μου εφταιγε.
ευρωπη θα σουλεγα να πλοηγεισαι με navigon igo8 η destinator7.
de xρειαζεται να πας αντιπροσωπεια... πες μου τη συσκευη σου και ποτε το αγορασες.
είναι Miomoov360, την αγόρασα τον Σεπτέμβριο..
διάβασα πιο πάνω ότι χρειάζεται ξεκλείδωμα..
μπορεί να χει πάνω και destinator και mio map ή μόνο ένα?

marikaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
νησια ειρηνικου
το ειχα γραψει και αλλου αλλα το αναφερω και εδω,πολυ γνώστης ουτε εγω ειμαι και για να παρω το μηχανημα παιδευτηκα λιγο αλλα κατεληξα στο navigon 2110 και πραγματικα ειναι παρα πολυ καλο!!!!!εξω που το χρησιμοποιησα ειναι απαιχτο και ειδικα το συστημα που εχει με reality view στα 3 χλμ σου λεει ποιες λωριδες πρεπει να ακολουθησεις και μετα απο το 1χλμ και κατω συνεχεια,επισης σου δειχνει στο πλαι της οθονης που πρεπει να εισαι,εαν χασεις εξοδο με αυτο το μηχανημα πρεπει να εισαι πολυ γκα γκα:haha:
το πηρα των οκτωμβριο απο καταστημα που δουλευα παλια και λογω γνωστων,μου ειχε βγει 252,αλλα νομιζω οτι τωρα εχει πεσει η τιμη.εχει φορτωμενους ολους τους χαρτες ευρωπης.επισης η navigon εχει την δυνατοτητα με των κωδικο που εχει μεσα το κουτι να αγορασεις με 20 ευρω αναβαθμισει για 2 χρονια.

mio gps

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
είναι Miomoov360, την αγόρασα τον Σεπτέμβριο..
διάβασα πιο πάνω ότι χρειάζεται ξεκλείδωμα..
μπορεί να χει πάνω και destinator και mio map ή μόνο ένα?
οντως χρειαζεται ξεκλειδωμα.
θα βαλεις destinator7,IGO8,Navigon MN.7(με καθοδηγηση στην αγγλικη γλωσσα,υπαρχει λογος).
εννοειται το προγραμμα που εχει δεν θα πειραχτει.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom