αθηνα123
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?????????????????
- Ταξίδι-Όνειρο
- νησια μαρκισας
κριση υπηρχε και παντα θα υπαρχει σ αυτη τη χωρα,τα ποσοστα ομως ολο και ανεβαινουν και θα ανεβουν περισσοτερο.αυτο δεν μπορουμε να το παραβλεψουμε και δυστυχως η παγκοσμια κριση βοηθαει και στη δικια μας την τοπικη.δηλαδη οι τρελες αυξησεις στα τροφιμα , στα επιτοκια,στις δεκο και αλλου δεν ειναι κριση?πρεπει να αρχισουν οι απολυσεις για να πουμε οτι βρισκομαστε σε κριση.εξαλλου ποτε μια κριση δεν επηρεαζει μονο τους πλουσιους με τις μεγαλες επιχειρησεις.δυστυχως ολα ειναι αλληλενδετα και η κριση θα περασει και εχει ηδη περασει και στο λαο .εξαλλου οπως αναφερθηκε και παραπανω δεν ειναι ολη η ελλαδα δημοσιοι υπαλληλοι ειναι και οι συνταξιουχοι και οι ελευθεροι επαγγελματιες.ουτε ειναι λυση το να αγοραζεις λιγοτερα πραγματα (εννοω τα βασικα ειδη)θεωρωντας οτι ετσι βρηκες τη λυση για να αντιμετωπισεις την κριση.οσο και για τους απολυμενους ρουμανους και βουλγαρους των ελληνικων επιχειρησεων,θα πρεπει δηαδη να μην τους λυπηθω αν απολυθουν επειδη δεν ειναι ελληνες ή επειδη πηραν τις δουλειες των ελληνων?εγω προσωπικα δεν λειτουργω ετσι
υγ.και γω δεν θα στερηθω τα ταξιδια μου,ομως για να τα κανω θα θυσιασω πολλα περισσοτερα πραγματα ακομα,περισσοτερα απο οσα στερουμε ηδη.αυτο για μενα ειναι προσωπικη κριση.
υγ.και γω δεν θα στερηθω τα ταξιδια μου,ομως για να τα κανω θα θυσιασω πολλα περισσοτερα πραγματα ακομα,περισσοτερα απο οσα στερουμε ηδη.αυτο για μενα ειναι προσωπικη κριση.