• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ιδέα μου είναι;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Twinkie, για newbie και για "πιτσιρίκα" δε θα μπορούσες να τα πεις πιο ώριμα και ξεκάθαρα. Δυστυχώς κάποιοι περιβάλλονται από σύννεφο αιθαλομίχλης και πέρα από τη μύτη τους δεν μπορούν να δούν ούτε το απέναντι ντουβάρι αλλά ούτε και τη λεωφόρο...

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Baba μου, θα εκτιμούσα δεόντως στη συνέχεια να μη μου βάζεις τα εισαγωγικά στο πιτσιρίκα. Ευχαριστώ, η πιτσιρίκα.:bleh::bleh:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Νομίζω θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τοποθετηθεί και ο Def πλέον.Μιας και έχει δημιουργηθεί μια γενική εικόνα ότι ισχύει η πολεμική εδώ μέσα και μάλλον δεν υπάρχει διάθεση μείωσης των εντάσεων.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Νομίζω ότι εξαντλήθηκε πάλι το θέμα, πολύ πιο γρήγορα απ'ότι νόμιζα.

Η τοποθέτηση η δική μου πριν το θέμα κλειδωθεί είναι η εξής (δε διαφέρει απ'ότι έχω ξαναγράψει πολλές φορές):

Όλα τα φόρουμ του κόσμου είναι καθρέφτες της κοινωνίας που ζούμε. Όσο τα φόρουμ είναι ανοιχτά σε όλους, τόσο περισσότερη διαφορετικότητα θα συναντάμε σε αυτά. Από εκεί και πέρα, κάθε φόρουμ, όσο αντικειμενικός και να προσπαθεί να το παίζει ο ιδιοκτήτης του, έχει μια ταυτότητα η οποία φέρεται από τον ίδιο και το χαρακτήρα του.

Έτσι, έχουμε φόρουμ χωρίς καθόλου moderation που γίνεται το σώσε, έχουμε και φόρουμ που είναι πραγματικός στρατός, με 50 moderators και ούτε μία λέξη off topic (δε μιλάμε για εκφράσεις που υπερβαίνουν τα τυπικά, ούτε για πλάκα).

Προσωπικά ποτέ δεν ήμουν των άκρων, και έτσι έχει "βγει" και το TravelStories. Νομίζετε δεν είναι εύκολο να κάνεις ένα φόρουμ στρατό; πανεύκολο είναι, βάζεις 10 mods, και τους δίνεις γραμμή "ότι κουνιέται το σβήνετε" και "όποιος γράψει μια κουβέντα παραπάνω τον πετάτε έξω". Δε θα το ήθελα αυτό για το TravelStories. Πιστεύω στη διαφορετικότητα κάθε ανθρώπου, και ειδικά σε ένα φόρουμ με αντικείμενο τα ταξίδια πιστεύω είναι πολύ σημαντικό να μην καλουπώνονται οι συμπεριφορές των μελών, και να έχουν το ελεύθερο να εκφράζονται με το προσωπικό τους στυλ.

Φυσικά, δε θα ήθελα ούτε το άλλο άκρο, δηλαδή το προσωπικό στυλ να καταλήγει σε κακές συμπεριφορές που βλάπτουν την κοινότητα περισσότερο απ'ότι τη βοηθάνε. Γι'αυτό και πάντα ενθαρρύνουμε τις αναφορές από τα μέλη, ώστε να βλέπουμε τι γίνεται και όπου κρίνουμε ότι υπάρχει θέμα να το λύνουμε.

Από τη στιγμή όμως που τα παραπάνω κριτήρια είναι υποκειμενικά, είναι δεδομένο ότι ποτέ δε θα είναι όλοι ευχαριστημένοι. Για κάποιον η λέξη "σαχλαμάρες" είναι κολάσιμη και προσβλητική, ενώ για κάποιον άλλον δεν είναι. Επομένως όπου και να τοποθετήσω τη γραμμή μεταξύ του τι είναι επιτρεπτού εδώ και τι όχι, πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα τη βλέπουν σε λάθος σημείο με τα δικά τους μάτια.

Αυτά. Μπορούμε να επιστρέψουμε στα ταξιδιωτικά θέματα τώρα θαρρώ. :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou