• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ερωτήσεις για ryanair

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Traveller

Member
Ρε σεις δεν βαριέστε να λέτε και τα ίδια? Έχετε ανοίξει δέκα θέματα για την Ryan. Στο ένα πανηγυρίζετε που βρήκατε εισιτήρια με 10? στο άλλο κλαίτε γιατί σας άφησε αμανάτι στο τρίτο ρωτάτε και ξαναρωτάτε για τις αποσκευές.

Επί συγκεκριμένου. Η ερώτηση σου ήταν ο ορισμός του τρολ και δεν μπορώ να την πάρω σοβαρά. Αν είσαι όπως λες άσχετος, λυπάμαι αλλά δεν θα σε κάνω εγώ σχετικό. Βρες άλλους που έχουν όρεξη.

Borealis

Member
Ρε σεις δεν βαριέστε να λέτε και τα ίδια? Έχετε ανοίξει δέκα θέματα για την Ryan. Στο ένα πανηγυρίζετε που βρήκατε εισιτήρια με 10? στο άλλο κλαίτε γιατί σας άφησε αμανάτι στο τρίτο ρωτάτε και ξαναρωτάτε για τις αποσκευές.

Επί συγκεκριμένου. Η ερώτηση σου ήταν ο ορισμός του τρολ και δεν μπορώ να την πάρω σοβαρά. Αν είσαι όπως λες άσχετος, λυπάμαι αλλά δεν θα σε κάνω εγώ σχετικό. Βρες άλλους που έχουν όρεξη.
Κρίμα γιατί είχαμε συνηθίσει να μαθαίνουμε πολλά πράγματα από εσένα (και το εκτιμούσαμε αυτό). Τώρα τελευταία βλέπω να ανταποκρίνεται άμεσα ο North66...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Μ' ολο το συμπαθειο, εσυ αφου δεν εχεις ορεξη τι μπλεκεσαι; Τοσο πολυ σ' ενοχλει που καποιοι ανθρωποι μπορουν (εστω και με δυσκολιες αν θες) να κανουν ενα ταξιδι, που με αλλες εταιριες τους ειναι αδυνατον;

Borealis

Member
Μ' ολο το συμπαθειο, εσυ αφου δεν εχεις ορεξη τι μπλεκεσαι; Τοσο πολυ σ' ενοχλει που καποιοι ανθρωποι μπορουν (εστω και με δυσκολιες αν θες) να κανουν ενα ταξιδι, που με αλλες εταιριες τους ειναι αδυνατον;
Μα και εγώ θα μπλεκόμουνα για δυο λόγους:
1. γιατί ξέρω κάτι καλύτερο για να βοηθήσω
2. Για να πατήσει ευχαριστώ o North66

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Τώρα τελευταία βλέπω να ανταποκρίνεται άμεσα ο North66...
Ενώ στα δεκάδες θέματα που έχουν ανοιχτεί για τη Ryanair, δεν υπάρχει μια ομάδα των ίδιων και των ίδιων ατόμων που αλληλοευχαριστιούνται μαζικά για τις πιο άσχετες δημοσιεύσεις...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Οτι δεν εχεις ορεξη συ το γραψες, δεν το φανταστηκα εγω. Εκτος κι αν αλλα σκεφτεσαι κι αλλα γραφεις, οποτε σε δικαιολογω.
Καταλαβαινω πως τα ποστ σου εχουν μια δοση χιουμορ ή πικαρισματος (λογω της απεχθειας σου προς την εταιρια και τον ιδιοκτητη της) αλλα ακομα κι αυτο για να το κανεις πρεπει να εχεις ορεξη.

Διαφωνω επισης με τα ηλικια ορια που θετεις. Θα μπορουσα να κατανοησω εισοδηματικα κριτηρια ή κριτηρια υγειας (εστω κι αν ακουγεται καπως ρατσιστικο) αλλα να λεμε πως δεν κανει για 25+ μου φαινεται αστοχο.

Traveller

Member
Επιγραμματικά γιατί πάλι ότι θέλεις λες...

Απάντησα στον Borealis για το σχόλιο του περί γκλίτσας και όχι περί Λίγδη... το ξαναλέω δεν έχω καμιά όρεξη να ξαναγράφω τα ίδια... το ότι ξανάγραψα το παραπάνω post και μόνο αυτό, σκοπό είχε να απαντήσω στις σαχλαμάρες που έγραψες για μένα ότι δήθεν σνομπάρω τον κόσμο που προσπαθεί να ταξιδέψει οικονομικά... το θέμα έχει εξαντληθεί... κάποιοι πιτσιρικάδες κατά καιρούς πανηγυρίζουν όταν βρίσκουν πτήσεις με 9,99?, άλλοι κλαίνε και φωνάζουν για τα δικαιώματά τους όταν τρώνε φόλα και άλλοι σαν τον Borealis τρολάρουν και ψάχνουν δήθεν για βοήθεια... άσχετο αλλά τι περιμένεις να σου πούμε ρε Borealis, ταξίδεψε με την FR γιατί δεν θα σε αφήσει αμανάτι στην SKG? Μεγάλο παιδί είσαι, μυαλό έχεις, κάνε ότι γουστάρεις...

Όσο για την δεύτερη παρατήρησή σου... καλά κάνεις και διαφωνείς με την γνώμη μου και γούστο σου να την βρίσκεις άστοχη... σημασία έχει ότι καταγράφηκαν και οι δύο απόψεις...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
... το ότι ξανάγραψα το παραπάνω post και μόνο αυτό, σκοπό είχε να απαντήσω στις σαχλαμάρες που έγραψες για μένα ότι δήθεν σνομπάρω τον κόσμο που προσπαθεί να ταξιδέψει οικονομικά...
Αφου αυτο το υφος εχουν τα ποστ σου (το δηθεν ειναι περιττο να το γραφεις).
Αν τα θεωρεις σαχλαμαρες κοιτα να τα αλλαξεις. Εμενα μ' αρεσει ετσι οπως τα λες (και δεν το λεω πρωτη φορα) αν και διαφωνω σε περισσοτερα απο τα μισα. Ουτε θελω λοιπον, ουτε εχω κανενα δικαιωμα να σου υποδεικνυω τι και πως θα το γραψεις. Απλα επισημανα τα οσα εγραψες και διαφωνησα σε καποια σημεια.
Μου κανει μεγαλη εντυπωση ομως που δεν εχεις καν ορεξη να υποστηριξεις την αρχικη σου αποψη...

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
συμφωνω με πολλα απ αυτα που λεει ο traveller αλλα με άλλα τοσα διαφωνω..
αγαπητε traveller αυτο με τα ορια ηλικιας που εχεις θεσει στα παντα εχει γινει καπως γραφικο..για να ταξιδεψεις με τρενο πρεπει να εισαι -25 για να ταξιδεψεις με Lowcost πρεπει να εισαι -25 για να φας σε fast food πρεπει να εισαι -25..δηλαδη οπως καταλαβαινεις ειναι αστειο..δεν υπαρχουν ορια αγαπητε traveller πουθενα..δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα εγω που ειμαι 31 θεωρω οτι ειμαι παρα πολυ νεος ακομα και με θεωρω ισαξιο με εναν 25χρονο για να κανω κι εγω οτι γουσταρω μιας και ειμαι πολυ νεος..

απο κει και περα συμφωνω σε οτι ειπες για αυτους που κλαψουριζουν και το ψαχνουν και ασχολουνται που εχασαν 10,20,30 ευρω επειδη η πτηση ματαιωθηκε η αλλαξε η οτιδηποτε αλλο..και τον καθενα που ρωτα τα ιδια και τα ιδια για τις χειραποσκευες για τις αποζημιωσεις κτλ..οτι δινεις παιρνεις και ρισκαρεις.τελος..

ομως ας σταματησει ο σνομπισμος απεναντι στην καθε Ryanair ή η εξιψωση αυτων των εταιρειων..η πραγματικοτητα ειναι καπου στη μεση..
οτι ειναι τεραστια ευκαιρια να ταξιδευεις με τετοιες τιμες αλλα να ξερεις με δικη σου ευθυνη οτι αν κατσει καποια στραβη δεν προκειται να δικαιωθεις και δεν βγαζεις ακρη..

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Προς τι ο πληθυντικός ; Δε νομίζω ότι μιλάμε για τα ίδια άτομα σε κάθε περίπτωση.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Nαι είναι διαφορετικά τα άτομα που ανοίγουν τα διάφορα ραιανοθέματα αλλά είναι τα ίδια δέκα-δεκαπέντε που προσπαθούν να προωθήσουν-διαφημίσουν τη φανταστική αυτή εταιρεία που σου επιστρέφει 250e αν σου ακυρώσει πτήση και σου προσφέρει όσα και οι regulars σύμφωνα με σχετικό ποστ ενός των δέκα-δεκαπέντε... η τέλεια παραπληροφόρηση.

Πράγματι, πρέπει να είμαστε το μοναδικό ταξιδιωτικό φόρουμ παγκοσμίως που ρίχνει τέτοια διαφήμιση στη Ryanair.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Nαι είναι διαφορετικά τα άτομα που ανοίγουν τα διάφορα ραιανοθέματα αλλά είναι τα ίδια δέκα-δεκαπέντε που προσπαθούν να προωθήσουν-διαφημίσουν τη φανταστική αυτή εταιρεία που σου επιστρέφει 250e αν σου ακυρώσει πτήση και σου προσφέρει όσα και οι regulars σύμφωνα με σχετικό ποστ ενός των δέκα-δεκαπέντε... η τέλεια παραπληροφόρηση.

Πράγματι, πρέπει να είμαστε το μοναδικό ταξιδιωτικό φόρουμ παγκοσμίως που ρίχνει τέτοια διαφήμιση στη Ryanair.
Ενώ αυτοί που βάλλονται εναντίον της, είναι μονίμως διαφορετικοί :bleh: Ε νόρθ; Εσύ πρώτη φορά σχολιάζεις, πώς το έπαθες;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος