• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ιδέα μου είναι;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εδώ και κάτι μήνες έχω την ANEL και τη Dafni σε Ignore List (το έχω γράψει άλλωστε). Δε βλέπω τι γράφουν. Βλέπω όμως τα ευχαριστώ που πατάνε... Και τη διχόνια που συνεχώς σπέρνουν με ομόβροντες ριπές. Σε πολλά θέματα. Και μπορώ να φανταστώ τα voodoo που μου κάνουν στις συναντήσεις στην Πάτρα, που μάλλον έχουν "μολύνει" και τους υπόλοιπους εκεί παρευρισκόμενους.

Και ξαφνικά το πρόβλημα είμαι εγώ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ? Επειδή το λέει η ANEL και η Dafni?

Έλεος. (Έλεος, έλέος, έλεος, έλεος, για την ακρίβεια).

Ποιά είναι η λύση? Δεν ξέρω. Ίσως και να είναι να αποχωρήσω ησύχως.
Αγνοησε τες παλικαρι μου! Μη δινεις σημασια ουτε στα ευχαριστω που αποδιδουν σε οποιους τα αποδιδουν!
Και προφανως δεν ειναι λυση να αποχωρησεις ησυχως ουτε ανησυχως.

ANEL

Member
Να υποθεσω οτι αυτο ειναι το δευτερο ερωτημα σου;

Και που να ξερω εγω τι ειδους ανοχη θα ειχαν οι "καποιοι" η τι θα ελεγαν. Δεν ειμαι porte parole κανενος.
Εγω παντως τα ιδια θα ελεγα και σε αυτην την υποθετικη περιπτωση.

Ερση ευχαριστώ με κάλυψες!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Αγνοησε τες παλικαρι μου! Μη δινεις σημασια ουτε στα ευχαριστω που αποδιδουν σε οποιους τα αποδιδουν!
Και προφανως δεν ειναι λυση να αποχωρησεις ησυχως ουτε ανησυχως.
Τι θέλεις τώρα ρε taver τέτοια ώρα να πέσω απο το μπαλκόνι??:shock:
σας περιμένω να το κάψομε κρητικά πρίν φύγω όμως ...προλαβαίνετε..:clap:
αντε μην τα παρω στο κρανίο και βήχει και η φανή απόψε..

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το ότι έφτασε η συζήτηση να αναφέρει και να ξαναναφέρει δύο συγκεκριμένα ονόματα απασχολεί καθόλου αυτούς τους ανθρώπους;Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά λέει ένα γνωμικό.Εκτός αν κυκλοφορούν τόσοι φαντασιόπληκτοι ανάμεσά μας.

Ειλικρινά με ενδιαφέρει μια τοποθέτηση σοβαρή από αυτούς.
Ο Traveller λέει αυτός είμαι και σε όποιον αρέσει.Και αναρωτιέται ορθά η Anel,αν αρχίσουμε όλοι να μιλάμε απαξιωτικά και αλλαζονικά τι θα γίνει εδώ;

Να θέσω κι άλλες παραμέτρους;
Πολλοί εδώ μέσα κρίνονται και αποκτούν συμπάθειες ή αντιπάθειες λόγω πολιτικών τοποθετήσεων αγνοώντας επί της ουσίας το σκοπό αυτού του φόρουμ.Αν ψάχνει ο οποιοσδήποτε πολιτικούς καθοδηγητές ή χώρο πολιτικοποίησης μάλλον έπεσε σε λάθος χώρο.Ασφαλώς και όλοι πέρνουμε θέση σε social θέματα αλλά αυτό θα έπρεπε να απέχει από την δημιουργία άτυπων συμμαχιών σε όλα τα ζητήματα επειδή ο άλλος είναι μπλε/πράσινος/κόκκινος/μαύρος/φούξια.

Και ακόμα περισσότερο να κρίνεται συνολικά ως προσωπικότητα από 10 "αρλούμπες" που έχει αραδιάσει σε ένα φόρουμ.Αυτό πια είναι εξοργιστικό και παρακαλώ να με διορθώνεται όπου βγάζω λάθος συμπεράσματα.Επαναλαμβάνω,πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε μια πλατφόρμα να συνεννοηθούμε.

dmdoc

Member
Μα τι πράμα και αυτό βραδιάτικα!!!!!
Πιαστήκατε όλοι με τον κακομοίρη τον traveller και τον λιθοβολείτε(για τον taver δεν μιλάω,ο 2ος είναι πάντα ο "τίποτα") λες και ο άνθρωπος δεν έχει με τίποτα καλύτερο να ασχοληθεί.Όταν όμως αρχίζει τα "ζευγαράκια" του,όλοι ξερογλείφεστε και ζητάτε κιάλλο κιάλλο.Αν τραβήξει καμιά γκαζιά σε κάποιον,ακούει τα εξ'αμάξης.Μα και σ'αυτή την περίπτωση,την άποψή του δεν λέει (έστω και γραφική);
Πληροφορίες "διαμάντια" δίνουν και άλλα αξιολογότατα μέλη.Μπινελίκια,ακούμε από παντού.
Τώρα,το αν φοβίζει τα καινούρια μέλη και αποχωρούν,και μένουν οι παλιές καραβάνες να αυξάνουν τους "πόντους" τους...μάλλον δεν αφορά κανέναν μας,παρά μόνο τους ιδιοκτήτες του site.Αυτοί καίγονται για την "αξία" του site.
Οπότε,αν επιδιώκουμε πραγματική ελευθερία λόγου για μας,το ίδιο δικαίωμα πρέπει να απολαμβάνει και ο κάθε γραφικός,είρωνας,ξυνός,ξερόλας,εξυπνάκιας,traveller ή όπως αλλιώς λέγεται.

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
πωπω maltakia θεμα που ανοιξες,χαμος θα γινει...ασε που το βλεπω να κλειδωνει μεχρι το πρωι.
παντως μες το μυαλο πολλων εισαι...
το θεμα παντως ειναι οτι εχει γινει μοδα να εισαι ''κακος''...
και πουλαει...
και δημοφιλης γινεσαι:shock:

ANEL

Member
Εδώ και κάτι μήνες έχω την ANEL και τη Dafni σε Ignore List (το έχω γράψει άλλωστε). Δε βλέπω τι γράφουν. Βλέπω όμως τα ευχαριστώ που πατάνε... Και τη διχόνια που συνεχώς σπέρνουν με ομόβροντες ριπές. Σε πολλά θέματα. Και μπορώ να φανταστώ τα voodoo που μου κάνουν στις συναντήσεις στην Πάτρα, που μάλλον έχουν "μολύνει" και τους υπόλοιπους εκεί παρευρισκόμενους.

Και ξαφνικά το πρόβλημα είμαι εγώ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ? Επειδή το λέει η ANEL και η Dafni?

Έλεος. (Έλεος, έλέος, έλεος, έλεος, για την ακρίβεια).

Ποιά είναι η λύση? Δεν ξέρω. Ίσως και να είναι να αποχωρήσω ησύχως.
αφού δεν βλέπεις τι γράφω,πως ξέρεις πως σπέρνω διχόνοιες???
τα ευχαριστώ που θα δώσω σε κάποιον για κάτι που έχει ήδη πει,σπέρνουν διχόνοια???ξεφύγαμε μάλλον....:roll:
όσο για το βουντού,με τιμά να με έχεις με τέτοιες ικανότητες,μα δεν τις έχω....:haha::haha:

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Το δύσκολο maltakias είναι να μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί και ΠΕΡΑΝ φιλίας ,γνωριμιών η οτιδιήποτε άλλο να επικροτούμε μια άποψη,θέση κλπ όταν μας βρίσκει σύμφωνους αλλά νάχουμε και το θάρρος να παραδεχτούμε το"φάουλ"τη λάθος συμπεριφορά του φίλου μας και να μη δίνουμε ευχαριστώ ακόμα κι αν κάτι δεν μας εκφράζει μόνο και μόνο χάρην φιλίας...γιατί έτσι οι στραβές συμπεριφορές παραμένουν και επιβραβεύονται κι όλας.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
για μενα απο το να πω μια διαφορετικη γνωμη μεχρι το να πιαστω μαλλι με μαλλι υπαρχει τεραστια αποσταση...και σιγουρα οι λογοι του να πιαστω μαλλι με μαλλι με καποιον δεν μπορουν επουδενι να αφορουν ταξιδιωτικα θεματα...για καποιους ομως δυστυχως κατα τη γνωμη μου έχει χαθει παντελως το μετρο
Και πολυ πολυ καλα κανεις που δεν πιανεσαι σε καυγαδες αν κατι τετοιο δε σου παει και δε σου αρεσει. Οποτε οταν η συζητηση παιρνει δρομους που δε σου αρεσουν και δεν προσθετουν και τιποτε στις ταξιδιωτικες σου γνωσεις, απεφυγε την και ασχολησου με κατι αλλο μεσα στο forum και και εξω απο αυτο, που σου ειναι πιο ευχαριστο.
Υπαρχει ενα ισοζυγιο ευχαριστησης: Διαλεξε την εκδοχη η οποια θα εξαρταται αποκλειστικα απο εσενα και θα σου δινει το maximum της ηρεμιας και της ικανοποιησης.

Traveller

Member
Πολλοί εδώ μέσα κρίνονται και αποκτούν συμπάθειες ή αντιπάθειες λόγω πολιτικών τοποθετήσεων αγνοώντας επί της ουσίας το σκοπό αυτού του φόρουμ.Αν ψάχνει ο οποιοσδήποτε πολιτικούς καθοδηγητές ή χώρο πολιτικοποίησης μάλλον έπεσε σε λάθος χώρο.Ασφαλώς και όλοι πέρνουμε θέση σε social θέματα αλλά αυτό θα έπρεπε να απέχει από την δημιουργία άτυπων συμμαχιών σε όλα τα ζητήματα επειδή ο άλλος είναι μπλε/πράσινος/κόκκινος/μαύρος/φούξια.
Είσαι θεός δεν παίζεσαι... το οτι διαλέγουμε συμφορμίτες με πολιτικά κριτήρια ούτε το είχα φανταστεί...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
κατεβάζω ρολά καληνύχτα σας..
θα δώ το μωρό μου τον θέμο!!
θα συνεχίσω με off line φιλάκια!!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πάω κι εγώ να ξαπλώσω ρεμάλια.

Μη και το κλειδώσουν μέχρι να ξημερώσει....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou