• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Θύματα της οικονομικής κρίσης και τα ταξίδια;

αθηνα123

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????????????????
Ταξίδι-Όνειρο
νησια μαρκισας
δεν προκειται για ακριβα αγαθα,υπαρχει προβλημα και για βασικα αγαθα.οπως ειπα καιπριν δεν εχει νοημα να διαβαθμισω τις συνεπειες μιας κρισης.προβλημα ειναι και η απολυση προβλημα και η δυσκολια αγορας βασικων ειδων.οσο για το αν μπορω να κανω κατι για την υφεση μπορω και πολλα μαλιστα.πρωτο κυριο να χω τα ματια μου ανοιχτα και το μυαλο μου καθαρο ωστε να μη εμπιστευομαι αναξιους κυβερνωντες.τωρινους,προγενεστερους και μελλοντες.

georgios

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΤΝΑΜ-ΛΑΟΣ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
δεν θα πτοηθουμε σιγουρα απο την οικονομικη κριση, γιατι οπως σωστα ειπωθηκε τα ταξιδια αποτελουν ειδος πρωτης αναγκης οπως δεν μπορεις να σταματησεις να πινεις νερο, ετσι δεν μπορεις να μην ταξιδευεις

αντιθετα θα μας βοηθησει να κανουμε και περισσοτερα ταξιδια δεδομενο τι οι αεροπορικες εταιριες θα κανουν καλυτερες προσφορες και γενικοτερα οι τοποι προορισμου επισης θα κανουν προσφορες

πρεπει να σκεφτομαστε και λιγο θετικα

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
δεν προκειται για ακριβα αγαθα,υπαρχει προβλημα και για βασικα αγαθα.οπως ειπα καιπριν δεν εχει νοημα να διαβαθμισω τις συνεπειες μιας κρισης.προβλημα ειναι και η απολυση προβλημα και η δυσκολια αγορας βασικων ειδων.οσο για το αν μπορω να κανω κατι για την υφεση μπορω και πολλα μαλιστα.πρωτο κυριο να χω τα ματια μου ανοιχτα και το μυαλο μου καθαρο ωστε να μη εμπιστευομαι αναξιους κυβερνωντες.τωρινους,προγενεστερους και μελλοντες.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ
Στη χώρα μας λοιπόν έχουμε το καλύτερο σύστημα ανακύκλωσης.
Ανακυκλώνουμε σε ποσοστό 100% τα πολιτικά ονόματα που μας κυβερνούν. ( καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης...)

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ
Στη χώρα μας λοιπόν έχουμε το καλύτερο σύστημα ανακύκλωσης.
Ανακυκλώνουμε σε ποσοστό 100% τα πολιτικά ονόματα που μας κυβερνούν. ( καραμανλής, Παπανδρέου, Μητσοτάκης...)

Θλιβερά σωστό...

ΥΓ, εχει πλάκα. διάβασα το τοπικ από την αρχή. οι προηγούμενοι έγραφαν ότι η κρίση δεν έχει φτάσει ακόμα στη χώρα και είναι οικονομική, δεν έχει να κάνει με απολύσεις (μάλιστα όπως ευφάνταστα είπε κάποιος: ποιος θα απολυθεί; οι δημόσιοι υπάλληλοι πουναι η πλειοψηφία; :shock: anyway.. :roll:)

Είναι τόσο ειρωνικό να τα διαβάζω μήνες μετά έχοντας δει συναδέλφους τουλάχιστον στον κλάδο μου να απολύονται σωρηδόν (δουλεύω στα ΜΜΕ)
Αυτοί ας πούμε, τι ταξίδια και πράσινα άλογα; Για καφέ θα πάνε. Και δεν το θέλουν και απαράιτητα...

Αισθάνομαι προνομιούχος που μπορώ να κανονίσω ένα έστω low-low-low budget ταξίδι στο Παρίσι πχ, η με τα €99 της Αλιταλια στην Τοσκάνη. Αυτό σημαίνει ότι έχω μια δουλειά, και εστω €50 το μήνα να βάλω στην άκρη.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Είναι τόσο ειρωνικό να τα διαβάζω μήνες μετά έχοντας δει συναδέλφους τουλάχιστον στον κλάδο μου να απολύονται σωρηδόν (δουλεύω στα ΜΜΕ)
Αυτοί ας πούμε, τι ταξίδια και πράσινα άλογα; Για καφέ θα πάνε. Και δεν το θέλουν και απαράιτητα...
Κακά τα ψέματα, εμείς εδώ στην Ελλάδα είχαμε και έχουμε τη δικιά μας κρίση. Αποτέλεσμα της ανυπαρξίας ουσιαστικής δράσης απέναντι στα προβλήματα εδώ και δεκαετίες.
Η διεθνής κρίση ελάχιστα μόνο μας έχει επηρρεάσει, αλλά για κακή μας τύχη συμπίπτει με τη δικιά μας.
Για μια ακόμη φορά κάποιοι εθελοτυφλούντες πολιτικοί και δημοσιογράφοι μας έχουν πείσει ότι η διεθνής κρίση είναι που φταίει, και συνεπώς πρέπει να ανεκτούμε κι άλλο την αδράνειά τους.
Εν πάσει περιπτώσει, σταματάω εδώ, το θέμα αν συνεχιστεί είναι για το social forum!

CakeNet

Member
Επόμενο Ταξίδι
-
Γενικά το θέμα σηκώνει μεγάλη συζήτηση και ο χώρος εδώ δε νομίζω να φτάνει για να αναλύσουμε όλες μας τις σκέψεις πάνω σε αυτό το θέμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα