• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ιδέα μου είναι;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εγώ το είπα και το ξαναλέω (το ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι): Γαία πυρί μειχθήτω. Μ' άλλα λόγια: Κανονίστε μια συνάντηση (στο Ελατοχώρι, στο Πήλιο, στα Τρίκκαλα Κορινθίας) όλοι οι "ζωηροί", καθίστε γύρω από ένα τραπέζι με τσίπουρα και μεζέδες, βγάλτε τα 'σώψυχά σας ο ένας στον άλλον, λούστε τον, στολίστε τον, ισοπεδώστε τον, κάντε τα λαμπόγυαλο να ξαλεγράρετε. Και μετά ..., μετά ρίξτε κι ένα πεντοζάλι και να δείτε μετά πώς όλα θα είναι πολύ καλύτερα...

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Πάντως το πρόβλημα υπάρχει,σαφώς και δεν είναι ιδέα σου maltakias...
Τάχουμε πει και ξαναπεί πολλές φορές και στο παρελθόν,κόσμος φεύγει...και παλιοί χαλιούνται και δεν γράφουν αλλά και νεώτερα μέλη που είχαν συμμετοχή σε συζητήσεις,είχαν δραστηριότητα μετά από άσχημες συμπεριφορές την ..έκαναν και έπαψαν να μετέχουν.
Αλλο η αντιπαράθεση και άλλο η χλευαστική απαξιωτική μειωτική συμπεριφορά προς αντιπαράθεση,έχουν τεράστια διαφορά,αυτό είναι που ενοχλεί,ενοχλεί απλούς αναγνώστες που παρακολουθούν τέτοιες αντιπαραθέσεις πόσο μάλλον τον εμπλεκόμενο.

Το θέμα δεν είναι να πείσουμε τον traveller η τον οποιοδήποτε φέρεται έτσι,αλλά να συνειδητοποιήσει από μόνος του ο καθένας αν τελικά είναι προς το καλό της κοινότητας να μείνει με αυτούς που ασπάζονται την άποψη ...έτσι είμαστε όποιος αντέχει,η το καλό είναι να προσελκύσει και να κρατήσει όλα τα μέλη με μιά διαφορετική συμπεριφορά.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
με αφορμή το παραπάνω ποστ της Ιωάννας αναρωτιέμαι :1)τι θα γινόταν αν τον ίδιο τρόπο...για δυνατές αντοχές είχαν ακόμα2-3 μέλη??
2)και θα υπήρχε η ίδια ανοχή,δηλ.θα λέγανε κάποιοι ¨"αυτός είναι ο τρόπος του τάδε",τι να κάνουμε,μην μου δίνετε σημασία ή θα το συνηθίσετε...
Θα γινοταν πολυ περισσοτερος χαβας!
Αληθεια που χαθηκε αυτος ο AEKfan?

Dafni

Member
Προς Anel:
Οχι δε μπορει να επιβληθει. Τα μελη που ενοχλουνται εχουν τη δυνατοτητα, εφοσον το επιθυμουν, να απεχουν απο την πηγη της ενοχλησης τους. Αν συνεχιζουν να ξυνονται στη γκλιτσα του τσομπανη, τοτε μαλλον καπου το απολαμβανουν και αυτα...
που σημαινει τι βρε Ερση???οτι δε θα πουν την γνωμη τους για κατι αν αυτη δεν συντασσεται με τη γνωμη του traveller για να μην προκαλεσουν την αναρμοστη αντιδραση του?

ANEL

Member
Προς Anel:
Οχι δε μπορει να επιβληθει. Τα μελη που ενοχλουνται εχουν τη δυνατοτητα, εφοσον το επιθυμουν, να απεχουν απο την πηγη της ενοχλησης τους. Αν συνεχιζουν να ξυνονται στη γκλιτσα του τσομπανη, τοτε μαλλον καπου το απολαμβανουν και αυτα...
Ερση είμαι σίγουρη πως ξέρεις πως όσα λές ισχύουν και αντίστροφα...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
.
γ) τα μελη που δεν τον αντεχουν να μην τον διαβαζουν και να μην ασχολουνται μαζι του και ας αφησουν εμενα και τη ρενατα να μας κανει ρομπα η να μας ριχνει τις φαπες μας.

