ANEL
Member
.Επαναλαμβάνω,πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε μια πλατφόρμα να συνεννοηθούμε.
και τι κάνεις εσύ γι αυτό???πας για ύπνο αντί να οργανώσεις ένα debate?
.Επαναλαμβάνω,πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε μια πλατφόρμα να συνεννοηθούμε.
κοιτα ερση μου τι εννοω...γιατι δε θες να το καταλαβεις νομιζω...να γραφω για ένα ταξιδιωτικο θεμα μια γνωμη και ο αλλος να μου την πεφτει και να με μειωνει το έχω βιωσει...δε μου αρεσει η προσωπικη αντιπαραθεση και έκανα αναφορα...αλλα μετα απο ενα διαστημα επαναληφθηκε το ιδιο και το ιδιο ,μαλιστα απο τα ιδια ατομα...δεν ξερω τι εννοεις οτι θα έπρεπε να κανω...να μη δωσω σημασια?παρντον αλλα δεν καταλαβαινω γιατι....επειδη κανα δυο θεωρουν δεδομενο οτι μπορουν να μιλανε οπως θελουν? γιατι με τοσα μελη αυτο το φορουμ δεν έχει προβληματα παρα με κανα δυο?Και πολυ πολυ καλα κανεις που δεν πιανεσαι σε καυγαδες αν κατι τετοιο δε σου παει και δε σου αρεσει. Οποτε οταν η συζητηση παιρνει δρομους που δε σου αρεσουν και δεν προσθετουν και τιποτε στις ταξιδιωτικες σου γνωσεις, απεφυγε την και ασχολησου με κατι αλλο μεσα στο forum και και εξω απο αυτο, που σου ειναι πιο ευχαριστο.
Υπαρχει ενα ισοζυγιο ευχαριστησης: Διαλεξε την εκδοχη η οποια θα εξαρταται αποκλειστικα απο εσενα και θα σου δινει το maximum της ηρεμιας και της ικανοποιησης.
Αυτο που λεω ειναι οτι εσυ επιλεγεις αν θα νοιωσεις μειωμενη η οχι. Αν εχεις εμπιστοσυνη στην αποψη σου, τι σε νοιαζει τι λενε για τα γραφομενα σου δυο τρελλοι, γραφικοι, η κακοπροαιρετοι η κακεντρεχεις; Αν αυτο που εισπραττεις απο την πλειοψηφια των μελων του forum ειναι οτι οι αποψεις σου ειναι επιβοηθητικες για αυτους, τοτε γιατι να χαλιεσαι για μια δυο περιπτωσεις;κοιτα ερση μου τι εννοω...γιατι δε θες να το καταλαβεις νομιζω...να γραφω για ένα ταξιδιωτικο θεμα μια γνωμη και ο αλλος να μου την πεφτει και να με μειωνει το έχω βιωσει...δε μου αρεσει η προσωπικη αντιπαραθεση και έκανα αναφορα...αλλα μετα απο ενα διαστημα επαναληφθηκε το ιδιο και το ιδιο ,μαλιστα απο τα ιδια ατομα...δεν ξερω τι εννοεις οτι θα έπρεπε να κανω...να μη δωσω σημασια?παρντον αλλα δεν καταλαβαινω γιατι....επειδη κανα δυο θεωρουν δεδομενο οτι μπορουν να μιλανε οπως θελουν? γιατι με τοσα μελη αυτο το φορουμ δεν έχει προβληματα παρα με κανα δυο?
δεν μπορω να μην το πω...η αποψη του dmdoc με καλυψε απολυτα ....
εγώ ερση οταν με φτυνουν δεν παω να αγορασω ομπρελλα ...αλλοι μπορουν αν θελουν να κανουν οτι βρεχει...Αυτο που λεω ειναι οτι εσυ επιλεγεις αν θα νοιωσεις μειωμενη η οχι. Αν εχεις εμπιστοσυνη στην αποψη σου, τι σε νοιαζει τι λενε για τα γραφομενα σου δυο τρελλοι, γραφικοι, η κακοπροαιρετοι η κακεντρεχεις; Αν αυτο που εισπραττεις απο την πλειοψηφια των μελων του forum ειναι οτι οι αποψεις σου ειναι επιβοηθητικες για αυτους, τοτε γιατι να χαλιεσαι για μια δυο περιπτωσεις;
Εμείς οι κοινοί θνητοί που δεν ξέρουμε τι μάρκα μπουζί έχει το Airbus 320 δε μπορούμε να μιλάμε
Θα το βουλώσει ANEL; Η θα σου διαγράψουν το σχόλιο;
να το βουλώσω δεν παίζει..αρα μοιραία θα μου διαγράψουν το σχόλιο
τωρα γιατι αυτη η θεση μου θυμιζει τον ποντιο πιλατο ,δεν ξερω ....αλλα αυτος μου ηρθε στο μυαλο αυτοματωςΤο τι θα κανεις εχει να κανει με την συγκεκριμενη περιπτωση και τον χαρακτηρα σου. Προφανως και δε μπορω να ορισω πως εσυ θα νοιωσεις και συνεπαγωγικα πως θα φερθεις, αλλα κατα τη δικια μου κριση τιποτε απο ολα αυτα δεν αξιζουν για κανεναν απο εμας τον κοπο.