• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
" Σύμφωνα με πληροφορίες από το twitter και συγκεκριμένα από το Δρομογράφο η βουλευτής του Σύριζα Βασιλική Κατριβάνου δήλωσε ότι θα κλείσει η Αμυγδαλέζα άμεσα και ότι θα αρχίσουν να φεύγουν μετανάστες κάθε μέρα απο λίγοι."

Άντε να δούμε...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Δεύτερος νεκρός σε δυο μέρες στην Αμυγδαλέζα κι ο καργιόλης ο Πανούσης (που κάποιοι συμπαθούν εδώ μεσα π.χ η @Nedelja) στέλνει τα ΜΑΤ.
Άντε και γ.... σύντροφοι!
FIXED!

Τι είμαστε πρωινάδικο να αφήνουμε υπονοούμενα; Πες οτι εγώ είχα αναφερθεί θετικά για τον Πανούση όχι βέβαια ως υπουργό αλλά έχοντας τον παρακολουθήσει λίγο μέσα από την αρθρογραφία του με την ιδιότητα του εγκληματολόγου. Δεν έχω θέματα εγώ μην τυχόν και λερώσω το ιδεολογικό μου μητρώο τα έχω βρει χρόνια με τον παλιοεαυτό μου και δεν φοβάμαι ούτε να εκτεθώ δημόσια αλλά ούτε και με ενδιαφέρει η αποδοχή και η επιβεβαίωση.

Λες να κωλώσω να πω αν αποδειχτεί ο Πανούσης μ@..... οτι έκανα λάθος που πίστευα οτι έχει ίσως τα προσόντα να διατελέσει ορθά το έργο του; Όλα μες στη ζωή είναι και οι πεποιθήσεις και οι διαψεύσεις...σιγά καημένε μην κάτσω να σκάσω!
Εδώ πίστευα οτι οι ιδιωτικές συζητήσεις μεταξύ υποτίθεται φίλων παραμένουν ιδιωτικές και δεν αναφέρονται δημόσια ακόμα και συγκαλυμμένες με τη μορφή σπόντας!

υ.γ αυτό το άντε γ... πάλι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί λέγεται ως κάτι αρνητικό,
τουναντίον είμαι του δόγματος ''only solution sex AND revolution''
Μόνο το δεύτερο συνέχεια δε λέει, έχει συμφωνήσει κι ο αείμνηστος ο Μίσσιος...:D

υ.γ2 @liopyr ορίστε τώρα δεν πρόκειται να μπερδευτεί κανένας!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μα γι'αυτό δεν είπα ποιος γιατί η κουβέντα ήταν ιδιωτική.Θα μπορούσες να απαντήσεις και ιδιωτικά.Το "υποτίθεται" φίλων κακώς το λες και δεν πιστεύω πως το εννοείς.

υ.γ. Πολύ παρεξηγησιάρηδες γίνατε με την κυβέρνηση της Αριστεράς.

Last edited:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Μα γι'αυτό δεν είπα ποιος γιατί η κουβέντα ήταν ιδιωτική.Θα μπορούσες να απαντήσεις και ιδιωτικά.Το "υποτίθεται" φίλων κακώς το λες και δεν πιστεύω πως το εννοείς.

υ.γ. Πολύ παρεξηγησιάρηδες γίνατε με την κυβέρνηση της Αριστεράς.
Με την ίδια λογικά θα μπορούσες να είχες αποφύγει την αναφορά και να με έκραζες ιδιωτικά...δε θα παίξω την κολοκυθιά πρωί πρωί εδώ δεν έχω πιεί καφέ καλά καλά.
Τεσπά νομίζω οτι βγαίνουμε πλέον οφ τόπικ και νομίζω οτι δεν έχει και νόημα να το συνεχίσουμε γιατί δεν ενδιαφέρει και κανέναν στην τελική.

υ.γ άλλοι παρεξηγησιάδηρες ίσως ,άλλοι αναίτια επιθετικοί, κάποιοι μετά Χριστόν προφήτες κ.ο.κ...ο Άδωνις τώρα δικαιώνεται!:p

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
υ.γ άλλοι παρεξηγησιάδηρες ίσως ,άλλοι αναίτια επιθετικοί, κάποιοι μετά Χριστόν προφήτες κ.ο.κ...ο Άδωνις τώρα δικαιώνεται!:p
-Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
-Φταίει ο θεός που μας μισεί!
-Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
-Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!

ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την υποβάθμιση του ποιήματος

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όλα αυτά ταυτόχρονα έγινα;
Να το κοιτάξω ρε παιδιά.
Κοιμηθήκατε με χιούμορ στις 25 και ξυπνήσατε μουρτζούφληδες στις 26.
Αυτομπανάρομαι για 2 μέρες.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
-Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
-Φταίει ο θεός που μας μισεί!
-Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
-Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!

ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την υποβάθμιση του ποιήματος
Σήμερα ειδικά βρε χασάπη πήγες κι εσύ να παραθέσεις Βάρναλη;
Ιεροσυλία...

υ.γ είναι από τους αγαπημένους μου πάντως, τον είχαμε πολύ ψηλά εμείς στη ΔΗΜΑΡ...:bleh:

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Ιεροσυλία...
Εντάξει λοιπόν...να το γυρίσω σε ερωτικά για την πάρτη σου.

Και μ ‘άφησες αγάπη μου, στα στήθια σου να γείρω.
Ένα χρυσός Παράδεισος μου θάμπωσε τα μάτια,
της βελουδένιας σάρκας σου με μέθυσε το μύρο,
και σε μυαλό μου χτίστηκαν ονείρωνε παλάτια.
Παλάτια που γκρεμίστηκαν. Να, σήμερα πεθαίνεις!

Όσο για την κυβέρνηση, είναι λίγο πρόωρο να ανεβαίνουμε στις πολεμίστρες με κάθε "τσακ". Όποιος περίμενε (εκτός απο τους κλακαδόρους της πλατείας συντάγματος) οτι μια κυβέρνηση ενός μήνα θα γύρναγε πίσω με σαρωτική νίκη σε εκβιαστικό eurogroup νομίζω οτι είναι πολύ αισιόδοξος.

Το ίδιο ισχύει και για την αισχρή κατάσταση στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (ντροπή μας), για την φορολογία, για για για. Δώστε λίγο χρόνο.
Εγώ έχω κουρνιάσει και θα τους ξανακράξω συνολικά μετά το καλοκαίρι.
Αλλά στις προγραμματικές ήταν 120% Ανδρέας ο άτιμος. Είμαστε κάθε λέξη απο το σύνταγμα αυτής της χώρας. Είσαι μεγάλος ρε...υποκλίνομαι.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Εντάξει λοιπόν...να το γυρίσω σε ερωτικά για την πάρτη σου.
Κοίτα που με παρασύρεις σε ένα συνεχιζόμενο οφ τόπικ αλλά δεν εννοούσα βρε προβοκάτορα με το σήμερα τη γελοία γιορτή που κάποιοι θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν τις 50 αποχρώσεις του γκρι...ΗΡΩΕΣ να τα λέμε κι αυτά!:p
Η αναφορά πήγαινε στο οτι σαν σήμερα γεννήθηκε ο Κώστας Βάρναλης.

υ.γ άντε σε αφήνω να κουρνιάξεις αλλά μετά περιμένω τοποθέτηση για τον Ανδρέα Τσίπρα!;)

υ.γ 2 και ο Καρυωτάκης μου αρέσει πάντως...:haha:

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Η αναφορά πήγαινε στο οτι σαν σήμερα γεννήθηκε ο Κώστας Βάρναλής.
Προφανώς.
Τυχαία μου ήρθε το ποίημα; Δηλαδή ξυπνάω το πρωί, πλένω το πρόσωπό μου και απαγγέλω Βάρναλη; :haha::haha::haha:

τέλος το off topic γιατί καιροφυλακτούν οι φασιστο-mods :)

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Τυχαία μου ήρθε το ποίημα; Δηλαδή ξυπνάω το πρωί, πλένω το πρόσωπό μου και απαγγέλω Βάρναλη; :haha::haha::haha:
Α δεν ξέρω εγώ από αυτά...ως γνωστόν δε νίβομαι (αυτό είναι το σωστό ρήμα ρε) ΠΟΤΕ!!!

τέλος το off topic γιατί καιροφυλακτούν οι φασιστο-mods :)
τέλος τέλος γιατί από τον chesire cat θα το γυρίσω σε αυτόν!:bleh::bleh::bleh:

Και για να επανέλθουμε ον τόπικ ορίστε και η πηγή του κακού...:D
http://www.efsyn.gr/arthro/g-panoysis-ta-kentra-kratisis-teleionoyn

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377