GTS
Member
-Αφεντικό, εγώ δεν δέχομαι να μου επαναφέρεις τον μισθό στα 751 ευρώ και να κινδυνέψει η χώρα.
-Ποτάμι ψήφισες;
-Ναι, γιατί;
-Ποτάμι ψήφισες;
-Ναι, γιατί;
στο Παρισι? δηλαδη τωρα θα πληρωνουμε και "επαγγελματικα ταξιδια" στο Παρισι? οπως διαφημιζε η Aegean?Η troika πέθανε, ζήτω η quatroika.
Ναι μάλιστα, τώρα πια οι διαπραγματεύσεις της χώρας με τους δανειστές δεν θα γίνονται με την μισητή τρόικα των Ρ. Γκογιάλ (ΔΝΤ), Ντ. Κοστέλο (Κομισιόν) και Κ. Μαζούχ (ΕΚΤ) αλλά με την τετραμελή ομάδα εμπειρογνωμόνων των Ρ. Γκογιάλ (ΔΝΤ), Ντ. Κοστέλο (Κομισιόν), Κ. Μαζούχ (ΕΚΤ) και Τ. Βίζερ (Euroworking Group). Α ναι και οι διαπραγματεύσεις δεν θα γίνονται πλέον στην Αθήνα ή εναλλακτικά στο Παρίσι, όπως μέχρι σήμερα, αλλά στις Βρυξέλες.
Για να προχωρήσουμε όμως πέρα από τα ευφυολογήματα, προσωπικά καλωσορίζω την επιστροφή του ΣΥΡΙΖΑ στον ρεαλισμό. Πέρα από τους συμβολισμούς, η ουσία δεν είναι στα ονόματα ή στους τύπους. Είναι στο τι συμφωνία θα επιτευχθεί. Εύχομαι λοιπόν από βάθους καρδίας για το καλό όλων μας ο ΣΥΡΙΖΑ να επιτύχει την αποδοχή μείωσης του στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα στο 1,5 %, την ελάφρυνση του χρέους με επιμηκύνσεις, μειώσεις επιτοκίων κλπ, την γρήγορη ανάπτυξη, την ανακούφιση των ασθενέστερων. Καλή επιτυχία!
Διαφωνώ. Ακόμα και τα "γενικολογα σεντόνια" όπως -υποκειμενικά- τα χαρακτηρίζεις, δεν παύουν να θετουν ενα βασικό πλαίσιο ή εστω τρόπο σκέψης.Αν προσπαθείς να με φωτογραφίσεις οπουδήποτε μέσα στο κείμενο σου,λυπάμαι που στο λέω αλλά δεν το πέτυχες.
Επίσης ούτε τα γενικολογα σεντόνια προάγουν την κουβέντα μας.
Nα πιω πρώτα καφέ γιατί δεν μπορώ να έχω εγκεφαλικούς οργασμούς χωρίς την επίδραση της πρωινής καφεϊνηςαλλά αφού τσιμπάτε σύντροφοι και μη,ελάτε γιατί έχω όρεξη σήμερα.