.;
Eρση γουστάρω φάπες απο τα χέρια του traveller..:D γιατί μου αρέσει να μαθαίνω και να γίνομαι καλύτερη..ειναι ο μέντοράς μου πειράζει??:shock:

Borealis

Member
Όλα τέλεια με τον Τράβελλερ, δεν με ενοχλεί καθόλου και δέχομαι και εγώ να με βρίζει αδιαμαρτύρητα. Δύο παρακλήσεις μόνο: Είναι ίδιον του σπουδαίου άνδρα να σκοπεύει κατευθείαν εκεί που θέλει να στείλει τα βέλη και να μην αφήνει να αιωρούνται. Και δεύτερον: Πάτα μια φορά το κουμπάκι ευχαριστώ, στην Ερση τον Γιώργο τον Τάβερ δεν ξέρω, αλλά θα πείσεις έτσι τουλάχιστον για τις καλές σου προθέσεις.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
που σημαινει τι βρε Ερση???οτι δε θα πουν την γνωμη τους για κατι αν αυτη δεν συντασεται με τη γνωμη του traveller για να μην προκαλεσουν την αναρμοστη αντιδραση του?
Παιδια μεγαλα ειμαστε και η συντριπτικη πλειοψηφια ενηλικες.
Φυσικα και θα πω τη γνωμη και θα πιαστω μαλλι με μαλλι (εικονικο φυσικα) με τον οποιονδηποτε traveller η taver. Τα ονοματα φυσικα ειναι ενδεικτικα γιατι αυτα αναφερθηκαν, εννοω οτι με τον καθενα με τον οποιο θεωρησα δικαιως η εν πολλοις και αδικως οτι εχω κατι να χωρισω θα αρπαχτω. Γιατι να φοβηθω και να μην την πω; Αυτο δεν το καταλαβαινω. Μπορει να θεωρησω οτι δεν εχει νοημα και δε θα με ενδιαφερε μια αντιπαραθεση, αλλα το να φοβηθω, το να δειλιασω και το να τρομαξω η οτιδηποτε αλλο, σε ενα forum στο internet το βρισκω χαζο! Αμα ηταν κανονικη και οχι εικονικη πραγματικοτητα, μπορει και να φοβομουνα μη μου αστραφτε κανεις καμια αναποδη, αλλα σε site δεν υπαρχει τετοιος κινδυνος, αρα τι να φοβηθω;Το τι θα σκεφτει το καθε μελος για εμενα; Αν τα εβγαλα καλα περα με τον traveller η αν μου την ειπε και μου την "εφερε"; Ε μην τρελλαθουμε κιολας!

Dafni

Member
Παιδια μεγαλα ειμαστε και η συντριπτικη πλειοψηφια ενηλικες.
Φυσικα και θα πω τη γνωμη και θα πιαστω μαλι με μαλι (εικονικο φυσικα) με τον οποιονδηποτε traveller η taver.
για μενα απο το να πω μια διαφορετικη γνωμη μεχρι το να πιαστω μαλλι με μαλλι υπαρχει τεραστια αποσταση...και σιγουρα οι λογοι του να πιαστω μαλλι με μαλλι με καποιον δεν μπορουν επουδενι να αφορουν ταξιδιωτικα θεματα...για καποιους ομως δυστυχως κατα τη γνωμη μου έχει χαθει παντελως το μετρο

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Και μπορεις να επιβαλλεις κατι τετοιο; Μονο τη δικη σου συμπεριφορα μπορεις να ελεγξεις.
Εδώ και κάτι μήνες έχω την ANEL και τη Dafni σε Ignore List (το έχω γράψει άλλωστε). Δε βλέπω τι γράφουν. Βλέπω όμως τα ευχαριστώ που πατάνε... Και τη διχόνια που συνεχώς σπέρνουν με ομόβροντες ριπές. Σε πολλά θέματα. Και μπορώ να φανταστώ τα voodoo που μου κάνουν στις συναντήσεις στην Πάτρα, που μάλλον έχουν "μολύνει" και τους υπόλοιπους εκεί παρευρισκόμενους.

Και ξαφνικά το πρόβλημα είμαι εγώ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ? Επειδή το λέει η ANEL και η Dafni?

Έλεος. (Έλεος, έλέος, έλεος, έλεος, για την ακρίβεια).

Ποιά είναι η λύση? Δεν ξέρω. Ίσως και να είναι να αποχωρήσω ησύχως.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
θα με ενδιέφερε πραγματικά ν' ακούσω τη γνώμη σου και στο 2ο ερώτημά μου!
Να υποθεσω οτι αυτο ειναι το δευτερο ερωτημα σου;

2)και θα υπήρχε η ίδια ανοχή,δηλ.θα λέγανε κάποιοι ¨"αυτός είναι ο τρόπος του τάδε",τι να κάνουμε,μην μου δίνετε σημασία ή θα το συνηθίσετε...
Και που να ξερω εγω τι ειδους ανοχη θα ειχαν οι "καποιοι" η τι θα ελεγαν. Δεν ειμαι porte parole κανενος.
Εγω παντως τα ιδια θα ελεγα και σε αυτην την υποθετικη περιπτωση.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou