• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ιδέα μου είναι;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Πρώτ’ απ’ όλα βρισκόμαστε στο social άρε ξεδώστε όσο θέλετε!!! Δεν κλειδωνόμαστε ακόμα!!!!

Πολύ μου άρεσε η τοποθέτηση της Έρσης: μέσα σε όλη την αναμπουμπούλα, ας βρεθεί μια λύση. Ποια είναι αυτή? Ας βρεθεί.
Εγώ βρίσκω ότι η ιστορία πάει κάπως έτσι (εσαεί: ) Γράφει πχ ο φίλος ο Κώστας για την Ρουμανία ότι ο Δράκουλας λέγεται Bran, τον διορθώνω ότι λέγεται Vlad Tepes III με ελαφρά ειρωνεία (εικονικό σενάριο) και επιστρέφει ένα συνονθύλευμα μηνυμάτων που με κατηγορεί που είμαι είρωνας. Άρα στην ουσία έχουμε μια διαφωνία επί της ουσίας και μια διαφωνία επί του τρόπου. Έχω τοποθετηθεί κάποιες φορές και για τα δύο δεν θα το ξανακάνω.

Μετά από αρκετό καιρό παραμονής στην Ρουμανία (Galati) και στην Γκάνα, για τα περισσότερα θέματα δεν μπορώ να αμφισβητηθώ (περιαυτολογώ για να μην κλωθογυρίζουμε με τα ίδια άτομα). Άρα αν είμαι προσβλητικός και η λύση είναι να αποκλειστώ (όπως ξεκάθαρα τίθεται αρκετές φορές) τότε ο Δράκουλας θα παραμείνει με το όνομα Bran και η WII θα …έρχεται στην Ελλάδα. Άρα όλοι λοιπόν που ενοχλούνται με τις ειρωνείες (και πάρα πολύ καλά κάνουν) ας ζυγίσουν και την χασούρα τους από τον αποκλεισμό μου.

Εγώ έχω δεχθεί ότι κάποιοι άνθρωποι έτσι είναι και όσο κι αν βάλλονται επί δύο χρόνια τώρα δεν θα αλλάξουνε. Άρα κρατάω τις πολύτιμες πραγματικά πληροφορίες και ... (εγώ) αδιαφορώ (επαναλαμβάνω ΕΓΩ). Γιατί έχω την πολυτέλεια να το κάνω (ΕΓΏ αυτό κάνω..)..

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Διαβάζοντας τις απαντήσεις έχω να πω τα εξής. Είναι γεγονός ότι το ύφος που χρησιμοποιούμε για να απαντήσουμε σε ένα σχόλιο μας χαρακτηρίζει. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με το ύφος ορισμένων απαντήσεων. Άλλες τόσες φορές έχω γελάσει κιόλας σίγουρη όμως ότι προσωπικά δεν θα έγραφα ποτέ μια τέτοια απάντηση.
Το πώς επιλέγει κάποιος να απαντήσει είναι για μένα προσωπικό του θέμα και καλό είναι να τον απασχολήσει. Δεν πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς πρέπει να του υποδείξει κάτι. Και η μοναχική πορεία είναι μια επιλογή.
Και για να κάνω ακόμη πιο ξεκάθαρη τη θέση μου, σε καμία περίπτωση δεν αναφέρομαι μόνο στους 2 ανθρώπους που στοχοποιήθηκαν παραπάνω.
Είναι λογικό ορισμένοι να γνωρίζουν ένα θέμα καλύτερα από κάποιους άλλους (στους άλλους είμαι κι εγώ…)
Κατά τη γνώμη μου το forum δεν πρέπει να αποτελεί χώρο διενέξεων. Ο καθένας μας έχει μια δική του οπτική για τα πράγματα κι αυτό είναι από μόνο του ενδιαφέρον. Σε τελική ανάλυση, αν δέχομαι τα πάντα που μου λέει π.χ. ο Traveller (τον επιλέγω μόνο και μόνο γιατί πολυακούστηκε το όνομα του), να του στείλω πμ, να γνωριστούμε, να πάμε για κανέναν καφέ και να μου πει τα άπαντα περί ταξιδιών, μη κάθομαι και παιδεύομαι διαβάζοντας αι γράφοντας ιστορίες.
Επιλέγω να συμμετέχω στο forum για την ποικιλία «ταξιδιωτικών» απόψεων σε ένα θέμα που με ευχαριστεί.
Κλείνοντας να τονίσω ότι δε συμφωνώ με την όποια στοχοποίηση.

Και κάτι τελευταίο.

Να πάρεις Zantac να σου περάσει!
Αυτό ακριβώς το ύφος είναι το αντικείμενο συζήτησης. Για μένα αυτή η πρόταση σου είναι κατά κάποιον τρόπο off topic.

Dafni

Member
Αληθεια εχουμε κανενα Ναζωραιο εδω μεσα; Δεν το ειχα καταλαβει... Τοτε μαλλον νερο με ξυδι θα επρεπε να ανακατευω κατα τον Borealis!
εγω παντως δεν είμαι σιγουρα...δε θα κατσω να γυρισω και το αλλο μαγουλο ....

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Ας αστειευτώ και λίγο… δεν είχα την «τιμή» να μου απαντήσει ποτέ ο Traveller (ευτυχώς είμαι μεγάλο παιδί και το ξεπερνάω γρήγορα…) αλλά το έχει κάνει ο Taver σε χαλαρό ομολογώ ύφος στην ταξιδιωτική ιστορία που γράφω. Τα είπαμε χαλαρά (δεν είμαι από Θεσσαλονίκη :D) και τέλος. Μου αρέσει η ιστορία που γράφει και τη διαβάζω ευχάριστα. Ελπίζω κάποτε να την αξιοποιήσω κιόλας. Προσωπικά αυτό το κομμάτι του Taver και του όποιου Taver με ενδιαφέρει. Αυτή είναι η δικία μου επιλογή.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Τώρα εγώ που κάποιες φορές διασκεδάζω απίστευτα με τον τρόπο που γράφει ο Traveller και το χιούμορ του, έχω πρόβλημα? Να πάω να κοιταχτώ? :roll::haha:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Με λίγο μαστίγωμα θα στρώσεις εσύ!!!

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Τώρα εγώ που κάποιες φορές διασκεδάζω απίστευτα με τον τρόπο που γράφει ο Traveller και το χιούμορ του, έχω πρόβλημα? Να πάω να κοιταχτώ? :roll::haha:
όχι καλέ!
άλλωστε κι εγώ έγραψα παραπάνω
"Άλλες τόσες φορές έχω γελάσει κιόλας..."

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Προφανώς πάντως το ζήτημα απασχολεί μια μεγάλη μερίδα του φόρουμ αφού οι 7 σελίδες σε 10 ώρες κάτι πρέπει να σημαίνουν.

Η κριτική για την κριτική πολύ φοβάμαι ότι δεν αρκεί.Ούτε η υποχώρηση αποτελεί λύση ούτε και η παράβλεψη κάποιων χρηστών.Αν κάποιοι το επιλέγουν,δικαίωμά τους,αλλά μην το προτείνουν και ως λύση.Δεν θέλω να αγνοώ αυτά που λέει ο κάθε... maltakias,γιατί παραπροσωποποιήθηκε το ζήτημα νομίζω,αλλά να παίρνω αυτά που είναι χρήσιμα για την κοινότητα και αν δεν μπορώ να ξεφορτωθώ τα άσχημά του τουλάχιστον να τα εξωθώ στο πυρ το......social.

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Σπύρε από το pc μου πήρες τη φράση...Μαστίγια astraλούλα μου, μαστίγια :bleh::haha:

Σε ό,τι αφορά το θέμα, είχα ξαναγράψει τη γνώμη μου και σε άλλο παρόμοιο που τελικώς κλειδώθηκε. Για τους νέους είναι κομμάτι "βαρύ" στην αρχή να πετύχουν μια δυο απαντήσεις που είτε ειρωνεύονται, είτε κάνουν πλάκα που δεν την πιάνουν με τη μια.
Από εκεί και μετά, είναι στο δικό τους χέρι πως θα το διαχειριστούν, όπως έγραψε και η ΕΡΣΗ. Μήπως το καλύτερο θα είναι να μην ανεβάζουν τόσο εύκολα πίεση και απλά να το παρακολουθούν;
Έτσι με το καιρό μαθαίνεις τον τρόπο του άλλου, όπως μαθαίνεις και μια παρέα- γιατί ακόμα και αυτό το forum παρέα είναι, μεγάλη αλλά είναι- όταν είσαι νέος σε αυτήν.
Είναι απολύτως λογικό, πριν έρθεις εσύ στην παρέα, να έχει αυτή αποκτήσει τους δικούς της κώδικες, το δικό της χιούμορ και τις δικές της συμπάθειες ή ακόμα και αντιπάθειες.
Αν ο χ ή ψ δεν μπορεί αυτό να το "δει" ή να το δεχτεί γιατί ανεβάζει εύκολα πίεση έχει την επιλογή είτε να έρθει σε προσωπική επαφή με τον άλλο, είτε να αδιαφορήσει παρά να κάνει ένα θέμα δικό του ή όχι, πεδίο διένεξης που μόνο τέλος θα έχει τελικά είτε να είναι off topic είτε να εμπλέξουν κι άλλα μέλη μέσα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou