D
Delmem38110
Guest
δοκίμασε να κανεις το εξής. φτιάξε Τις φακές κανονικά όπως τις έκανεςΈχουμε συνταγή;
κρατάς δυο κουτάλες σε ένα πιάτο και τις υπόλοιπες περάσετες απο Μπλέντερ. Και συνεχίζεις κα τις μαγειρεύεις με κόρφο μακαρονάκι για κανα 12λεπτο (όχι μεγάλη ποσότητα) βάζοντας μέσα και τις αμπλενταριστες, προσθέτεις νέρο για να τις αραιώσεις στο δικό σου γούστο. Σερβιρεις πασπαλίζοντας γκρανα και λίγο ώμο ελαιόλαδο. Ειναι παραλλαγή της ιταλικής συνταγης πάστα ε φατζιολι. και ειναι εξερετικα νόστιμη και θρεπτική. Δοκιμασμένη.
τιπ. Αν έχουμε την πέτσα από παλιά γκρανα δεν την πετάμε. Την κάνουμε να φύγει το πάνω το εξωτερικό μέρος ελαφρά με τον τρίφτη για τυρί και την μαγειρείουμε μαζί με τις φακές. Δεν θα λιώσει αλλα θα μαλακώσει και θα γίνει φαγώσιμη και θα προσθέσει νοστιμιά στο φαγητό.