• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοριτσιαααα...το SATC!

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
ουπς..ευα σε επιασα!!αφου εχεις δει την πρωτη ταινια, δεν μπορει να μην θυμασαι τον εκπληκτικο σκυλο της σαμανθα???????:haha:
χαχαχαχχα!σωστα.........:bleh:
αχ αυτος ο εινταν φαινεται κουκλος στο τρειλερ...
καλα η μιραντα η πιο καλοντυμενη :shock:
ωωωω αρχιζω να ανυπομονω περισσοτερο!!:haha:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
καλα η μιραντα η πιο καλοντυμενη :shock:
ως προς αυτο, οφειλω να εξηγηθω..
δεδομενου οτι τα ντυσιματα της καρυ εμενα ποτε δεν με ξετρελαναν (κραξτε ελευθερα) - σε αντιθεση με τα παπουτσια της- και σε αυτη την ταινια την θεωρω πολυ κακοντυμενη (βλεπε φορεμα εφημεριδα που το βρηκα απαισιο), με μια λαμπρη εξαιρεση, ενα υπεροχο ροζ παλ φορεμα με ενα μανικι μακρυ μονο..
η σαρλοτ, οκ, φορεσε 2 μαυρα φορεματα που τα βρηκα βαρετα και κατι αλλα που ουτε καν συγκρατησα..μονο ενα πρασινο με κατι μεγαλα λουλουδια ηταν σουπερ!!
η σαμανθα εννοειται ντυνεται ωραια, αλλα και παλι το ντυσιμο της ειναι ωραιο πανω της, αλλα μεχρι εκει..αα, τα κοσμηματα της μου αρεσαν πολυ!

εεε..η μιραντα φοραγε φοβερα ρουχα..ενα προς ενα ηταν τελεια, με μια ισως εξαιρεση ενα σακακι που δεν ταιριαζε με το φορεμα αν και μεμονωμενα ηταν και τα 2 ωραια..και παλι τι να σας πω?γουστα ειναι αυτα!

σας εκανα αναλυση παλι ειχα δεν ειχα!!αντε να το δειτε και οι υπολοιπες να συζητησουμε επιτελους εφ' ολης της υλης!!:clap:

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
latina ενσταση!!!! (το σχεδον που λεγαμε...) η μιραντσα φοραγε μια trendy ολοσωμη φορμα (must have φετος) αλλα ... κατ'εμε απαραδεκτα συνδυασμενη με τα "μανικια"-μπολερο... πολυ παρδαλο συνολο... και να με συγχωρησουν οι ειδικες της μοδας.... :)
xene, στην δικη μας παρασταση ειχαμε δειγμα αντρων ... στην επομενη.... ειχε αλλα ηλικιας εως 22 ... βαρια!!!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
ααααα μάλιστα....έχω να σου πω οτι τυχαία την διάβασα μες στην βδομάδα που πέρασε και φυσικά μου καταάρεσε και πιο πολύ να σου πω οτι εντυπωσιάστηκα...
ε και ναι έχεις δικαιο πολυ μοιάζουν οι 2 ιστορίες:haha:

λατινάκι τι σε κόφτει αν δεν τους άρεσε??πολλά κακά σχόλια ακούστηκαν και για την πρώτη ταινία αλλά τελικά εγώ την ευχαριστήθηκα (αν εξαιρέσεις την τσατίλα μου με τον μπιγκ να στήνει την Κάρι-αυτό δεν μπορώ να το ξεπεράσω). Είμαι σίγουρη οτι θα μ αρέσει κι αυτή όπως και οι 1522 φορές που έχω δει κάθε επεισόδιο από κάθε κύκλο!!!! κάτι που δεν έχω κάνει με καμιά άλλη σειρά ταινία βιβλίο κτλ ποτέ. Αν είσαι φαν είσαι φαν τελείωσε!
Πεστα χρυσοστομη!
Εντωμεταξυ κοριτσια αυτος ο αρχιτεκτονας μου εχει εξαψει την περιεργεια.
Δε βαζετε καμια φωτο ..ετσι μωρε σαν ορεκτικουλι ..πριν περασουμε να τον φαμε στην ταινια και ως κυριο πιατο?

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
οκ, κλεοπατρα!αφου το ζητας..και το ονομα αυτου Max Ryan!κανοντας ενα search στις φωτο του κυριου, παρατηρω οτι ειναι σαν το καλο κρασι, με τα χρονια ολο και καλυτερος γινεται..ειναι ο λεγομενος "ανδρας επενδυση"..!!!
αλλα επειδη δεν μπορω να βαλω φωτος, μιας και ειμαστε στο social, παρτε ενα λινκ απο μενα..

photos, banner, drawnings,... by Jules: Fotogalerie - Foto 2 von 14 von official Max Ryan Fanspace - MySpace Fotos

have a nice day girls!!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
οκ, κλεοπατρα!αφου το ζητας..και το ονομα αυτου Max Ryan!κανοντας ενα search στις φωτο του κυριου, παρατηρω οτι ειναι σαν το καλο κρασι, με τα χρονια ολο και καλυτερος γινεται..ειναι ο λεγομενος "ανδρας επενδυση"..!!!
αλλα επειδη δεν μπορω να βαλω φωτος, μιας και ειμαστε στο social, παρτε ενα λινκ απο μενα..

photos, banner, drawnings,... by Jules: Fotogalerie - Foto 2 von 14 von official Max Ryan Fanspace - MySpace Fotos

have a nice day girls!!

Μια χαρά τον βρίσκω τον αρχιτέκτονα:clap::clap:!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν ειν ' κακο ...δεν ειν' καθολου κακο.....
Για να σηκωσω το τηλ να παρω τις φιλεναδες να μαζωχτουμε για την ταινια.

shadow88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θεσσαλονίκη
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip στη Τοσκάνη..
Είδα κι εγώ χτες τη ταινία...Να σας πω εγώ πήγα με τον φίλο μου και φοβόμουν μήπως ήταν ο μοναδικός και μου τη πει μετά αλλά ευτυχώς είχε πολλούς άντρες!
Ήταν μεγαλούτσικη σε διάρκεια,μια φίλη μου που την είχε δει σε άλλο σινεμά είχαν και διάλειμμα..Όπως και να 'χει και μαραθώνιος να ήταν εγώ θα το έβλεπα!! Δηλώνω τεράστια φαν...Όχι τόσο για τα ρούχα κλπ,αλλά λόγω γέλιου...Η ταινία είχε τα πάντα σε υπερθετικό βαθμό!! Χλίδα χλίδα χλίδα .....Οι σκηνές που γέλασα ήταν αυτές της Σαμάνθα...Πάλι καλά που ήταν αυτή....Ο Έινταν να πω την αλήθεια ποτέ δεν μ'άρεσε..Ψηφίζω mr Big..H Σάρλοτ αν και αγαπημένη μου,δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο...Περιμένω τη συνέχεια.....

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Αν και ποτε δεν ημουν φαν της συγκεκριμενης σειρας, μετα απο εκβιασμο με πηραν καποιες(ξερουν αυτες) και με εσυραν να παω να το δω
Εχω να πω
1) ρουχα , παπουτσια δεν μου εκαναν κλικ διοτι ειναι της προηγουμενης σαιζον
Ολες φοραγαν πανω τους την Αρτα και τα Γιαννενα , εκτος απο την Μιραντα στην αρχη που φοραγε ενα φοβερο φορεμα με τρουκς

2)Θελω εναν κομμωτη να μου φτιαξει την αποχρωση της Μιραντας στο μαλλι

3)Αυτο που κουβαλησαν ολο τους το βιος στο Αμπου Νταμπι , ειναι τραγικο

4)Τραγικη επισης ειναι η εμπνευση του σεναριογραφου να βαζει την αλλη την σεξομανη να ουρλιαζει μεσα στον κοσμο και να της πεφτουν τα προφυλακτικα.. So disrespectful .. γιατι πρεπει να διακωμωδουμε τα "πιστευω " ενος λαου , δεν το καταλαβαινω.....Ακρως προσβλητικη κινηση!!!!!

5)Ο Big ελεος πια!! Πολυ σολαριουμ και ξετριχιασμα

6)Ο Εηνταν πολυ καλο.. αλλα βαρετο

7)Ο αρχιτεκτονας πολυ γλοιωδης... μπλιαχ( μονο απο πισω στο τελος ηταν καλος)

8)τα καλυτερα γαμπρουδακια ηταν οι υπηρετες ρεεεεεε

9)Ακομα και την Lisa Minelli ανεστησαν ελεος!!!!!! Καλα το εφηβικο μπουτακι της δεν υπηρχε!!!!

Ελπιζω λοιπον να υπαρξει επομενη ταινια και να σταματησει εδω
Γερασανε αυτες και φαινονται βαλσαμωμενες:haha:

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Θα ηθελα να προσθεσω οτι κανενα απο τα "προβληματα" τα οποια ειχαν αυτες δεν με αντιπροσωπευε , ουτε παντρεμενη ειμαι , ουτε παιδια εχω, ουτε εμμηνοπαυση !!!!
Επισης θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση!!!
Μπορει καμια απο αυτες να μου πει το μυστικο του πως βρισκεις αντρα παντου???
Ακομα και στο Αμπου Νταμπι!!! :shock::shock::shock:
Μονο το σπιτι της Καρυ μου αρεσε!!

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
παλι καλα κακιστρο, που βρηκες και κατι να σου αρεσει... αμαν πια!!!! μας εσκασες με την αναλυση σου!
ευτυχως που παραδεχτηκες οτι σου αρεσε και το πισω μερος του κυριου.... :haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom