• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ιδέα μου είναι;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ANEL

Member
Traveller;225082 Στην περίπτωση που λες όμως εσύ το πράμα αλλάζει... συγκεκριμένα άτομα περιμένουν στη γωνία για να την πουν σε εμένα και τον taver με κάθε ευκαιρία... ..[/quote said:
ε,μην τους δίνεις και εσύ την ευκαιρία:D

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και γιατί το συνεχίζεις λοιπόν σε άλλο θέμα,το θέμα που ήδη σφραγίστηκε πριν γίνει μπάχαλο γι'αυτό ακριβώς το λόγο;

Είναι ένα ζήτημα σοβαρό αυτό.Και χρήζει κουβέντας.Πόσες φορές δηλαδή συνεχίζονται αλλού κόντρες που το ίδιο το moderation έκλεισε ήδη.

Τι ψάχνουμε;
Το μπάτσο μας;

Επειδή δεν γουστάρω το μπάτσο (σχήμα λόγου είναι,μην αρπαχτούν οι mods τώρα) μήπως να κάτσουμε να δούμε τι φταίει;

Και ρε Traveller φταίει κι ο τρόπος που γράφεις.Μην το αγνοείς ρε γαμώτο.

Τα προβοκατόρικά σου τα προσπερνάω γιατί επιδιώκω να ανοίξει όσο γίνεται η συζήτηση.

Traveller

Member
Ρε συ maltakias ξεκόλλα ρε... πια προβοκατόρικα? που διάολο τα είδες πάλι τα προβοκατόρικα? το θέμα το συνέχισα γιατί δεν πρέπει να μένουν λάθος εντυπώσεις... και δεν μιλάω για αέρα εντυπώσεις ότι ο Τροτσκυ ήταν προδότης που μπορεί να μιλάμε για χρόνια και άκρη να μην βρίσκουμε μιλάω για πραγματικά πράγματα... δεν μπορεί να νομίζει ο άλλος ότι θα πάρει το αεροπλάνο με 20? και θα πάει στη Φρανκφούρτη γιατί δεν ισχύει... τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις την διαφορά?

όσον αφορά τον τρόπο που γράφω αυτός είναι δεν αλλάζει... ναι είναι αλαζονικός πολλές φορές αλλά αυτός είναι... τουλάχιστον εγώ ξέρω που και τι να γράψω και χωλαίνω στον τρόπο... άλλοι δεν ξέρουν καν να γράψουν...

ANEL

Member
όχι,δεν είναι φαντασίωση του μυαλού σου...ούτε καν φαντασίωση είναι, γιατί δεν γίνεται να έχουμε όλοι την ίδια φαντασίωση:D
είναι η πραγματικότητα,η ίδια, για τη οποία έχουμε με τον ένα ή τον άλλον τρόπο κουβεντιάσει(ή καλύτερα έχουμε προσπαθήσει να κουβεντιάσουμε)πολλές φορές ως τώρα..είναι η ίδια πραγματικότητα που αποθαρρύνει πολλά μέλη να μοιραστούν τις εμπειρίες τους στο φόρουμ ή τα διώχνει ή...
αλλά ως γνωστό η βία φέρνει βία;)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Και ρε Traveller φταίει κι ο τρόπος που γράφεις.Μην το αγνοείς ρε γαμώτο.
Σαφως και αυτος ειναι ο λογος για τον οποιον γινεται η συζητηση. Για το πως γραφει ο Traveller και δευτερευοντως ο Taver. Προφανως και ο Traveller γραφει προκλητικα και εκνευριστικα.
Ειναι κατανοητο οτι πολλα νεα μελη να παθαινουν καποιου ειδους σοκ με το που ερχονται καταρχην σε επαφη με τον γραπτο του λογο. Καποια απο αυτα τα μελη στην πορεια μπαινουν στο παιχνιδι, καποια παλι οχι.

Λοιπον υπαρχουν οι εξης δυνατοτητες:
α) να τον πεισουμε να γραφει αλλιως.
β) να τον αποβαλλουμε δια παντως, αν δεν πειστει να γραφει αλλιως.
γ) τα μελη που δεν τον αντεχουν να μην τον διαβαζουν και να μην ασχολουνται μαζι του και ας αφησουν εμενα και τη ρενατα να μας κανει ρομπα η να μας ριχνει τις φαπες μας.

Η πρωτη λυση αφορα εκεινον και μονο.
Η δευτερη λυση δε μου αρεσει καθολου, οπως επισης δε μου αρεσε που καποια μελη στην πορεια του χρονου αποβληθηκαν δια παντος απο το forum. Δεν ταιριαζει στην νοοτροπια μου αυτη η αστυνομευση του γραπτου λογου.
Η τριτη λυση δε με ενοχλει καθολου.

Τεταρτη λυση βλεπετε να υπαρχει;

Dafni

Member
λοιπον γραφω παλι τη θεση μου με αυτη την ευκαιρια ....
οι διαφορετικες αποψεις ειναι απολυτως θεμιτες και εποικοδομητικες.
τα λαθη είναι μεσα στο προγραμμα(ουδεις ασφαλτος που ειπε και η γνωστη λαικη αηδος)
το να προσβαλλουμε ,να χρησιμοποιουμε μειωτικες εκφρασεις,απαξιωτικους χαρακτηρισμους με τη δικαιολογια οτι δεν είμαστε αγγελοι ,δεν το καταλαβαινω...
κατ'αρχην το φορουμ δεν ειναι σχολειο που καθονται οι μαθητες και ακουν το δασκαλο(ευτυχως τα τελευταια χρονια ,εχει δωθει εμφαση στην κριτικο πνευμα και στην εκπαιδευση)
ολοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοι αρα οι πολυφωνια είναι θεμιτη
αν για παραδειγμα καποιος δωσει μια πληροφορια για ένα πολυ καλο ξενοδοχειο με 90 ευρω είναι ισως πολύ χρησιμη για πολλους,αλλα για ένα backpacker που μενει σε χοστελ με κοστος 20ή 30 ευρω είναι αχρηστη καθως και για αυτον που έχει τη δυνατοτητα και επιλεγει να μενει σε σουπερ χλιδατα ξενοδοχεια των 250 ευρω...
είναι θεμα πολιτισμου το πως μιλαει κανεις και ιδιαιτερα πως γραφει ...
είναι θεμα αρχων το να σεβεται τη διαφορετικοτητα
προσωπικα δε με αφορουν πληροφοριες που προερχονται απο άτομα που τις επιδεικνυουν ως θεσφατα ή που δεν εχουν ενδοιασμο να προσβαλλουν...για τον απλουστατο λογο οτι ακομα κι αν η πληροφορια αυτη με ενδιαφερει μπορω να την παρω απο χιλιες μεριες στο ιντερνετ χωρις να χρειαστει να διαβασω πραγματα που θιγουν εμενα ή τους γυρω μου...αλλα ακομα κι αν δεν μπορουσα ,θεωρω πιο σημαντικο να διαφυλασσεται η αξιοπρεπεια μου και η αξιοπρεπεια των συνανθρωπων μου απο το μαθω απο ποια εταιρεια να κλεισω εισητηριο ή σε ποιο εστιατοριο να φαω

ANEL

Member
Σαφως και αυτος ειναι ο λογος για τον οποιον γινεται η συζητηση. Για το πως γραφει ο Traveller και δευτερευοντως ο Taver. Προφανως και ο Traveller γραφει προκλητικα και εκνευριστικα.
Ειναι κατανοητο οτι πολλα νεα μελη να παθαινουν καποιου ειδους σοκ με το που ερχονται καταρχην σε επαφη με τον γραπτο του λογο. Καποια απο αυτα τα μελη στην πορεια μπαινουν στο παιχνιδι, καποια παλι οχι.

Λοιπον υπαρχουν οι εξης δυνατοτητες:
α) να τον πεισουμε να γραφει αλλιως.
β) να τον αποβαλλουμε δια παντως, αν δεν πειστει να γραφει αλλιως.
γ) τα μελη που δεν τον αντεχουν να μην τον διαβαζουν και να μην ασχολουνται μαζι του και ας αφησουν εμενα και τη ρενατα να μας κανει ρομπα η να μας ριχνει τις φαπες μας.

Η πρωτη λυση αφορα εκεινον και μονο.
Η δευτερη λυση δε μου αρεσει καθολου, οπως επισης δε μου αρεσε που καποια μελη στην πορεια του χρονου αποβληθηκαν δια παντος απο το forum. Δεν ταιριαζει στην νοοτροπια μου αυτη η αστυνομευση του γραπτου λογου.
Η τριτη λυση δε με ενοχλει καθολου.

Τεταρτη λυση βλεπετε να υπαρχει;

ναι!να μη διαβάζει και να μην ασχολείται αυτός με τα μέλη που δεν αντέχει/δεν συμφωνεί/δεν...δεν..δεν..;)

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
ναι!να μη διαβάζει και να μην ασχολείται αυτός με τα μέλη που δεν αντέχει/δεν συμφωνεί/δεν...δεν..δεν..;)
Και μπορεις να επιβαλλεις κατι τετοιο; Μονο τη δικη σου συμπεριφορα μπορεις να ελεγξεις.

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Σιγουρα ο τροπος του Traveller ειναι για δυνατες αντοχες. Και αντε εγω θεωρω οτι μπορω να τον αντικρουσω αν χρειαστει γιατι τον εχω παρακολουθησει και ειμαι υποψιασμενη και εχω και τις λεκτικες ικανοτητες να το κανω αλλα δεν ισχυει με ολους. Οι καινουργιοι στο φορουμ παθαινουν σοκ. Και δεν ξερουν την αξια του φορουμ για να κανουν υπομονη και πιθανοτατα προσπερνουν το σαιτ. Δεν νομιζω οτι θα μας αρεσε να μεινουμε εμεις κι εμεις ως ενεργα παντα μελη και να τρωγομαστε μεταξυ μας...
Απο την αλλη ο τροπος δεν αλλαζει απλως ισως να δινει καμια ευκαιρια τους νεωτερους μεχρι να παρουν πρεφα τι γινεται κι αν καποιος ενοχλειται ε ας μην συνεχιζει!!!!
Τι λες Traveller? Δωσε και λιγο τοπο στα νιατα!! Ειναι πιο επιπολεα και αφελη!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Προς Anel:
Οχι δε μπορει να επιβληθει. Τα μελη που ενοχλουνται εχουν τη δυνατοτητα, εφοσον το επιθυμουν, να απεχουν απο την πηγη της ενοχλησης τους. Αν συνεχιζουν να ξυνονται στη γκλιτσα του τσομπανη, τοτε μαλλον καπου το απολαμβανουν και αυτα...

ANEL

Member
με αφορμή το παραπάνω ποστ της Ιωάννας αναρωτιέμαι :1)τι θα γινόταν αν τον ίδιο τρόπο...για δυνατές αντοχές είχαν ακόμα2-3 μέλη??
2)και θα υπήρχε η ίδια ανοχή,δηλ.θα λέγανε κάποιοι ¨"αυτός είναι ο τρόπος του τάδε",τι να κάνουμε,μην μου δίνετε σημασία ή θα το συνηθίσετε...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou