• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

paykopete

Member
Χρονια πολλα με υγεια και χαρες σε ολες και ολους!
Επανερχομαι με 3 παραστασεις που ειδα τις τελευταιες ημερες :

Ντίνος Χριστιανόπουλος - Το ταγκαλάκι
Παρα πολυ καλη παρασταση, εξαιρετικος ο Χαρης Φλεουρας οπως και η σκηνοθεσια! Νομιζω οτι εχει σταματησει η θα κανει ξανα περιοδεια. Αξιζει να την δειτε!

The Doctor
Πηγα με μεγαλες προσδοκιες καθως ειχα διαβασει αρκετες κριτικες. Εξαιρετικη παρασταση για την σκηνοθεσια, τους ηθοποιους και την ηθοποιαρα που λεγεται Στεφανια Γουλιωτη! Δεν εχω λογια. Μου αρεσαν πολυ τα μνματα του εργου. Το μονο σημειο που με κούρασε λίγο ητανε η διαρκεια καθως πιστευω οτι θα μπορουσε ειδικα στο πρωτο μερος να ειναι πιο συντομο. Παρ ολα αυτα εννοείται ότι αξιζει να την δει καποιος!

Οταν εκλαψε ο Νιτσε
Πολυ δυσκολο εργο για να μπορεσεις να το φερεις σε μια σκηνη. Η σκηνοθεσια ητανε παρα πολυ καλη, οι ηθοποιοι ητανε επισης πολύ καλοί και μπορω να πω οτι η παρασταση ητανε σαν μια συνεδρια με ψυχολογο. Με γεμισε και μου δημιουργησε την αναγκη να διαβασω Νιτσε. Παρ ολα αυτα δεν ειναι ευκολη παρασταση (αλλα ουτε και πολυ απαιτητικη) και θελει να ειστε συγκεντρωμενοι!

Το επομενο που εχω κλεισει ειναι τελος Γεναρη τα Ανεξαρτητα Κρατη αλλα προφανως ολο και κατι αλλο θα μπει! Οτι εχετε να προτεινετε , ευχαριστως!

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.748
Μέλη
39.488
Νεότερο μέλος
DespinaTsi